Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Е ,баси наглото.....
Модератор: bobopeli
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е ,баси наглото.....
http://obiavi.grad.bg/o-511273-%D0%95%D ... 1%86%D0%B0" onclick="window.open(this.href);return false;
Само гледайте!Чудно ми е дали този идиот,който дори си е оставил телефона,е възможно да бъде наказан,санкциониран,......или де да знам и аз кво!!!???....
Само гледайте!Чудно ми е дали този идиот,който дори си е оставил телефона,е възможно да бъде наказан,санкциониран,......или де да знам и аз кво!!!???....

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Re: Е ,баси наглото.....
За ЧАСТНИ РИБАРНИЦИ както е писла може, но за реки и малки водоеми

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да!Точно!!!Реки!!!nikolaiiliew написа:За ЧАСТНИ РИБАРНИЦИ както е писла може, но за реки и малки водоеми![]()

-
- научил се да хвърля
Колега само си представи, че на един гьол са насядали маса рибари и се пръкне един такъв екземпляр. Не ми се мисли къде ще му "набутат" тая цялата електроника. 

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Колега,ако бяхме бяла държава със сигурност щеше да си го отнесе,но не смеtrepachoo написа:http://obiavi.grad.bg/o-511273-%D0%95%D ... 1%86%D0%B0

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Като му гледам на тоя електрик фишър балъшкия саит, си плаче за една хакерска атака, ама дали ще се намери кой... 

- barutchiata ©
- Администратор
На Рибарица през определен период от време по-малките притоци като Заводна, Дебелшица и т.н. ИАРА използват такива въдици за да изловят по-големите риби като ги преселват в голямата река. Това се прави преди зарибяване за да няма фира и малките да растат спокойно. Така, че проблема не е в уреда, а в неговото прилагане.
- kodek
- ще става разбирач
Много точно казано: проблема не е в уреда, както и при оръжието!Зависи Кой, Как, и Защо го ползва!Може ли да обвиним полицията и армията,че ползват оръжие?barutchiata © написа:На Рибарица през определен период от време по-малките притоци като Заводна, Дебелшица и т.н. ИАРА използват такива въдици за да изловят по-големите риби като ги преселват в голямата река. Това се прави преди зарибяване за да няма фира и малките да растат спокойно. Така, че проблема не е в уреда, а в неговото прилагане.
http://prodavalnik.com/mrezhi-gripove-r ... -i23775041" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Че, това го ползват болшинството от арендаторите на водоеми. Че, какъв е проблема да се продава??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Колко арендатора се казватVid написа:Че, това го ползват болшинството от арендаторите на водоеми. Че, какъв е проблема да се продава??
brakonierajoro ?

- Vid
- кандидат преподавател
Бах, верно бе, това сега го видяхstako написа: Колко арендатора се казват
brakonierajoro ?

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Разбира се, че може да бъде наказан. Като гледам той е от Плевен, както и ти. Събирате се 3-4 човека. Разбирате се за някаква среща уж, че ще купувате устройството и се разбирате по мъжки. С постове в форума, едва ли ще бъде наказан.trepachoo написа:http://obiavi.grad.bg/o-511273-%D0%95%D ... 1%86%D0%B0

- ivalpetkov
- разбира нещата
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=86&t=77336" onclick="window.open(this.href);return false;
Че и ми се репчи нахалника....ако ставаше въпрос само за мрежи криво ляво щях да се опитам да си го обясня и да си замълча,но наглостта няма граници!..Когато почна да предлага и електровъдици вече чашата преля!
Че и ми се репчи нахалника....ако ставаше въпрос само за мрежи криво ляво щях да се опитам да си го обясня и да си замълча,но наглостта няма граници!..Когато почна да предлага и електровъдици вече чашата преля!