Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

За да не стане някоя грешка
Модератор: Кърцата
За да не стане някоя грешка
Ето списък, качен на сайта на ИАРА
http://iara.government.bg/wp-content/up ... %d0%b0.doc" onclick="window.open(this.href);return false;
За да не се получи обърквация трябва да поясня, че във всички изброени реки риболовът на пъстърви е разрешен. Там, където ги има де. Проверено е с ИАРА.
Този списък важи за пролетно лятно размножаващи се риби. За зимно размножаващите пъстървови риби си важи другия срок – 01.10 – 31.01.
За язовирите най-добре си питайте на съответния телефон на регионалното звено.
Абе доста яка каша е станала тоя път, ма нейсе. Даже и аз се обърках първоначално.
Например – р.Струма в област Благоевград едва ли прехвърля 500метра? Пък в Ловеч всички обекти били под 500метра?
Ето защо официалният ми съвет е – ако искате да ловите пролетно-лятно размножаващи се риби - проверявайте надморската височина в гугъло – ъртх и си свиркайте. За пъстървите – нема проблем, стига да не ловите моите риби.
Поздрави
http://iara.government.bg/wp-content/up ... %d0%b0.doc" onclick="window.open(this.href);return false;
За да не се получи обърквация трябва да поясня, че във всички изброени реки риболовът на пъстърви е разрешен. Там, където ги има де. Проверено е с ИАРА.
Този списък важи за пролетно лятно размножаващи се риби. За зимно размножаващите пъстървови риби си важи другия срок – 01.10 – 31.01.
За язовирите най-добре си питайте на съответния телефон на регионалното звено.
Абе доста яка каша е станала тоя път, ма нейсе. Даже и аз се обърках първоначално.
Например – р.Струма в област Благоевград едва ли прехвърля 500метра? Пък в Ловеч всички обекти били под 500метра?
Ето защо официалният ми съвет е – ако искате да ловите пролетно-лятно размножаващи се риби - проверявайте надморската височина в гугъло – ъртх и си свиркайте. За пъстървите – нема проблем, стига да не ловите моите риби.
Поздрави
- 6tukara
- ще става разбирач
Re: За да не стане някоя грешка
Искам да попитам на яз Доспат риболова на пъстърва дали е разрешен през цялата пролетна забрана.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- новобранец
Аз да попитам за яз.Белмекен които е на 1910м.надморска, там как стоят нещата?
- stankof
- ще става разбирач
Колега от качената поне тук Заповед аз разбирам че на Доспат от 01.05.2013 до 15.06.2013 риболов НИКАКЪВ няма да има!6tukara написа:Искам да попитам на яз Доспат риболова на пъстърва дали е разрешен през цялата пролетна забрана.
Освен ако не ти разрешът от регионалното звено!?
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- вече хвърля и на тежко
Събота и неделя може-естествено само пъстърва де...
Още едно хвърляне и тръгвам.....