Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Някой може ли да даде малко инфо за Каран Върбовка - каква риба излиза , такива работи
, ще съм благодарен

Някой да е посещавал скоро Баниска ????
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Днес с баща ми имаме около 17 килограма таранка по около 200/300 грама бройката. На фидера той хвана и едно малко шаранче(700/800 грама),което пуснахме!acho92 написа:Някой да е посещавал скоро Баниска ????
Поздрави и наслука!

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
На каква дълбочина (колко далече) я търсихте? Има ли изискване къде да се застава на язовира? Много колеги имаше ли? Още 20лв на човек ли е таксата?nikolaiiliew написа:Днес с баща ми имаме около 17 килограма таранка по около 200/300 грама бройката. На фидера той хвана и едно малко шаранче(700/800 грама),което пуснахме!acho92 написа:Някой да е посещавал скоро Баниска ????
Поздрави и наслука!
Има изискване за заставане. Не пускат на плиткия ръкав.
Там ходели само "консули и горски"... Ама иначе вземат по 20лв....
Там ходели само "консули и горски"... Ама иначе вземат по 20лв....
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Аз лових на щека 9.5 метра, дълбочината беше около 3.50/3.70 метра. Има едно стръмно място, над което има кошер с пчели, там бяхме застанали!Pyce написа:На каква дълбочина (колко далече) я търсихте?Много колеги имаше ли?

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Мисля да прескоча до Цар Калоян през почивните Великденски дни язовира преди да влезеш в селото първата в ляво ли или в дясно и ако може да кажете храна и стръв имат ли някакво значение и какво по-точно да взема? Има ли някаква такса
Хич не ти се прелиства темата 2стр. назад нали?
Гьола е първия вляво преди да влезеш в Царя. Таксата е 5лв, колкото щеш пръчки. Стръв царевица с бял, бял и торен. Това според мен трябва да имаш налично. За захранка каквото подбереш. Според мен ако ловиш на плувка стреляй царевица от консерва с малко бял. За фидера захранки колкото искаш.
Гьола е първия вляво преди да влезеш в Царя. Таксата е 5лв, колкото щеш пръчки. Стръв царевица с бял, бял и торен. Това според мен трябва да имаш налично. За захранка каквото подбереш. Според мен ако ловиш на плувка стреляй царевица от консерва с малко бял. За фидера захранки колкото искаш.
Благодаря, колега. Ако отида края на седмицата ще споделя какви съм ги свършил..
http://www.bigfish.bg/news/novini/Rasper-ribolov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Колеги, днес на Цар Калоян преди града в дясно, от 8ч до към 15ч около 2кг таранка по 150-200 гр и 6 шарана два по 1,5кг и останалите под кило. Шараните всичките на дъно, царевица и фидер със захранка. Таранките 90 % на дъно на бял пак със фидер. На плувка гледах и колегите нямаха много слука, ние бяхме на подвижна на около 15 метра от брега. Убедих се че колкот и непретенциозна риба е таранката 90% от работата върши захранката. Този път комбинацията беше страхотна.
Сигурно имаш предвид вляво, не вдясно
Добро инфо.

Опа да, грешка на пръститеkutinchev написа:Сигурно имаш предвид вляво, не вдясноДобро инфо.

А днес беше обратно сутринта докъм 9 яко фидер дръпнах 6-7риби и след това яко царевица на болонезата и ги дръпнах пред мен до обяд след това си направиха почивка около един час и пак а фидера накрая се затвори с един от тея 1,5 утре репортаж и по подробно,,,burn_out написа:Колеги, днес на Цар Калоян преди града в дясно, от 8ч до към 15ч около 2кг таранка по 150-200 гр и 6 шарана два по 1,5кг и останалите под кило. Шараните всичките на дъно, царевица и фидер със захранка. Таранките 90 % на дъно на бял пак със фидер. На плувка гледах и колегите нямаха много слука, ние бяхме на подвижна на около 15 метра от брега. Убедих се че колкот и непретенциозна риба е таранката 90% от работата върши захранката. Този път комбинацията беше страхотна.
много добре аз съм доволен от язовира