Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Люска,внимавай с тая фотография,да не вземе да стане някакъв сакатлък!?lusienn написа:...Сутринта,бях по Стара планина-фотограф...........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Павка,от твоето селектиране на маркови питиета получих алкохолен комплекс за малоценност!?Павел Иванов написа:...А наздраве понеделнишки с по едно малко домашно произведено в Кентъки![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, това не е верния отговор според мен. Има закон и той важи поне за те де пишат актовете, колко читаво ги пишат е отделен въпрос, но съда чете запетайките, другото за него е без значение....Павел Иванов написа:По принцип това е най-верният отговор . Друг е въпроса че и да ти напишат акт то той ще отпадне благодарение на заповед РД09-113 от 13.02.13г. която изрично е упомената и в заповед РД09-264 от 11.04.13г. Друг е въпроса дали ти се разправя .G.Petkov написа:...Или е според настроението на проверяващия ?...
Та, твоята интерпретация какво е, да ловим или не? Т.е. законно ли е или не? Моралната страна е друго нещо....
Това наистина уби всичко детско в мен. Ако ударя 3-ри такива сигурно на следващия ден ще се наложи да събирам парчетата от главата си из апартамента, щото със сигурност ще е избухналаПавел Иванов написа:Друг вариант е пропорцията - в една халба от 500 мл. се наливат 70мл. мастика , 130мл. мента , 200мл. сода и останалото се пълни с лед . Многоооооо благо , почти като шоколад с мляко и е много фффкусноМоже да добавим и една течна сметанка за цвет .

Бих препоръчал в горещините, узо или подобни анасонови питиета, разбира се и джин, но все това са питиета със специфичен вкус, който не би допаднал на болшинството пиячи

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не знам за закон, който да важи в България,Vid написа:... Има закон и той важи поне за те де пишат актовете ...
По-скоро всичко е според настроението на ..........който държи властта !
А за коктейлите съм напълно съгласен с теб,
И за мен са пълен кошмар, и отдавна спрях да ги употребявам

- Vid
- кандидат преподавател
Ни си прав. В Б-я има закони не по лоши от тези в европата... При нас проблема е социалното ни жалко състояние - на бедния или циганина кВо да му вземеш? Гащите от гъза? А, останалите браковци са в схемите за които съм убеден че и голяма част от интитуциите са вътре...G.Petkov написа:Не знам за закон, който да важи в България,Vid написа:... Има закон и той важи поне за те де пишат актовете ...
По-скоро всичко е според настроението на ..........който държи властта !
Нема такава "бира" при ИАРА, тия като слязат от джипа за 150 х.лв. и то ако са намерили 30 лв. за гориво да пообиколят водоемите... Та като слязат от джипа, леко се загащват, надуват и казват: Добър ден, ти кЪФ си и кФи ги праиш туКА? Това най образно казано....
Та, Я не разчитам на благосклонност, аз разчитам на това да ми падат актовете в съда, по същия начин как ми падат тези от КАТ. До сега ИАРА не са ми писали акт, та затова питам???
И най основното е това, че актовете ми от КАТ са просто необходимост свързана с работа (че, ако спазвам все ограничения за скорост по нашите пътища, това значи, че нищо няма да свърша за деня

Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Ми Тигре то това последното си е баш от казаня . Не прочете ли че на него пише handmade
Телескопе , ако трябва да се спръ малко , поне да не качвам снимки де
Мани друго ами гледам че последно време съм станал конкуренция на Люско та май има нужда от малце фото тайм аут
Vid , лошото е че на база реалността , баш това е верният отговор . Баш тия дет трябва да знаят закона за да го прилагат , предпочитат да го интерпретират как им дойде на момента и баш им дреме че моментната легитимна клауза се базира на конкретната заповед .
Само нема да се пуашиш ! Тоя коктейл е изпробван многократно и в големи количества
Малко зор виждам докато убедя да ми го правят , ама щом в Тенерифе успях

Ей тука пък на нашето си Съни Бийч как съм преполвил половината от другият упоменат от мен коктейл :

Тука ако загледаш па "ликьоро мента" е пред мен а бирата пред буля :

Инак като обикалям насам натам , гледам да уважъ месните питиета както си подобава . Ей мъ у един рейс у Гръчко как го правя :

Демек лошо нема
Георге , това твоето е тъй щото безбожните температури къде гледаш да се киснеш у тех , ти влияят коктейло противопоказно

Телескопе , ако трябва да се спръ малко , поне да не качвам снимки де

Vid , лошото е че на база реалността , баш това е верният отговор . Баш тия дет трябва да знаят закона за да го прилагат , предпочитат да го интерпретират как им дойде на момента и баш им дреме че моментната легитимна клауза се базира на конкретната заповед .
Само нема да се пуашиш ! Тоя коктейл е изпробван многократно и в големи количества

Ей тука пък на нашето си Съни Бийч как съм преполвил половината от другият упоменат от мен коктейл :

Тука ако загледаш па "ликьоро мента" е пред мен а бирата пред буля :

Инак като обикалям насам натам , гледам да уважъ месните питиета както си подобава . Ей мъ у един рейс у Гръчко как го правя :

Демек лошо нема

Георге , това твоето е тъй щото безбожните температури къде гледаш да се киснеш у тех , ти влияят коктейло противопоказно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Павка, много хубав репортаж, но нищо не каза по моето питане..., освен бъркочите с бира и концентрат?
След седмица, ще ви направя репортаж кФо кълве в Хърватска и най важно, дали най любимата ми кръчма на балканския полуостров, наречена Калемегданска тераса къде правеха най добрата бела вешалица в света, намираща се в крепостта на Белград къде се вливат Сава и Дунав, все още си държи реномето???
След седмица, ще ви направя репортаж кФо кълве в Хърватска и най важно, дали най любимата ми кръчма на балканския полуостров, наречена Калемегданска тераса къде правеха най добрата бела вешалица в света, намираща се в крепостта на Белград къде се вливат Сава и Дунав, все още си държи реномето???

Сенека
Сенека
- Павел Иванов
Баси , при цялата моя отзивчивост да ме обвиниш че не съм ти отговорил за нещо
Дай поне жокер на кое 

Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Пфф, вчера у едно аверче се бехме събрали и единия тъй се натаралянка с 1 л бира .. ПОчна по земята да пълзи, да търси майка си.. На ръце го прибрахме.. По едно време даже вика абе само на мене ли ми се вие свят или и на вас.. 

"The more you know, the less you carry"
-
- Модератор
На мен пък ми харесаха снимките на Павката. За пръв път можах да го разгледам, след като до сега виждах само онзи образ де е турил на ника си.
Инак Vid, той Павката ти отговори за великдентското ти пътуване.
Моята дилема днес е колко козунака да поръчам като бройки. И как да ги структурирам при многообразието им. Ако останат непродадени ... май ще ходя на риболов с тях, като ги използвам за захранки.
Инак Vid, той Павката ти отговори за великдентското ти пътуване.
Моята дилема днес е колко козунака да поръчам като бройки. И как да ги структурирам при многообразието им. Ако останат непродадени ... май ще ходя на риболов с тях, като ги използвам за захранки.

- GODzillata
Бе много брже дойде тва лято и жегите, та не успях да измисля демоничен план за риболов по време на забраната, ама убаво, че GODFATHER ми отвори очите, че от утре моа обикалям със спининга в търсене на распер без да се крия от фърковатата чета на Павката. 
Кофти, че утре съм на BBQ, а пък други ден имам работа, ама до края на празниците, все ще топна малко железа, пластмаси и силикони....ей-така - за освежаване.

Кофти, че утре съм на BBQ, а пък други ден имам работа, ама до края на празниците, все ще топна малко железа, пластмаси и силикони....ей-така - за освежаване.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Да, да,
Определено в ИАРА и не само там е настъпил пълният хаос
,
Аз, лично вече не знам, а и не искам да знам, какво и къде е забранено,
Пинизът е да не ме хванат,
Щото нямам време да ходя по съдилища,
Както и да плащам на адвокати, да чета закони, наредби, заповеди и прррррррррррррочие
!
Да се еват в главите.
Достатъчно чета в работно време, че да чета и по времето за почивката си
!
От утре тръгвам по разрешените водоеми, пък след 01.06. - ще му мисля допълнително!
Може, обаче, след 12 май да отпаднат всички досегашни забрани и да въведат нови, а ?
Например:
-пълна забрана за пушене, но навсякъде на територията на РБ;
-за пиене на алкохол, също;
-хетеросексуален секс - абсолютно забранено
;
И от там нататък нека фантазията ви да работи
!
Определено в ИАРА и не само там е настъпил пълният хаос

Аз, лично вече не знам, а и не искам да знам, какво и къде е забранено,
Пинизът е да не ме хванат,
Щото нямам време да ходя по съдилища,
Както и да плащам на адвокати, да чета закони, наредби, заповеди и прррррррррррррочие

Да се еват в главите.
Достатъчно чета в работно време, че да чета и по времето за почивката си

От утре тръгвам по разрешените водоеми, пък след 01.06. - ще му мисля допълнително!
Може, обаче, след 12 май да отпаднат всички досегашни забрани и да въведат нови, а ?
Например:
-хетеросексуален секс - абсолютно забранено

И от там нататък нека фантазията ви да работи

- Павел Иванов
Е те тогава веке ке се тепаме со ножове , камене , дръве и хафтомати ако требваG.Petkov написа:...Например:...

Павел Иванов
Павел Иванов
Че то кат спазиш първите две забрани .............третатаG.Petkov написа:
-хетеросексуален секс - абсолютно забранено;
И от там нататък нека фантазията ви да работи!

Ти на тез не им вервай,око да види,ръка да пипне - не го ли видя как потича в кофата......Павел Иванов написа:Ми Тигре то това последното си е баш от казаня . Не прочете ли че на него пише handmade![]()