Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Г-Н КОЛЕФ И Г-Н БГ дал съм си телефона за връзка и повече не ме занимавайте със глупости и не оспамвайте темата.То е много лесно 200 срещу 1.Ама така е пред компа.Само комплексарски работи има тука!!!!!!!!Колеф ти онзи ден защо не ми направи необходимите забележки ами сега се правим на.......!!!!!!!
- glarusa
- кандидат преподавател
Искам да спрете...!!!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Момчета дайте да си направим едно състезание на фидер,вместо да се дърлим.Мисля че тази дисциплина от риболова доби достатъчно популярност и ако се съберем 20-25 човека ще си направим кефа на мах.Аз във момента имам много свободно време,така че мога да се ангажирам със повечето работи по организацията.Естествено ако има достатъчно желаещи!За 10-тина съм сигурен че ще дойдат така че още 10-15 и сме готови!Дайте си и вие мненията 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз съм за и мисля че знам кой е язовира.....
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Кой?Георги Кръстев написа:Аз съм за и мисля че знам кой е язовира.....

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Ябълчево...
през 10-15 м можем да се съберем и да си спретнем един страотен турнир на каракуди....

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- glarusa
- кандидат преподавател
Мисля че Грудовския повече ще ви хареса... Раздвижили са се килограмовите таранки! Аз лично бих присъствал, но отстрани с ваглер...Взе да ми харесва този риболов! 

Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
И на мен идеята ми е за Грудово,защото има по рзнообразна риба,НО миналата година имаше проблем със ЛРС-то.не разрешаваха състезания.Ще попитам пак да видим какво ще кажат.Ако не ще видим на каде?Ставри относно ваглера както видя предложих ако искате състезанието да е на двете дисциплини,кой с каквото му е кеф,все пак отиваме за емоцииglarusa написа:Мисля че Грудовския повече ще ви хареса... Раздвижили са се килограмовите таранки! Аз лично бих присъствал, но отстрани с ваглер...Взе да ми харесва този риболов!

- barutchiata ©
- Администратор
iconu1977 написа:..............
Абе айде стига сте ме ядосвали че ми писна от вас,ще ва еее и в групата и всичкото.Тук не сме група и си споделяме каквото ни е кеф.Като не искате да ме слушате стой те си във групата и толкоз.Вийййй не мога да разбера за какви се вземахте!!!Голям проблем имате със мене.Като сте свикнали да вървите по нечия гайда вървете аз ще си правя каквото си искам защото ми е кеф!!!!!!Виййй сте бетер малките деца бе,едното реве и другите му пригласят,голямата банда.тел.0899916433 ми е телефона,който има проблем със мене да ми се обади за лична срещаааа.ама по един
Бате прочети правилата на форума!!!
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а
създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.
И по форумите влезе криза, ужас.
Мислех,че ще говорим само за състезанието вече,ама явно няма да се разберем.Айде със здраве!!!Явно,че ме набелязахте!!!!!!!С уважения ицони1977barutchiata © написа:iconu1977 написа:..............
Абе айде стига сте ме ядосвали че ми писна от вас,ще ва еее и в групата и всичкото.Тук не сме група и си споделяме каквото ни е кеф.Като не искате да ме слушате стой те си във групата и толкоз.Вийййй не мога да разбера за какви се вземахте!!!Голям проблем имате със мене.Като сте свикнали да вървите по нечия гайда вървете аз ще си правя каквото си искам защото ми е кеф!!!!!!Виййй сте бетер малките деца бе,едното реве и другите му пригласят,голямата банда.тел.0899916433 ми е телефона,който има проблем със мене да ми се обади за лична срещаааа.ама по един
Бате прочети правилата на форума!!!2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а
създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.

Брачед във вторник ще съм при теб в магазина,за да ме познаеш кой съм???renvan3 написа:И по форумите влезе криза, ужас.

f1team написа:Днес от 7:15 до 10:45 си направихме кефа на Средец. Не можахме да хванем килограмовите каракуди, но пак надърпахме доволно. Пешо ги ловеше на торем червей, но на мен не ми се получаваше само на торен и трябваше да го комбинирам с бял. Рибата почти не се влияеше от захранка. Без нея се хващаше малко по-рядко, но наистина малко.
До нас имаше един щекар, който се представяше по-добре. Той успя да изкара няколко големи рибока.
Ето го и улова
Според мен няма нужда от много изфинване от към куки. Пешо си ловеше с някаква малка. Аз след втората риба сложих №8 на Оунър, орловка и разликата беше, че не ми се налагаше да бъркам в устат на всяка риба![]()
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Днес на грудовския доволно чортове,аз бях на директен приятелчето на мач,стръв царевица,че не можахме да намерим отворен магазин рано за да купим торен.Грубо към 10кг. като по-дребните ги пускахме веднага.Към 11 напече здраво и сгънахме панаира.

Нещо става със снимките,при преглед излизат,но после не мога да ги видя.