Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
нещо за суходол ,или препоръчаи те друг за шаран
- koda33
- разбира нещата
Вчера на гумаджийницата имаше по-малко хора отколкото в четвъртък:o
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- drat
- разбира нещата
На Челопечено едър уклей, рано сутринта кълвеше най-добре.

Умът ми не го побира - как може за поредна година местните, на Панчарево, да събират уклейчета,бабушки и костурчета големи колкото воблерите ми
Тоо народ е прегладнял здравата.... ръга се в найлонови, пликове, живарници и кофички - всичко живо що се хване на куката
Едни местни ги чух, че имали поръчка и трябвало да напълнят торбата догоре за довечера
Една лоша новина, която забелязах : освен, че извадих на някой скапания парашут на стената :

Забелязах, че костурите ги е налегнала някаква болест. Масово измират костури 8-10 см покрай брега се гърчат, от някаква гъбеста бактерия. На стената, покрай брега е пълно с такива, на устието и в самата река под моста също - загеретели са яко
Ей няколко снимки да видите за какво иде реч :
- този е сниман на устието (под гумаджийницата);

Масово са "облечени" в тая гъбеста бактерия и измират наред:

За протокола извадих една добра риба за тукашните стандарти и я релийзнах
,също и 6 гелета имах. Дръпнах се 2 метра в страни от мястото на извадената риба и налазиха хлебарките мястото и местата около мен
бати жадните за риба хора 

Една лоша новина, която забелязах : освен, че извадих на някой скапания парашут на стената :

Забелязах, че костурите ги е налегнала някаква болест. Масово измират костури 8-10 см покрай брега се гърчат, от някаква гъбеста бактерия. На стената, покрай брега е пълно с такива, на устието и в самата река под моста също - загеретели са яко

- този е сниман на устието (под гумаджийницата);

Масово са "облечени" в тая гъбеста бактерия и измират наред:

За протокола извадих една добра риба за тукашните стандарти и я релийзнах

- hristo2201
- новобранец
Днес по обяд на стената на Панчарево - панаир както винаги, колегите хващаха къде бабушки, къде уклей. ние бяхме седнали на камъните с приятелката ми и гледахме сеир, но внезапно приятелката ми видя едно малко змийче и подскочи като ужилена, та си тръгнахме 

-
- научил се да хвърля
Вчера на Чепинци от 07.30 до 18.00ч двама човека-4пръчки на плувка 2 маломерни бабушки и 1 още по-малко костурче на бял, шарен и пинки. Обиллно хранене и неще. Имаше доста колеги ама и те само си "чоплеха" носовете. Водата някак си сивееше незнам от какво.В четвъртак бях пак там. Водата си беше бистра и даде 11 добри баби, 4 прилични костура и 1 уклей. 

На ските на Казичене вчера и днес много зле.На фидер,мач и дъно нямахме пипане.Дори и уклея не кълвеше както трябва и се лъжеха едни миниатюрни рибенца...
Аз видях да се извади само един шаран и това беше.

-
- вече хвърля и на тежко
днес на суходол пълна скръб ,всичко беше замряло (плувка звънци връхчета)Имаше сигурно 30 коли а хора не знам, и всички се борихме за последите 6 уклея и3 каракуди,до колкото разбрах е така от както са сменили арендатора
- MITKO70
- кандидат преподавател
Възможно е това сивеене на водата да е от много глина.Като попадне на пласт с глина машината и изхвърлят доста и ако има вятър го разнася замътването на всякъдеlazo65 написа:Вчера на Чепинци от 07.30 до 18.00ч двама човека-4пръчки на плувка 2 маломерни бабушки и 1 още по-малко костурче на бял, шарен и пинки. Обиллно хранене и неще. Имаше доста колеги ама и те само си "чоплеха" носовете. Водата някак си сивееше незнам от какво.В четвъртак бях пак там. Водата си беше бистра и даде 11 добри баби, 4 прилични костура и 1 уклей.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- научил се да хвърля
Искам да питам , в събота се връщах от герман по околовръстното и видях от дясната страна някъв гьол на 20м сигурно от платното. Имаше 10тина коли , някой има ли инфо за какво иде реч? За 1ви път го виждам.
-
- разбира нещата
По околовръстното в коя посока си карал.От герман към младост или обратно?magichko написа:Искам да питам , в събота се връщах от герман по околовръстното и видях от дясната страна някъв гьол на 20м сигурно от платното. Имаше 10тина коли , някой има ли инфо за какво иде реч? За 1ви път го виждам.
-
- научил се да хвърля
ogi_peugeot написа:По околовръстното в коя посока си карал.От герман към младост или обратно?magichko написа:Искам да питам , в събота се връщах от герман по околовръстното и видях от дясната страна някъв гьол на 20м сигурно от платното. Имаше 10тина коли , някой има ли инфо за какво иде реч? За 1ви път го виждам.
объркал съм , от лявата страна е

- jasonsmith
- разбира нещата
Аз в неделята се разходих до една от свободните кариери, и резултата за около четири часа, преди да задуха някакъв вятър следобяда и да сгъвам е:

Също събрах и един плик с боклук, но не ми стигна за цялата свинщина, която беше там.
Другият път ще отида с поне три плика..Плика е от най-големите...

Ако някой си познае нещо, да ми звънне или да ми пусне лично

Също събрах и един плик с боклук, но не ми стигна за цялата свинщина, която беше там.
Другият път ще отида с поне три плика..Плика е от най-големите...

Ако някой си познае нещо, да ми звънне или да ми пусне лично

magichko написа:ogi_peugeot написа:По околовръстното в коя посока си карал.От герман към младост или обратно?magichko написа:Искам да питам , в събота се връщах от герман по околовръстното и видях от дясната страна някъв гьол на 20м сигурно от платното. Имаше 10тина коли , някой има ли инфо за какво иде реч? За 1ви път го виждам.
объркал съм , от лявата страна епосока макдонадлс
Колега , това е Ботаническата градина! И аз съм се изумявал като го видях за първи път! Карам си по околовръстното посока младост и изведнъж гледам как един мята дънна въдица

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нагли, безочливи и ПРОСТИ, повтарям...отчайващо ПРОСТИ пенсионери си ловят по р. Блато най-необезпокоявано. Вчера сутринта един даже се беше скрил под моста в Требич и се мислеше за невидима нинджа. Чувам подобни слухове и да р.Лесновска, около Богров.
Колеги, алармирайте въпреки липсата на ефект от това. Все някой да го изяде ще е добре.
Колеги, алармирайте въпреки липсата на ефект от това. Все някой да го изяде ще е добре.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!