Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Павел Иванов »

Teo 62 написа:... хотел - риболова през деня,вечерта е за други удоволствия...
Съвсем правилно !!!

Кире , кога бех малечко Punk`s not dead , 14 -18годишно пишлегарче , си похождах доста често на палатка , задължително с компания и булки . На Дяково тогава през деня си се ловеше бяла риба на торен червей , а нощно време какви оргии сме правили :oops: :oops: :oops: На Копринка пък си се ловеха шарковци по две - три кила на петнайсетина метра от брега , на коричка леб , а какви картофи фффкусни имаше по съседните ниви 8) После като бех там в казармата ходих и на летни , и на зимни учения на палатка . Зимно време при минус 15 - 20 градуса е супер да изкараш десет дена на палатка . Кат си към печката ньосо обечен , гъзъ у лед , кът се завъртиш обратното . Там ядох куче , застреляхме го с АК и докато колегите го печеха на чеверме , отскокнахме със зводният до Сливница та със събраните от всички парета купихме сума си мастика . Как изглеждаха местните пиячи когато пред кръчмето спре МТЛБ , от него изкокнаха един мръляв мл. сержант , кемаф + един ст. лейтенант и изкупиха почти цела каса мастика :mrgreen: От тогава куче не ям , а мастика дълги години и не помирисвах . Ся мастиката си я уважавам ама куче още не ща . Онова отвън го беха изгорили , от вътре сурово , как не хванахме глисти ... :lol: :lol: :lol: После след казармата пробвах още няколко пъти да отскокна на палатки ама вече ги бях намразил в дъното на душата си и не се получаваше .
Та ако си ме разбрал , откриване или квото и да било на палатки , без мен :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Може дюшек да си вземеш.. Надуваем- в Кауфланда миналата седмица имаше промоцийка 1 за 15 лв. :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...откриване или квото и да било на палатки , без мен :wink:
Покъртителна история, приема се като извинителна бележка! :D

И аз с голям зор изкарвам на палатка...последните години, срам - не срам :oops: - само за по 1 вечер, на другата заран зарязвам всички и идвам отново след някой друг ден за да си вдигна багажа :oops: .....некфо и мен не ме влече целият този багаж, опъване, през деня жега и комари, вечерта - пак, има готин момент на масата сред приятели, но после идва чанча да спиш на кораво, да ти е жега завит и студец отвит, да те е шубе от змии, чакали и паяци :oops: ...да кибичиш и да не ловиш никви риби....абе палитрата от чувства е голяма, след всяко откриване се кълна, че няма да повторя, но минава година и традиционно всичко се повтаря... :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

.... да нема къде да се изсереш като ората , .... да нема де да се умиеш кът бел човек , ... да нема още сума си работи ...
Инак масата с приятели си се получава съвсем сполучливо и в градината на някое ресторантче , къде даже всичко ти принасят и отнасят :D Та тъй , палатки ТЦ !!! Само кога да заведеш детенце за малце да се почуства кът бой скаут .

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:.... да нема къде да се изсереш като ората ...
Определено, и моето мнение е същото :D !
Риболовът приключва, когато ми се припие вечерната ракия, а да ходя по храстите - много мразя :lol: !
Ама аз съм и по-стар, де :D !
С годините развивам непоносимост към битовите несгоди.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:Жената е свикнала с автоматик...
Киро,
С тези автоматици и аз брах ядове!
Преди години дъщерята се прибра за да изкара шофьорските курсове, записах я, ама като всичко българско и това беше ала-бала - инструктора го няма, развалила се колата и ........
накрая аз и дадох повечето часове по кормуване/има едно място където може/, накрая изпита бе взет успешно.
Но,
После ми се разви теорията, че автоматиците били най-добрите коли за жените, лесно и без усилия се карало и т.н и т.н. и само автоматици.
И един ден пак беше при мен, и се наложи да кара моята кола.
И до там ......... :shock: !
Всяко кръстовище беше като непревзимаема крепост, а проблемът не търпеше отлагане, та се наложи аз, на много промили да карам цяла вечер по София.
И тогава разбрах, че автоматичната скоростна кутия, лишава част от жените да могат да карат други коли, дъщерята всичко беше забравила !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мдааа....определено и срането си е проблем, завреш се в храстите и се напъваш, та чак очите ти ще изхвръкнат, защото гледаш да приключиш мноооого бързо, тъй като докато клечиш надупен, си станал кръводарител на облак комари.....ужассссс. :twisted:

@Жоре, аз пък един ден карах колата на жената и се лепнах на предното стъкло, защото рекох да натисна съединителя :lol: , пък то се оказа, че е спирачката! :mrgreen: :oops:
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

GODzillata написа:Мдааа....определено и срането си е проблем, завреш се в храстите и се напъваш, та чак очите ти ще изхвръкнат, защото гледаш да приключиш мноооого бързо, тъй като докато клечиш надупен, си станал кръводарител на облак комари.....ужассссс. :twisted:

@Жоре, аз пък един ден карах колата на жената и се лепнах на предното стъкло, защото рекох да натисна съединителя :lol: , пък то се оказа, че е спирачката! :mrgreen: :oops:
Ти остай колите и срането - мани я тая буболечка!! Брат ми е са му удари един юмрук на екрана на лаптопа :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Абе и аз съм го правил този номер със спирачката, пък и лоста на автоматика съм местил :lol: ,
Ама случва се,
Понякога карам по 3-4 коли на ден и особено като се замисля за нещо и забравям, в коя точно кола се возя на момента :lol: !

А историята на Павел е много колоритна - само дето куче никога не съм ял, обаче. И пак там, в родната казарма, намразих спането на походни условия, особено зимни :mrgreen: !

А за яз.Дяково -
Павле,
Толкова години съм ходил там,
Все на рибки хвърлях на дъно, ама бяла не съм и виждал някой да лови.
Едри костури и първата ми американска пъстърва хванах там, знам, че има и сом, но за бяла нещо съм изпуснал, май :D ?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Христо Рангелов написа: Ти остай колите и срането - мани я тая буболечка!! Брат ми е са му удари един юмрук на екрана на лаптопа :lol:

Ako след удара буболечката е още там, напръскай я с Райд! :wink: :mrgreen:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Да бе и аз не бях чувал за бяла на Дяково,а ми е до гъза.Ама края на годината викам да спущим 100тина броя отраснали рибока.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

GODzillata написа:
Христо Рангелов написа: Ти остай колите и срането - мани я тая буболечка!! Брат ми е са му удари един юмрук на екрана на лаптопа :lol:

Ako след удара буболечката е още там, напръскай я с Райд! :wink: :mrgreen:
Ши и пусна котката , шот тя напрао сийбаламамата ей..
Сякфа гад яде.. Сичко дет лети го фаща и фостата.. :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...А за яз.Дяково -...
Средата на осемдесетте на стената даваше добре бяла риба на торен червей , на плувка , на около метър - два от брега , баш у жегата . Верно че беше под сегашните разрешени размери ама къф кеф беше тогава . Печахме я на една походна скаричка директно над огъня без дране . Ставаше превъзходна . Сом там съм хващал края на осемдесетте , беше около 4 кг. , на дъно , на жабка за "едър кефал" . Това в залива от към шосето . След казармата съм ходил само веднъж . Бяха го взели едни "борчовци" , познавах един от тях , не оставиха грам читава риба в язовира за съжаление . От тогава не съм стъпвал там а кат ученик ми беше любима дестинация за палатков уикенд с влака .

Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър вечер.Днеска си поръзцъках у парка с колелото.Е тука ми е веломаршрута.Начало от главния входИзображение Само нагоре,до края на парка.Днес се беха изпонапили,и осрали пейзажа в парка бая народ.Снимки на осирането не ми се пускат,6 дена се почива,и ако така продължава ще стане парк-бунище.Няма кой да чисти,кошчета и около тях-много е грозно.Е затова ходя по нагоре на мойта панорама.Изображение Изображение Това е Люлин,а това е каменен пейзаж към овчакупел 2 и ВитошаИзображение Теглих си един душ и на кантара,за проверка-97 кила-отслабнал съм от година насам не съм бил толкова,щото ядох само риба тия дни.Е и кучето на моя приятел от най редовните на Искъра-Лъки,идва при мен на разходка всеки ден,и бистриме риболова по време на вечерната разходкаИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Привет и от мен.. Гледам всеки си ходи по неговия си преход, кой как го кефи и кой как го разбира... Я, цял живот гледам да се измъкна от лайната в Б-я, и го правя, ама не знам щО пак се връщам при тях, или те просто си ходят с мен и ме влекат на обратно? :lol: Дали ние ковем съдбата си, или тя ни е преднаписана и ние просто не можем да избягаме или да се отклоним от пътеката??? Както и да е....

Досега съм ходил, гледал и пътувал и все съм си мислел, че няма по откъЦани от нас българите. Е, има и това са албанците. Прекарах 4-ри кошмарни часа в та държава и гледайки все си мислех, че сънувам... Това е като да пътувам в циганския квартал на Кърджали (черен път, локви до кръста, неандерталци с квадратни черепи, които стоят на пътя и те гледат като извънземно, измислени полицаи изпъчили шкембета дето се чудят кой да изнудят за некви смишни пари... и пр.), само дето там, в нашия цигански квартал, кошмара за 1-н километър свършва, а в Ал-я минавам 100 км. и кошмара не свършва, това става вече на границата с Черна гора :( .-
Що е то автомивка в Албания- нещо необозначено, без стени и таван, без пароструйки... Просто един човек пръска една кола с маркуч свързан с чешмата. Няма сапун или некВо веро даже за малко пяна. :lol: И за кВо да има? То след 500 м., колата ти все едно не е мита... А, там да видиш друга марка автомобил, освен мерцедес набор 80-ти, е ама много рядка гледка :lol:

п.п. Стойте далече от Албания, освен ако не ви е жизнено наложително да я посетите :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Заключено

Обратно към “Разни”