Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовира до Исперих
Re: Язовира до Исперих
Арендаторите леко са се пре**али.За 10лв.те пускат,а мажеш да хванеш 1 чувал шарани и да си ги носиш на твоя гьол. 

Ето заради такова мислене няма да имаме даващи водоеми.unchita написа:Арендаторите леко са се пре**али.За 10лв.те пускат,а мажеш да хванеш 1 чувал шарани и да си ги носиш на твоя гьол.
Не чух някой от колегите които са ходили в Румъния да са си взели по едно ремарке с риба,въпреки че са си ги хванали

Не е ли по-добре да си вземем по две-три риби, а останалите да ги пуснем да има какво да ловим и после.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- SBANKOV
- ще става разбирач
Знам че темата е стара но какво е положението на язовира?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
2 години подред нямаше вода или по точно имаше но супер малко иначе се плаща 5 лева на въдица маи има шарани ама рядко излизат
once a gunner always a gunner
- nikolaiiliew
- сериозен играч
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер излет! Браво колеги!
- SBANKOV
- ще става разбирач
Можеш ли да ми дадеш малко по подробна информация, означава ли че язовира е частен и през забраната може да се посети?NWC написа:2 години подред нямаше вода или по точно имаше но супер малко иначе се плаща 5 лева на въдица маи има шарани ама рядко излизат
Как е пътя до него, става ли да се влиза със супер ниска кола? Помня имаше около 1км черен път.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...