Закриване на яз Искър-устието.

Модератори: bobopeli, sapuna

lusienn
и господ не е толокова добър

Закриване на яз Искър-устието.

Мнение от lusienn »

Здравейте,колеги.Репортаж,отделен не съм пускал-много отдавна,та да се пробвам малко.Понеделник,си бачкам и по едно време се сещам че остава само вторник,да се метне въдицата преди забраната.Звъннах където трябва,и късмета със запазеното риболовно място беше с мен.Работих до 17.30 и се прибрах.Много бързо стегнах багажа и вижте кога потеглям от СофияИзображение Беше яко жега,както и днес-лятото настъпи доста рано,та ще има и гъбобер.Потеглих спокоен нагоре към язовира.Даже спрях на вододайната зона на моста на проверка :arrow: Изображение Тука е вододайна зона,ама засичам разни хора да ловят чат пат.Изображение Тоя ден нямаше рибари,и тука вече съм на устието.Изображение Моя човек,ловеше на Багера,от неделя вечерта.Мернах и хората от телевизията,снимаха нещо филм за Хоби Телевизия,ама аз нямам такава и не ги гледам.Е къде паркирах точно до водата на устието,което е при Багера и има течение.Изображение Това е към 19.40 вечерта.Сутринта станах към 6 часа.Спах си в колата.Утрото и изгреваИзображение Изображение Пейзажа вдясно,посока Рила.Колегата ги дърпаИзображение Сутриннта беше 10 градуса-много топло,за тоя язовир по това време.Кълвяха риби,около половинка до кило-платика,костур по 100 грама,1 каракуда кило.Аз хванах и един шаран към 700 грама и го пуснах да порастне голем.Свидетелите на пускането на шаранчетоИзображение Тия пичове,ми дадоха царевичка,та на нея ми взе с 2 бели.Те ловиха също добре,както и един Китаец,с едно черно BMW-5 серия-той е редовен,и винаги бърка захранка за 3 ма.Подари ми и цял плик китайски захранки-много са ефективни.Изглед от живарникаИзображение От големите е.Изображение Снимах само сутриннта,когато спре да кълве.После само лових,и презареждах фидерите Изображение Накрая,събрах всичкия боклук в района,което беше хартия и пластмаса го изгорих,и другото в 2 големи плика го отнесох в София в контейнерите за боклук.Мисля че като е по чисто,е по приятно за ловене и релаксИзображение Та посвещавам тоя репортаж,на всички риболовци,които си почистват боклуците след риболова.Изображение До нови срещи-живи и здрави на всички.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: Закриване на яз Искър-устието.

Мнение от nikolaiiliew »

:supz: Евала за постъпката!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Евала колега,требе да се чисти нема начин :D
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

Велико!Дано го прочетат кретените!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Днес и аз горих боклук а, стъклените шишета и кутиите от бира иконсервените кутии дойдоха към София.Иначе браво за риболова и весели празници. :drinkers:
Изображение
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Страхотен репортаж, както винаги :)
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Хвана най-добрия ден преди забраната, а :D !
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Браво Люси, ама другия път една убава снимка на живарника да направиш, да изплакнем очо.. Абе беше ли ти студено у колата през ноща, я кажи?
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Чудесен репортаж. Пътят към устието до каква степен е проходим за лека кола?
lusienn

Мнение от lusienn »

Е момчета,днес е велики четвъртък.На тоя ден Христос е събрал,хората си на тайната вечеря.Днес се боядисват яйца.Та отговарям по ред.Първо на бате Гошо-така е бате-хванах последния ден,къде кълвеше добре,и времето беше чудесно.На Евгени да му кажа че в колата,беше много топло-спах само с една завивка,а имах още 2.На последния колега,пътя е проходим,но за откриването-там където минах ще е залято всичко с вода.За един ден нивото на целия язовир дигна 3 пръста-тоя сняг по Рила,ще влезе в Язовира.Устието се измества ето тукИзображение И тоя път където съм слезнал изчезва,като възможност за ловене с колата до теб на това място.А мястото ще изглежда такаИзображение Рила пък ще я виждаме такаИзображение Последната снимка е от филмовата къщаИзображение Завъртех лентата 3 D.Е и един щъркел-мой познат,винаги се връща тук-кръстен е ГошоИзображение

Риболовци.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Напълни ми душата :D :D Каква красива Родина имаме,и все по-често се питам,дали я заслужаваме :?: :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Както винаги,Люси дава изчерпателно инфо за язовира :wink: Поздрави и хубаво лято!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Супер излет! :)
И чудесно представяне, респект и за оборката ;)
Успешен сезон ти желая!
lusienn

Мнение от lusienn »

Мерси Наско,и на тебе и всички колеги весело изкарване по празниците,в семействата,по язовири и полянки.Аз съм доволен,както и миналото лято,жив съм мърдам-пари колкото толкова :D Изображение Е даже и котката е доволна че си намери рибар стопанинИзображение на първи юли,прави годинка Изображение Платика съм си взел в нормата-2 дена 6 кила,или общо 14 бройки.Е сега бех в парка,до нас на разходка.Всичко е зелено-на късмет да е.Изображение Има и масички за картиИзображение Поляни за футболИзображение Изображение Детска площадкаИзображение Алпинеум,с езеро-без водаИзображение Има беседки за рибарски срещи-доволно.Пръснати са на различни места,за групички по интереси-да не изтичат тайните.Е какво ми оставиха,за спомен от гарата,къде правих 4 месеца стачка. :arrow: Изображение Искаха да усвоят 6000000 лв. народна пара,за тия простотии,ама ги спасихме всички заедно от моя квартал,да не ги откраднат от нашите общи пари,мойте и вашите.

Риболовци.
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Благодаря, приятни празници.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”