Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Попчета 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Попчета 2013
Старчо,да не мислиш че на всяко излизане е така?
Ама на откриване и закриване - задължително.
Ама на откриване и закриване - задължително.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Така де,сега като се стопли само бирица.
Днес след работа за 2 часа 3 едри и 6 дребни,за бирата,старопрамен значи.Кълве сякаш знае че я дебнат проклетията.
Вчера на Дружба от 18 до 19 и 30 5-6 добри попа на трицонка и пилешко.
Днес за 6 часа до 19 ч. кило пак на вълнолома.Пак капризи
Събота сутрин от 6.30 до 8.30 шест бройки на Делфин-Марина на белена скарида,Много плахо пипаше и много дребни риби,понеже ми е голям тиганя,всичките ги пуснах да растат
кило и половина на дружба на 24ти само на скарида и 2 попа на мида.предимно след 18.00часа
-
- научил се да хвърля
на 25-ти на траката голяма мъка. 20 рибари, 100 въдици, 5 риби, 5 часа.
Днес на Дружба към три кила.Това след 17 часа.Стръвта беше белена скарида.Ако не я обелиш се назландисва.Имаше и доста яки поп-адения.
днес на вълнолома на мида само 10бр.попчета.
- shturetc
- ще става разбирач
Снощи в Несебър на новия(северния) кей за половин час кило и кусур попчета!Две двойки и няколко единични едри стронгила лапнаха куки с мезе пиле и попче!
В интерес на истината с колегата,с който ловихме,стояхме на кея около 4 часа-от 17 до 21ч. Пика,за който говоря ,се случи нейде около 20ч.+- нЕкоя минута.В останалото време да взехме,с много мъка, по 4-5 дребошляка на пресни скарида и цаца(две пуснах,а единият дребосък го резнах за мезе на батковците му).
Апропо,дано някой е намерил и е замезил с моя улов,'щото....нещо го давам артистично разсеян напоследък и рибата си,барабар с някой и друг такъм ,съм ги оставил на кея в родния Несебър,за да бързам да се прибера в любимия Бургас!
В интерес на истината с колегата,с който ловихме,стояхме на кея около 4 часа-от 17 до 21ч. Пика,за който говоря ,се случи нейде около 20ч.+- нЕкоя минута.В останалото време да взехме,с много мъка, по 4-5 дребошляка на пресни скарида и цаца(две пуснах,а единият дребосък го резнах за мезе на батковците му).
Апропо,дано някой е намерил и е замезил с моя улов,'щото....нещо го давам артистично разсеян напоследък и рибата си,барабар с някой и друг такъм ,съм ги оставил на кея в родния Несебър,за да бързам да се прибера в любимия Бургас!

Днес на Дружба ,бъната към Евксиногард 2 кила. след 17 30 часа.Стръвта беше скарида,до 19 30.гол след гол 

Бъната се представила добре,охраната дано не ви е притеснила,май по пълнолуние и тя е мирясала.
Доиде, но си показах картата и се разбрахме:)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Даваш ли я под наем ? (картата де).mishel написа:Доиде, но си показах картата и се разбрахме:)
Направи няколко дубликата,колегите яко ще те притиснат.
Хич и няма да се налага после за риба да ходиш.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА