Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Първомайски на Горна Малина
Първомайски на Горна Малина
Здравейте, боядисахте ли яйцата?
Онзи ден ми хрумна , да отпразнуваме 1ви май по семейно му, на Хидропарка на Горна Малина, белким и аз успея да потопя фидера. Речено сторено. Хубаво място за релакс, и губене на време. Разпънах фидеро, и с първото хвърляне на бял, една каракуда. Второ хвърляне на торен, пак каракуда. Викам така няма да я бъде. Пробвах царевици и разни комбинации ама не става. След 2-3 часа упорстване, зверски удар и около 15 минути борба след което последва късане. В ранния следобед явно ги набарах и последваха 2 срещи класическа борба:

Булката, не можа да се научи да снима с телефон, така че ще ме прощавате за снимките!
Онзи ден ми хрумна , да отпразнуваме 1ви май по семейно му, на Хидропарка на Горна Малина, белким и аз успея да потопя фидера. Речено сторено. Хубаво място за релакс, и губене на време. Разпънах фидеро, и с първото хвърляне на бял, една каракуда. Второ хвърляне на торен, пак каракуда. Викам така няма да я бъде. Пробвах царевици и разни комбинации ама не става. След 2-3 часа упорстване, зверски удар и около 15 минути борба след което последва късане. В ранния следобед явно ги набарах и последваха 2 срещи класическа борба:

Булката, не можа да се научи да снима с телефон, така че ще ме прощавате за снимките!
Re: Първомайски на Горна Малина
Браво Колега, явно шараните бяха решили да кълват на дъно . Аз бях до ручейчето имах един такъв красавец още с второто мятане на плувката и след това цял ден каракуда . Гол след гол - Байерн ряпа да яде . Хубавото бе че имаше и по едри от 400 гр. - 600 гр. и разбира се дежурните късания . Важното че сте си изкарали прекрасно .
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
-
mario67
- разбира нещата

Екстра! Починали сте си,разтоварили сте се!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- nikolaiiliew
- сериозен играч

Еваларка...
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
jivko.uzunov
- сериозен играч

Много арни шарани сте хванали!!! Хайде и от мен весели празници. 
- akoto13
- ще става разбирач

Екстра се е получило.Аз ходих преди две седмици за пръв път.Хванах много риба,като преобладаваха шаранета педарка и малко.Едро не хванах.Лових на сладка царевица с мач.И при вас ли успешната стръв е царевичка.Предполагам,като видях колко дребосък щъка.Иначе събота ще се разхода.Поздрави
п.с.На Богров рибата е много активна.Вчера лових на мача амурчета 2-5кила на кукуруз,голям кеф.Повода не издържа по-големите.Иначе и тупалките се ловат добре.
п.с.На Богров рибата е много активна.Вчера лових на мача амурчета 2-5кила на кукуруз,голям кеф.Повода не издържа по-големите.Иначе и тупалките се ловат добре.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
На царевица не пипна. Иначе най-странното е, че двата шарана удариха на дребно рибе от гьола