Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

род под на реката
Модератор: sapuna
- garfield80
- новобранец
род под на реката
колеги някои ползвал лие род под на река,нее ли по добре пръчките там даса по разделечени една от друга?
Re: род под на реката
Колега, на река имаш право на една пръчкаgarfield80 написа:колеги някои ползвал лие род под на река,нее ли по добре пръчките там даса по разделечени една от друга?

- ribarq
- сериозен играч
А когато приятеля ти има билет или брат ти или сестра ти или някой др колегаfish написа:Колега, на река имаш право на една пръчкаgarfield80 написа:колеги някои ползвал лие род под на река,нее ли по добре пръчките там даса по разделечени една от друга?

А какво пречи да си с род-под и 1 пръчка

аз съм ловял по марица с моя род-под и с 2 те си въдици !!!
естествено ,че може да се лови със род под по реките,дори и за някой е по удобно !

-
- новобранец
Особенно ако не говорим за Дунава!fish написа:Колега, на река имаш право на една пръчкаgarfield80 написа:колеги някои ползвал лие род под на река,нее ли по добре пръчките там даса по разделечени една от друга?
- asenfisherman
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е тук на тази снимка бия чело в земята
Може ли малко пояснения за вида на оловата и техниката на замятане.
Аз повече от две въдици не мога да вкарам в една точка, пробвал съм дори и с 250 грамови тежести и точно под ръба на анафори и пак не става. При по силно изпъване на ръка , се отлепя оловото от дъното и минава едната върху другата, а хлабави не мога да ги оставя.

Може ли малко пояснения за вида на оловата и техниката на замятане.

Аз повече от две въдици не мога да вкарам в една точка, пробвал съм дори и с 250 грамови тежести и точно под ръба на анафори и пак не става. При по силно изпъване на ръка , се отлепя оловото от дъното и минава едната върху другата, а хлабави не мога да ги оставя.