Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Отново бургаски вечери за “Левски”!
Модератор: dantho.mihov
Отново бургаски вечери за “Левски”!
Отново бургаски вечери за “Левски”, миналата година се измъкнаха с 1 гол, ама тази прошка няма да има. 

- Николай Неделков
- учете се от него
аз се надявах да дойдат в Перник да им... сещате се
ама ше се израдвам и Вие ако им го ... 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
ами ако "говеждите" случайно някак си бият в Бургас , на четвътфинала им пожелавам да дойдат в Перник... и тука ше си останат ... за Миньор е повече от ясно че ше бие ПиринHAZART написа:МЕЧТИ,МЕЧТИ![]()

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Батмилене, моите крака изтръпнаха от твоето Узо на Приморско, абе вие там имахте една читава ракия Бургас"63? Отде я взимате, купувате ли си я? Я, както съм седнал - да се хванем малко на бас со кротце, со благо. Нали знаеш, че две години бях в Бургас на младини и бях фен на Черноморец, сега съм на Нафтата, а в София съм привърженик на Левски, защото съм играл в този клуб, но не футбол, а друг по-благороден спорт.batmilen написа:За назе нема сини, червени или бембени топсерсеми, со кроце, со благо и с малко кютек , ке ги бастисаме синца!![]()
Ей как им изтръпват краката на " софийските грандове" в Бургас...
Басът е следния - ако бургазлии бият, ще ти пратя бутилка Доцентска сливова в Бургас, ако софиянци бият - ти ми пращаш бутилка 63 или нещо равностойно. Ако е равен резултатът - като се видим, ще се черпим докато станем равни

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Бургас. Черноморец и ЦСКА завършиха наравно 1:1 в мач от 13 кръг на "А" група игран в Бургас. Велизар Димитров откри резултата за "армейците" в 20-та минута. Той получи топката от Ней, който отклони центриране на Петре и откри резултата. Домакините имаха претенции за фаул в атака на национала, но съдията Ристосков зачете попадението. В 34-та минута „червените” организираха бърза контраатака. Топката стигна до Петре, който опита удар от границата на наказателнот поле, топката бе избита от Стоянов, след което се удари в гредата.
Е и това е нещо, ама "Сините лебеди" ше берат ядове....
Е и това е нещо, ама "Сините лебеди" ше берат ядове....