Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
dantho.mihov написа:![]()
![]()
Този клип ми напомни за случка през миналата година.
Прибирам се малко след полунощ и виждам на пътя лежи една пияна жена. Качих я в колата, с цел да я закарам у дома. Но тя пък се оказа толкова пияна, че повече от половин час ме разкарва из града, без да може да ме насочи къде живее.....

[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i2a3k1zNFzA?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i2a3k1zNFzA?hl ... on=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Чета и недоумявам? Че кой повръща на нашите години от пиене? Я повръщах кога бях на 20г., сега ни повръщам, ни глава ме боли, само кога попрекаля лекинко де, не мога да стана на другия ден-сутрин
Цитираните питиета по горе са ценни, не са за кенефа, а за душата....
Защото алкохола е, "упойката, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот", ако не всеки ден, то поне в определени моменти от мъжкото ни битие и житие........
Изкарах седмица в болница на системи и медицинска дрога в неврология, беше кошмарно. По някое време попитах доктора- абе вие тука водка или ракийка имате ли? Че като пия една и болежките ми минават..., поне за вечерта

Защото алкохола е, "упойката, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот", ако не всеки ден, то поне в определени моменти от мъжкото ни битие и житие........
Изкарах седмица в болница на системи и медицинска дрога в неврология, беше кошмарно. По някое време попитах доктора- абе вие тука водка или ракийка имате ли? Че като пия една и болежките ми минават..., поне за вечерта

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Какво повръщне,нищо не се расипва.Имам двама приятели единия си повръща в устата и гълта,та да не оди на зян,а другия кат го питаш "що връщаш алкохола бе?" той ти отговаря "Това е само безалкохолното".Vid написа:Чета и недоумявам? Че кой повръща на нашите години от пиене? Я повръщах кога бях на 20г., сега ни повръщам, ни глава ме боли, само кога попрекаля лекинко де, не мога да стана на другия ден-сутрин![]()
А аз вече не помня от кога не съм връщал алкохола.То не че и пия толкова често де,ама па кат седна на другия ден давам заето.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Taka де, именно поради това си пийвам само по глътка-две след вечеря.Vid написа:Цитираните питиета по горе са ценни, не са за кенефа, а за душата....
Но просто имам усещането, че ако прекаля с ханито, бих повръщал както преди 30 години, когато бях прекалил с комбинацията бял вермут и кола....та оня микс беше такъв сладникъв и се повръщаше по описания начин.

@Жоре, колекционерството си продължава, нъл виждаш, че експонатите даже се множат!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Днес отзимих сичко и почнах подготовка за весело прекарване на лятото, под таа сянка смятам да успея да събера халуминиевите кутийки от бира за соларното парно.

...бе май е време и за пълнене на басейна...

...бе май е време и за пълнене на басейна...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кире,ако изпиташ някакво затруднение в изпразване съдържанието на кутийките знай,че винаги можеш да разчиташ на моята помощ. 

- Павел Иванов
Мммм , а аз днес окосих целият двор , косачката и се разказа играта , ся диша на малечки глътки , па и пръскачката пущих е ся да си свърши и тя работата . След тоя трудов и ползотворен ден мъ изби на рокчета от самите младежки години на рокендрола :
Ама мисля да премина към това :
Та в тон с убавата музичка реших да яхна белото конче с подходящо мезе и да го споделя с вас

Ми НАЗДРАВЕ да ви е от мене
Ама мисля да премина към това :

Та в тон с убавата музичка реших да яхна белото конче с подходящо мезе и да го споделя с вас

Ми НАЗДРАВЕ да ви е от мене

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
Наздраве и на Павел,
Ама като снима монитора си - все Киро е на екрана
,
То нали са колекционери и двамата, и то на пълни бутилки !!!
Ще им идем на гости, обаче
!
А Люси ще излезе прав - все малки рибки ловя
!
Днес си беше чисто летен ден и се запътих към един, много обичан от мен канал в Пернишко, пълен с риба и едри да го ева
:

Обаче не щат да ми дърпат, само баби и уклей, а в тези папури -

Цял ден се бъхтаха яки каракуди, може и други риби, на два пъти след уловената рибка на директния се втурнаха щуки, едната беше поне към 5 кг, другата по-малка, и двете не уцелиха, ама като ми се обръщат в краката и сърцето бумка. Обаче нали е забрананена щуката и аз нали вече съм праволиненен, даже не си носех и щукарските пръчки
!
Да се ева в главата !!!
Ето това е улова, много слабо, ама нивото падаше здраво - за няколко часа с 10-15 см, което за там си е направо катастрофално:

И съдбата му
:

Ама като снима монитора си - все Киро е на екрана

То нали са колекционери и двамата, и то на пълни бутилки !!!
Ще им идем на гости, обаче

А Люси ще излезе прав - все малки рибки ловя

Днес си беше чисто летен ден и се запътих към един, много обичан от мен канал в Пернишко, пълен с риба и едри да го ева

Обаче не щат да ми дърпат, само баби и уклей, а в тези папури -
Цял ден се бъхтаха яки каракуди, може и други риби, на два пъти след уловената рибка на директния се втурнаха щуки, едната беше поне към 5 кг, другата по-малка, и двете не уцелиха, ама като ми се обръщат в краката и сърцето бумка. Обаче нали е забрананена щуката и аз нали вече съм праволиненен, даже не си носех и щукарските пръчки

Да се ева в главата !!!
Ето това е улова, много слабо, ама нивото падаше здраво - за няколко часа с 10-15 см, което за там си е направо катастрофално:
И съдбата му

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Много лоша съдба.. Аз днеска бех пак на платенко и хванахме бая каракудки дребни и си прибрах някои за котето, сега си ги държа в една кофичка живи и направо му ги хвърлям на дзвяра.. Така готенко ми става като го гледам как си играе с тях.. 

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Тоя е имал по - голям коефициент на интелигентност от Айнщайн..
Влязъл един в кръчмата на ръце и на всички им направило впечатление .Попитали го:
-Защо ходиш така?
-Обещах на жена си кракът ми повече да не стъпва тук.
Влязъл един в кръчмата на ръце и на всички им направило впечатление .Попитали го:
-Защо ходиш така?
-Обещах на жена си кракът ми повече да не стъпва тук.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Айде и за тъщите нещо..
Момченце пита баща си:
- Тате, как се е казвала тъщата на Адам ?
- Ех, сине, каква тъща, та той е живял в рая... : D
Момченце пита баща си:
- Тате, как се е казвала тъщата на Адам ?
- Ех, сине, каква тъща, та той е живял в рая... : D
- Vid
- кандидат преподавател
Искам да ви попитам нещо приятели. За празниците си спретнахме едно пътуване с жената с кола по дестинацията София-Дубровник (3-ри нощувки)-Венеция (3-ри нощувки). Вече резервирахме нощувките, ама се чудя кой е най добрия път. Смятам да минем по долния маршрут, който ми препоръчаха приятели: София-Македония-Албания-Черна гора-Хърватия и оттам покрай брега до Венеция???
И дали да си вземам въдица?? Около Дубровник, дали може да се лови нещо? В Италия определено време за риболов няма да имам...
И дали да си вземам въдица?? Около Дубровник, дали може да се лови нещо? В Италия определено време за риболов няма да имам...
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То където е разрешена и другата,и тя,щуката,е разрешена.G.Petkov написа:...Обаче нали е забрананена щуката и аз нали вече съм праволиненен, даже не си носех и щукарските пръчки...

Вид,то има доста за гледане и похапване,не мисля че въдица ще трябва.Един приятел изкара 3 месеца в Риека и на въпроса ми за рибата и рибарите каза че не е видял рибари,но пасажи в морето бол.Малко ти е времето поначало,на пазара маже да пернеш някое местно рибно еденье.
- Vid
- кандидат преподавател
Мънинко ме притеснява та Албания, до сега не съм пътувал през нея, но имайки в предвид, че ние сме най откъсаната държава в европата, сметам, че там ще е китка спрямо нашите шосета.... ???
Сенека
Сенека