Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

мнение за шимано туинпауьр 4000 хтр
Модератор: Paublo_Eskobar
мнение за шимано туинпауьр 4000 хтр
Мислите ли ,че посочената макара е подходяща за мач риболов?Благодаря предварително за мненията!
Re: мнение за шимано туинпауьр 4000 хтр
Разбира се че е подходяща,стига да нямаш претенции непременно предавателното число да е 6,2:1.Ако имаш такива трябва да си търсиш Страдик, Супер Аеро или Супер X но тук пък лагерите са по-малко така че ...въпрос на избор
чудя се дали няма да дойде малко тежичка иначе не ме притеснява толкова предавателното число
- М. Сталев
- разбира нещата
Ако мача ти е 4.20 ще заспи направо
- byjy
- вече хвърля и на тежко
Дори и 3.9м. да е не пречи. SHIMANO TWIN POWER XTR е една от най добрите макари на SHIMANO и вече японските модели са на изчезване щото никой не ще да се разделя с тях
.Независимо,че са старички са много ама много добри.Ако не се лъжа размер 4000 е с тегло 325гр. така,че не е много според мен независимо от дължината на пръчката.

аз ползвам дори Страдик 5000 за мачbyjy написа:Дори и 3.9м. да е не пречи. SHIMANO TWIN POWER XTR е една от най добрите макари на SHIMANO и вече японските модели са на изчезване щото никой не ще да се разделя с тях.Независимо,че са старички са много ама много добри.Ако не се лъжа размер 4000 е с тегло 325гр. така,че не е много според мен независимо от дължината на пръчката.
дали ще се върже добре с шимано спиидмастър 420 ?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
идеално,Туина е по-висок клас от Страдика.
валатът не най-лошото нещо на света
А някой да продава двойна дръжка за тази макара?