Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Плуека тип "Стик"
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Плуека тип "Стик"
В едно риболовно издание беше описана тази плувка като пръчковидна плувка чиято долна част е от по плътен материал или е утежнена.
Посочени са някои предимства .Но на мен ми се струва , че идеята е същата като едновремешните БГ ПВЦ плувки които бяха утежнени( нали се сещате с долна прозрачна част )
Използвал съм въпросните БГ плувки и наистина се сещам за някои плюсове при риболова с нея
)
Някой лови ли днешно време с подобен тип плувка и каквои впечетления има.
НаСУЛКА
Посочени са някои предимства .Но на мен ми се струва , че идеята е същата като едновремешните БГ ПВЦ плувки които бяха утежнени( нали се сещате с долна прозрачна част )
Използвал съм въпросните БГ плувки и наистина се сещам за някои плюсове при риболова с нея

Някой лови ли днешно време с подобен тип плувка и каквои впечетления има.
НаСУЛКА

плувка тип Стик
И на мен описанието ми мяза на ваглер.Нека колегата даде някои подробности.Имам впредвид каква тежест носи,начин на монтаж итн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ако е като валер с утежнение разпределено по зялата долна половина мисля , че ще е много не стабилна , защо ти е толкова висок център на тежеста ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
Ами не че ми трябва ,ама нли съм любознателен
и реших да видя дали статията в списанието е само бла-бла или наистина някой го прилага.В статията пишеше че добре индикирал кълването при бавно пропадане на стръвта.
А по въпроса с нестабилността , онзи ден братовчед ми показа еднин ваглер целия силиконое с метална сърцевина
смях се от сърце.Преди да го използвал му е опадала боята (понеже не е еластична като тялото)
Сано БГ ум мойе да го сътвори
А по темата ..Просто реших да проверя по-майсторите от мен знаят ли нещо по въпроса ..

А по въпроса с нестабилността , онзи ден братовчед ми показа еднин ваглер целия силиконое с метална сърцевина

Сано БГ ум мойе да го сътвори
А по темата ..Просто реших да проверя по-майсторите от мен знаят ли нещо по въпроса ..
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Така е колега:) Стика наистина си е стик 
Но аз попитах за един малко по особен стик , който мисля че описах погоре..
Явно никой не е чувал дори за конкретния случей на стик
Абе както и да е .
Старата лисица е прав.Не плувката лови.
Айде и наслука на всички

Но аз попитах за един малко по особен стик , който мисля че описах погоре..
Явно никой не е чувал дори за конкретния случей на стик

Абе както и да е .
Старата лисица е прав.Не плувката лови.

Айде и наслука на всички
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
Най на края намерих нещо по темата
четете тука и после казвайте някой ползвал ли е таквоз чудо
http://www.d256h.com/fishing/index_fishing.htm
четете тука и после казвайте някой ползвал ли е таквоз чудо

http://www.d256h.com/fishing/index_fishing.htm
-
- сериозен играч
И аз ти благодара и не се ...таковай в главата
Нали знаеш че има неща дето са популярни в чужбина а у нас далеч не толкова ефективни.
Но щом има колега който потвърди статиите вече е друго нещо

Нали знаеш че има неща дето са популярни в чужбина а у нас далеч не толкова ефективни.
Но щом има колега който потвърди статиите вече е друго нещо