Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
[quote="tgigich"]Колеги знаете ли на кои водоеми може да се лови по време на забраната.[/quot
Язовир Николаевка-големия.Условията-непроменени.На слука!
Язовир Николаевка-големия.Условията-непроменени.На слука!
Сега се прибирам от Венелин. Бях на локвата с острова. Скубах дребна супер злобна червеноперка(има следи от зъби по ваглера!хаха
) и някой друга големичка таранка. Става да си начешеш крастата. 

Здравейте колеги.Искам да попитам какво става на Венелин големия и какво е останало от миналата година,защото беше слабо във сравнение с 2011г. Имам намерение да съм там на 4 или 5 май.НАСЛУКА на всички.
На Венелин такса 15лв. за дребна червеноперка и някоя друга каракуда но рядко.Аз бих ти предложил яз.Комарево, таксата пак е 15лв. има много каракуда 100-150гр. и можеш да вземеш до 3кг. шаран, като масовия е 1кг.
Ocean kayak Prawler 13
Откога яз.Комарево е достъпен за масовия риболовец.
- tedchakala
- новобранец
От около месецrap66 написа:Откога яз.Комарево е достъпен за масовия риболовец.
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги някой има ли информация за язовира до Ветрино, посока Варна 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Къде се намира яз. Комарево?
- icko741
- научил се да хвърля
Излизаш от гр.Провадия посока гр.Дългопол.Първата пресечка на дясно непосредственно след Провадия я подминаваш.Втората завиваш на дясно посока с.Храброво.След Храброво на около1,5км. има друга пресечка на дясно за с.Овчага.Подминаваш и нея.И на 1,5-2км.преди с.Блъсково в ляво има отбивка за язовира.Мисля ,че се вижда от главния път.Дано съм ти бил полезен.Поздрави!!!
- jivko81
- научил се да хвърля
колеги какви са условията на язовир комарево и каква риба има благодаря предварително
Благодаря!icko741 написа:Излизаш от гр.Провадия посока гр.Дългопол.Първата пресечка на дясно непосредственно след Провадия я подминаваш.Втората завиваш на дясно посока с.Храброво.След Храброво на около1,5км. има друга пресечка на дясно за с.Овчага.Подминаваш и нея.И на 1,5-2км.преди с.Блъсково в ляво има отбивка за язовира.Мисля ,че се вижда от главния път.Дано съм ти бил полезен.Поздрави!!!
Колеги здравейте смятам да посетя яз.Ген Киселово моля за съвет къква риба има там и на какво кълве къ
де са местата който са дашни благодаря предварително

Има дребна каракуда, и то много.Шаран на късмет. Язовира е плитък. Трябва ти само един директен телескоп без водачи и ще си начешеш крастата, но за по сериозни риби забрави.MAALUK написа:Колеги здравейте смятам да посетя яз.Ген Киселово моля за съвет къква риба има там и на какво кълве къде са местата който са дашни благодаря предварително
-
- вече хвърля и на тежко
mi6ole написа:Има дребна каракуда, и то много.Шаран на късмет. Язовира е плитък. Трябва ти само един директен телескоп без водачи и ще си начешеш крастата, но за по сериозни риби забрави.MAALUK написа:Колеги здравейте смятам да посетя яз.Ген Киселово моля за съвет къква риба има там и на какво кълве къде са местата който са дашни благодаря предварително
Баш да забрави не ама хубаво хранене и данамериш по чист участък от към тиня и имаш добри шансове.
-
- вече хвърля и на тежко
Какво е положението с оброчище