Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пак на Домлян
-
- новобранец
Пак на Домлян
Днес за няколко часа бях на язовира, нещата от миналата седмица много не са се променили освен нивото на водата,което много бързо се покачва.Сутрин има доста хора но до обед вече нямя никой защото всички са капо.Тъкъма ми беше същия само плувката този път е стационарна защото лових на един метър дълбочина.Резултата 10 бабушки,10 костурчета и 15 шаранчета бебета, всички плуват обратно.

Re: Пак на Домлян
Абе пораздвижва се работата,но ме съмнява,че зимата кормораните за затрили доста риба.Кефала и бабите отдавна трябваше да са тръгнали в по-големи количества.Особенно по тези места.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- stoj40doc
- разбира нещата
Браво, важното е че е имало релакс, а и без риба не си останъл.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
- nikolaiiliew
- сериозен играч
какво друго да кажа?stoj40doc написа:Браво, важното е че е имало релакс, а и без риба не си останъл.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- новобранец
За кормораните незнам ,не съм ги видял.Но аз си мисля друго ,язовира зимата беше много празен и водата истина много, след това пролета беше студена в същото време започнаха да го пълнят с ледена вода от Бяла река , което продължава и в момента и това мисля че обърка рибата.dekata написа:Абе пораздвижва се работата,но ме съмнява,че зимата кормораните за затрили доста риба.Кефала и бабите отдавна трябваше да са тръгнали в по-големи количества.Особенно по тези места.