Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде около Шумен?

Мнение от rado25 »

Здравейте колеги, искам да попитам, имали някой някакво инфо за язовир Каравелово общ. Никола Козлево. Мой колега по професия ме покани за почивните дни по празниците, да отидем за риба на въпросния водоем. По неговите думи имало риба и то с прилични размери, обаче на мене ми се струва че по скоро си търси компания за :drinkers: .Та мисълта ми е имали риба и каква, и ако я има на какво да я търсим, и къде.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Преди две години ходихме там като резултата бе плачевен....няколко дребни каракуди и нищо сериозно.Иначе язовира ми хареса-става и за :drinkers: :drinkers: :drinkers: ,но от тогава не съм чувал нищо за него.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

На Крояч последно таксата бе 5лв.и взимаш каквото искаш.Тогава преобладаваха милиони гладни баби,патки кръстосваха водата,а отдолу ходеше толупа.Язовир на който реших повече да не ходя....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

IVKOPIVKO написа:Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.
Язовира е източен ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

rado25 написа:Здравейте колеги, искам да попитам, имали някой някакво инфо за язовир Каравелово общ. Никола Козлево. Мой колега по професия ме покани за почивните дни по празниците, да отидем за риба на въпросния водоем. По неговите думи имало риба и то с прилични размери, обаче на мене ми се струва че по скоро си търси компания за :drinkers: .Та мисълта ми е имали риба и каква, и ако я има на какво да я търсим, и къде.
Риби с прилични размери има, но много рядко. Таксата е 10лв, като няма ограничение в килограмите на уловената риба. Във вторник бях там резултата от 1:30 на обяд до 20:15 е 3-4 килограма дребна каракуда и 4 шаранчета по 500 грама, които върнах обратно в язовира. Лових на мач и на директен, каракудата излизаше на бял червей, шаранчетата на консервирана царевица.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

bad_santa написа:
IVKOPIVKO написа:Колеги някой знае ли язовира на с. Крояч дали е пуснат и какви са условията.
Язовира е източен ;)
Благодаряааааа ами значи може би ще съм на Царев брод, то и там не е кой знае какво но все пак... някой ако може да сподели отзиви и за него...
joro70
новобранец
новобранец

Мнение от joro70 »

Здравейте колеги.Нещо ново за Преселка и дали излиза нещо в момента.БЛАГОДАРЯ.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Здравей те!
Някой да има инфо за яз.Шумен след забраната какво ще е ?
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Говори се, че пак ще става частен, някаква сделка под масата и против закона, но не знам. По всяка вероятност това ще се разбере като се успокои политическата обстановка в страната, да се види кой ще управлява и кой ще раздава :)
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Sleepwalker_ написа:Говори се, че пак ще става частен, някаква сделка под масата и против закона, но не знам. По всяка вероятност това ще се разбере като се успокои политическата обстановка в страната, да се види кой ще управлява и кой ще раздава :)
Да за това и аз чух.Някой казват такса 10 лв.Други че ТИМ или стария Коучицки маи беше щял да го взема.
Не-знам какво е но днес се учудих стената беше пълна?!?!?!? Дали имаше някакво състезание...?
joro70
новобранец
новобранец

Мнение от joro70 »

На 17 и 18.05 на Преселка пълно капо. Останахме си с хапването и пийването.БЛАГОДАРЯ на колегите от Шумен за информацията.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

Здравей те !!!
Както всички рибари и аз открих сезона :).Яз.Шумен ми предостави първия риболов и наслада :)... Докато не се появи пак оня чичо за 5 те лева ... Викам му няма да ти платя... Скандали разправии...Най накрая след като ходих днес във Напоителни системи защото те събират парите.. Разбрах следното: 5 лева се плаща за достъп до водоема.Въпроса ми беше ако отида да си направя пикник пак ли трябва да плащам.. отговор ДА.. Можем и да забраним достъпа до язовира!Бил със сменен статут.Малко е да се каже че съм бесен сега... Както и тогава...
Бях на язовира от 31 да си запазя място... заповедта е от 31.05.2013г. 16:30 часа!
Големи разправии.. Но то може да са били и същите при колегите ако са ходили?
Някой дали има информация за това кой стопанисва язовира?Напоителни системи държавно ли е или частно?
И така и не разбрах след като съм си дал парите за билет защо трябва да плащам пак!?!?!?!

Поздрави и наслука!!!!
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

Прав си колега и при другите е минавал "чичката" :), на едните е взел 10 лв на други 5 лв, третите са го изгили.
Язовира се стопанисва от напоителни сиситеми - Шумен, но мълвата е че ще стане частен.
Трябва просто да не става частен този язовир. Аз си изкарвам риболовен билет само за този язовир, по други държавни не ходя.
Можем да направим една подписка да не го дават на концесия .... впрочем незнам дали можем с подписка нещо да направим ... ако има някой компетентен да сподели.
de4obg
новобранец
новобранец

Мнение от de4obg »

И аз съм ЗА подписка!!!
Макар че ако трябва да бъда честен бих плащал но да виждам за какво! Ако се направят Маси пейки ,огнища ще е много хубаво! Да се оправят пътищата до язовира... все пак се плаща 5 лв такса достъп?!
Не-знам кой и как стопанисва язовир Шумен?Но днес четох заповедта във Напоителни системи.Явно от Варна дърпат конците.Шефа им от Варна издал заповедта.Просто нз... нз Всичко което ни радва и ни струва забавлението гледат да печелят много от това... Което ме дразни супер много!!!!
Сякаш ми се иска да се пусне една нова тема за това и да я четат много повече хора!Да се види имали други язовири така?..........
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”