Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- stelco
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Вчера отново бяхме на Рибарник "Бадема".Ето две снимчици от вчера не снимахме улова ,че някой може да получи "ифаркт" и една от улова за има, няма 5 часа миналата седмица ,като рибите над килограм бяха релийзвани веднага.

Колеги къде може да се отиде за червеноперка.Преди около 6-7 години.правих доволно на Гарваново.Но сега ......
- dimmitov
- ще става разбирач
Чакаме инфо от Бутников за Стряма.Може да звучи малко месарски но според мен най вкусната риба в региона е там в онзи край, язовирите около Раковски и Средна гора.С бира от Пловдив разбира се 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
dimmitov написа:Чакаме инфо от Бутников за Стряма.Може да звучи малко месарски но според мен най вкусната риба в региона е там в онзи край, язовирите около Раковски и Средна гора.С бира от Пловдив разбира се

Когато пуснат водоема ще информирам.Още има неща за уточняване.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
В момента по ХОБИ дават риболовен филм за някакъв водоем до с.Труд.Водоема се казва "Байкубица" ли нещо подобно ли - не можах да разбера.Собственика се казва Тодор.
Някой знае ли кой е този водоем и какви са му условията за риболов?
Някой знае ли кой е този водоем и какви са му условията за риболов?

Препоръчвам язовира Синята река (Миромирски язовир), малко преди Хисаря се намира. Зарибен е и много красив. Условията са такса за риболов – от 8 лв. на човек за светлата част на деня, включваща улов с общо тегло до 5 кг. и нощен риболов се допуска след заплащане на 20 лева на човек.
http://goo.gl/maps/mmhLs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://goo.gl/maps/mmhLs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Прикачени файлове
-
- 426601_199_434_1107_6.jpg (86.74 KiB) Преглеждано 1272 пъти
Къде е Това Бутников? Ще Кажеш ли и какви са условиятаbutnik написа:dimmitov написа:Чакаме инфо от Бутников за Стряма.Може да звучи малко месарски но според мен най вкусната риба в региона е там в онзи край, язовирите около Раковски и Средна гора.С бира от Пловдив разбира се
Когато пуснат водоема ще информирам.Още има неща за уточняване.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Пише между двете снимки,до Стряма се намира.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Здравейте колеги.Това е от Руенското езеро.Плюс около3-4кг каракуда,която забравих да снимам.Като цяло риболова беше не мн активен.Основно Следобед след 3 започна да дава каракудата както трябва.Шарана беше пуснат да се радва на живота. 

- Прикачени файлове
-
- Снимка02n08.jpg (231.5 KiB) Преглеждано 1203 пъти
Колеги,препоръчайте някой платен водоем около Пловдив,да е с хубава природа,да е сенчесто,да е подходящо за деца.Пък ако има и някоя каракуда за скубене,ще е супер.За сега съм набелязал Миромирския язовир.
-
- новобранец
Колеги някой може ли да ми даде информация за яз. Синята река до Хисар(миромирския язовир) какви са условията ? И каква риба излиза на каква стръв:)
Благодаря предварително
Благодаря предварително

hipodil4ooo написа:Колеги някой може ли да ми даде информация за яз. Синята река до Хисар(миромирския язовир) какви са условията ? И каква риба излиза на каква стръв:)
Благодаря предварително
Препоръчвам язовира Синята река (Миромирски язовир), малко преди Хисаря се намира. Зарибен е и много красив. Условията са такса за риболов – от 8 лв. на човек за светлата част на деня, включваща улов с общо тегло до 5 кг. и нощен риболов се допуска след заплащане на 20 лева на човек.
-
- новобранец
Благодаря ти колега
А били ми казъл за тези 8 лева колко въдици включват ?

НЕЗНАМ TOЧНО КОЛКОhipodil4ooo написа:Благодаря ти колегаА били ми казъл за тези 8 лева колко въдици включват ?
- stelco
- ще става разбирач
В четвърък отново риболовствахме при Коцето на Рибарник Бадема,този път ловихме само шаранчета .Рибетата бяха в диапазон от 200 гр. до към малко над кило.Количеството на рибите общо бе над 50кг ,които прехвирлихме на 5-6 пъти от живарника във водоема за състезанието.Освен с фидерите ловихме и на щеката като пробвах и да ловя с паста и мога да кажа ,че резултата е невероятен на всяко подаване веднага се хващаше риба.
Снимковия материал започваме с една снимка на Коцето.

Един нов фен на фидер риболова

Малкия голям сомаджия Тони

Още един майстор на фидера. Митко-Dimivil

Малкия Стелко в дейсвие.

5-6 такива живарника прехвърлихме .

Пастата.

Имаше и един малък инцидент ,една риба ми отмъкна топсета. :vah: та се наложи да се понамокря малко :swim:

Снимковия материал започваме с една снимка на Коцето.

Един нов фен на фидер риболова

Малкия голям сомаджия Тони

Още един майстор на фидера. Митко-Dimivil

Малкия Стелко в дейсвие.

5-6 такива живарника прехвърлихме .

Пастата.

Имаше и един малък инцидент ,една риба ми отмъкна топсета. :vah: та се наложи да се понамокря малко :swim: