Някой ще ми разясни ли...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А не се ли нарушава баланса на пръта от това жило (когато е допълнително монтилано)
и още нещо - за да се тури ластик колко трябва да е сечението на върха - (на дупката вътре де)
и още нещо - за да се тури ластик колко трябва да е сечението на върха - (на дупката вътре де)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.

- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За куките-най добре е между 12 и 15 номер. А за влакното 0.16 основно 0.14 повод. Въпреки че след последните издънки минах на 0.16 директно.Минаването на по дебели влакна води до смяна на телескопаold fox написа:![]()
Супер сте колеги!! Но!? За този вид риболов - "на цицанье",дето му викат, не може да се ползва повече от шестица, зашото нищо не виждаш и трябва да пускаш дръжката назад за да му го подадеш
Представям си с една осмица каква вършидба ще падне
![]()
Това за ластика е добра идея и ще отприпкам до магазина още утре
![]()
И един въпрос: - Какви куки ползвате за шарковци над две кила и влакна съответно
![]()
![]()
- Защото има изненади
![]()

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Е от този въпрос най много ме е страх! Ще Ви кажа защо преди доста време препоръчах на едно приятелче да си купи карбонова пръчка че е супер за риболов и какво мислите че стана след първия му излет- хванал я за върховите секций да я повдигне и тя се счупила.Тогава карбона струваше майка си и баща си и затуй се въздържам да давам препоръки за да не ме сърби кадето не трябваЖоро Гоцов написа:Зографе избяга ми от въпросчето..казвай в каква осмица да се меткам!
..и бая народ се е наточил да чуе препоръката ти :

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
DA DA DASkorpi написа:Ще Ви дам леко жокерче-ПРЕСТИЖ 8м 350гр.
За Джаксън- престиж ли става дума защото аз ловя с такава 8-ца с ластик 1,3 и съм изключително доволен.![]()
![]()
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: