Дяково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Дяково

Мнение от Paublo_Eskobar »

Днес ходих по работа до Дупница и естествено минах покрай яз.Дяково,та искам да попитам разрешен ли е риболова там и ако е има ли някакви определени условия?А иначе изключително красив язовир с бистра и чиста вода а какви заливчета само мале мале....
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Следващият път като минаваш покрай него,спри за да се снимаш на фона му :wink: :lol:
Аватар
karavelov
новобранец
новобранец

Мнение от karavelov »

Съветвам те да пробваш някаде другаде колега.Миналата седмица един приятел минавал покрай язовира рано сутринта и видял да събират мрежи във водата с лодки.Той не е рибар така че не ми се вярва да ме лъже
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Дяково

Мнение от Paublo_Eskobar »

Mерси за инфото колега Каравелов и аз сам чувал такива работи даже дори са ми казвали че самите горски го правят тоя номер с лодките и т.н нали са там наблизо :) .Просто дори и да не калве ще баде много приятно сред тая природа.И затова питам дали е разрешен риболова там.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
krasimir_vu4kov
новобранец
новобранец

Re: Дяково

Мнение от krasimir_vu4kov »

колега разрешен е навсякаде без стената лови се костур;уклеи;червеноперка и каракуда.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”