Съвет за монтаж

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
murderink
новобранец
новобранец

Съвет за монтаж

Мнение от murderink »

Здравейте колеги,отскоро се опитвам да ловя на монтаж с косъм,изчетох доста работи и просто искам да кача един монтаж да кажете дали е добре и какво още мога да направя.
http://pics.data.bg/shareview/1/%D0%BE% ... %D0%B00176" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Съвет за монтаж

Мнение от muerter »

Изображение

Добре ти се е получило :)
С малко корекций ще стане работата.
Като цяло си обьрнал всичко наопаки,повода и куката ги завьржи на вирбела ( само той си е на мястото от целият монтаж) а там кьдето е сьчмата ,трябва да влиза основната линия .
Сьвета ми е да поразгледаш още малко темите с монтажи,и всичко ще ти се изясни ,не е толкова сложно.Ето това трябва да получиш като краен резултат .

Изображение

Поздрави !!

пп: Нещо доста важно -винаги прекарвай повода в посока жилото на куката ,а не обратно както се е получило при теб !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

Колега привет. И аз съм все още прохождащ в този занаят и съм минал или по-скоро все още минавам по твоя път. Ето това много ми помогна http://www.korda.co.uk/rigz/maggot-klip-rig" onclick="window.open(this.href);return false;. Поздрави и наслука
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ще използвам и аз темата на колегата за едно питане.Има ли готови монтажи в магазините и има ли смисъл да се купуват,че за шаран хвърлям 3-4 пъти годишно и не ми се занимава да се уча тепърва.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Д.Граховски написа:Ще използвам и аз темата на колегата за едно питане.Има ли готови монтажи в магазините и има ли смисъл да се купуват,че за шаран хвърлям 3-4 пъти годишно и не ми се занимава да се уча тепърва.
Има готови монтажи и щом не ти се занимава да се учиш купуваш.Лично мен не ме кефят особено и не бих си купил,а и ми е кеф да си ги правя сам(в това е чара на шаранджийския риболов) :drinkers:
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

В доста от магазините тук в Варна може да ти направят монтажите на място в магазина.Казваш какво искаш и изчакваш нужното време.Но както каза колегата удоволствие е да си го направиш сам. Доста дилеми ще ти възникнат в главата докато връзваш. Първата е кой монтаж да избера. Дали правилно съм го направил. Дали ще работи на водоема на който ще ловя. Колко дълъг повод да оставя И.Т.Н. Ако след всяко подобно въпросче прочиташ по нещо из интернет много бързо ще навлезеш в този вид риболов(поне на теория) Практиката ще донесе любими монтажи техники и тактики....
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”