Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде около Шумен?
Здравейте колеги, искам да попитам, имали някой някакво инфо за язовир Каравелово общ. Никола Козлево. Мой колега по професия ме покани за почивните дни по празниците, да отидем за риба на въпросния водоем. По неговите думи имало риба и то с прилични размери, обаче на мене ми се струва че по скоро си търси компания за
.Та мисълта ми е имали риба и каква, и ако я има на какво да я търсим, и къде.

написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Преди две години ходихме там като резултата бе плачевен....няколко дребни каракуди и нищо сериозно.Иначе язовира ми хареса-става и за
,но от тогава не съм чувал нищо за него.

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.
На Крояч последно таксата бе 5лв.и взимаш каквото искаш.Тогава преобладаваха милиони гладни баби,патки кръстосваха водата,а отдолу ходеше толупа.Язовир на който реших повече да не ходя....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- bad_santa
- научил се да хвърля
Язовира е източенIVKOPIVKO написа:Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Риби с прилични размери има, но много рядко. Таксата е 10лв, като няма ограничение в килограмите на уловената риба. Във вторник бях там резултата от 1:30 на обяд до 20:15 е 3-4 килограма дребна каракуда и 4 шаранчета по 500 грама, които върнах обратно в язовира. Лових на мач и на директен, каракудата излизаше на бял червей, шаранчетата на консервирана царевица.rado25 написа:Здравейте колеги, искам да попитам, имали някой някакво инфо за язовир Каравелово общ. Никола Козлево. Мой колега по професия ме покани за почивните дни по празниците, да отидем за риба на въпросния водоем. По неговите думи имало риба и то с прилични размери, обаче на мене ми се струва че по скоро си търси компания за.Та мисълта ми е имали риба и каква, и ако я има на какво да я търсим, и къде.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Благодаряааааа ами значи може би ще съм на Царев брод, то и там не е кой знае какво но все пак... някой ако може да сподели отзиви и за него...bad_santa написа:Язовира е източенIVKOPIVKO написа:Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.
Здравейте колеги.Нещо ново за Преселка и дали излиза нещо в момента.БЛАГОДАРЯ.
Здравей те!
Някой да има инфо за яз.Шумен след забраната какво ще е ?
Някой да има инфо за яз.Шумен след забраната какво ще е ?
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Говори се, че пак ще става частен, някаква сделка под масата и против закона, но не знам. По всяка вероятност това ще се разбере като се успокои политическата обстановка в страната, да се види кой ще управлява и кой ще раздава 

Да за това и аз чух.Някой казват такса 10 лв.Други че ТИМ или стария Коучицки маи беше щял да го взема.Sleepwalker_ написа:Говори се, че пак ще става частен, някаква сделка под масата и против закона, но не знам. По всяка вероятност това ще се разбере като се успокои политическата обстановка в страната, да се види кой ще управлява и кой ще раздава
Не-знам какво е но днес се учудих стената беше пълна?!?!?!? Дали имаше някакво състезание...?
На 17 и 18.05 на Преселка пълно капо. Останахме си с хапването и пийването.БЛАГОДАРЯ на колегите от Шумен за информацията.
Здравей те !!!
Както всички рибари и аз открих сезона
.Яз.Шумен ми предостави първия риболов и наслада
... Докато не се появи пак оня чичо за 5 те лева ... Викам му няма да ти платя... Скандали разправии...Най накрая след като ходих днес във Напоителни системи защото те събират парите.. Разбрах следното: 5 лева се плаща за достъп до водоема.Въпроса ми беше ако отида да си направя пикник пак ли трябва да плащам.. отговор ДА.. Можем и да забраним достъпа до язовира!Бил със сменен статут.Малко е да се каже че съм бесен сега... Както и тогава...
Бях на язовира от 31 да си запазя място... заповедта е от 31.05.2013г. 16:30 часа!
Големи разправии.. Но то може да са били и същите при колегите ако са ходили?
Някой дали има информация за това кой стопанисва язовира?Напоителни системи държавно ли е или частно?
И така и не разбрах след като съм си дал парите за билет защо трябва да плащам пак!?!?!?!
Поздрави и наслука!!!!
Както всички рибари и аз открих сезона

Бях на язовира от 31 да си запазя място... заповедта е от 31.05.2013г. 16:30 часа!
Големи разправии.. Но то може да са били и същите при колегите ако са ходили?
Някой дали има информация за това кой стопанисва язовира?Напоителни системи държавно ли е или частно?
И така и не разбрах след като съм си дал парите за билет защо трябва да плащам пак!?!?!?!
Поздрави и наслука!!!!
- choch0
- научил се да хвърля
Прав си колега и при другите е минавал "чичката"
, на едните е взел 10 лв на други 5 лв, третите са го изгили.
Язовира се стопанисва от напоителни сиситеми - Шумен, но мълвата е че ще стане частен.
Трябва просто да не става частен този язовир. Аз си изкарвам риболовен билет само за този язовир, по други държавни не ходя.
Можем да направим една подписка да не го дават на концесия .... впрочем незнам дали можем с подписка нещо да направим ... ако има някой компетентен да сподели.

Язовира се стопанисва от напоителни сиситеми - Шумен, но мълвата е че ще стане частен.
Трябва просто да не става частен този язовир. Аз си изкарвам риболовен билет само за този язовир, по други държавни не ходя.
Можем да направим една подписка да не го дават на концесия .... впрочем незнам дали можем с подписка нещо да направим ... ако има някой компетентен да сподели.
И аз съм ЗА подписка!!!
Макар че ако трябва да бъда честен бих плащал но да виждам за какво! Ако се направят Маси пейки ,огнища ще е много хубаво! Да се оправят пътищата до язовира... все пак се плаща 5 лв такса достъп?!
Не-знам кой и как стопанисва язовир Шумен?Но днес четох заповедта във Напоителни системи.Явно от Варна дърпат конците.Шефа им от Варна издал заповедта.Просто нз... нз Всичко което ни радва и ни струва забавлението гледат да печелят много от това... Което ме дразни супер много!!!!
Сякаш ми се иска да се пусне една нова тема за това и да я четат много повече хора!Да се види имали други язовири така?..........
Макар че ако трябва да бъда честен бих плащал но да виждам за какво! Ако се направят Маси пейки ,огнища ще е много хубаво! Да се оправят пътищата до язовира... все пак се плаща 5 лв такса достъп?!
Не-знам кой и как стопанисва язовир Шумен?Но днес четох заповедта във Напоителни системи.Явно от Варна дърпат конците.Шефа им от Варна издал заповедта.Просто нз... нз Всичко което ни радва и ни струва забавлението гледат да печелят много от това... Което ме дразни супер много!!!!
Сякаш ми се иска да се пусне една нова тема за това и да я четат много повече хора!Да се види имали други язовири така?..........