Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги,
някой да има информация дали язовира на с.Левски е пуснат за риболов?
Благодаря на всички отзовали се!
някой да има информация дали язовира на с.Левски е пуснат за риболов?
Благодаря на всички отзовали се!
-
- вече хвърля и на тежко
Никой ли незнае дали язовира е отворен за риболовциtafo90 написа:Какво е положението с оброчище

Комарево-15 кинта и 3кг.риба.Шаран,таранка,амур,червеноперка,най-много е таранката,има добри размери.
- vasko8008
- научил се да хвърля
Вчера се прибрахме от николаевка (големия) с мой приятел. Три дни хранене: само един шаран 2 кг. и едно късане.Да не си помислите че късането е от много голяма риба.Просто влезе в закачка.Не е проблем че сме хванали само една "голяма риба" ,а че ние бяхме единственните който за тези три дни хванаха такава.А иначе масово хората ловят каракуда и дребни шаранчета на пружина. Шаранчетата са с тегло от 100 гр. до 400гр. но всички ги прибитат в чантите.И тея шаранчета ще свършат скоро . В вторник имаше поне 40 коли на язовира.това са около 80 човека и всеки като вземе по 5 или 25 рибки сами преценете колко време още ще изкарат. И защо им е трябвало на управата да пускат зарибител в тоя язовир.Поне да бяха риби по кило...............
Аз го отписвам за известно време тоя язовир.
Аз го отписвам за известно време тоя язовир.
Днес на засмяново от 6.30 до 13.00 пълно капо даже и таранката не се обажда. Язовира е доста спаднало ниво рибата е наплашена. До мен имаше компания която беше от вчера и нищо не бяха хванали иначе масата им беше отрупана с мезета и ракия
Като не хванех поне да пийнеш и хапнеш на чист въздух.

Всяко хоби е за удоволствие 

-
- новобранец
колега, дай малко повече информация за този язовир. това 3кг. само за шарана ли се отнася или за всичкоstelab написа:Комарево-15 кинта и 3кг.риба.Шаран,таранка,амур,червеноперка,най-много е таранката,има добри размери.
Плевелните риби не се плащат.Отваря в 6.30 лови се в лявата част на водоема,с колата отиваш на избраното място сваляш багажа и я връщаш на паркинга до входа.Когато си тръгваш може да я вземеш пак,пазача каза че предния ден хванали доста амуриСтоян Иванов написа:колега, дай малко повече информация за този язовир. това 3кг. само за шарана ли се отнася или за всичкоstelab написа:Комарево-15 кинта и 3кг.риба.Шаран,таранка,амур,червеноперка,най-много е таранката,има добри размери.

-
- новобранец
мерси много колега.stelab написа:Плевелните риби не се плащат.Отваря в 6.30 лови се в лявата част на водоема,с колата отиваш на избраното място сваляш багажа и я връщаш на паркинга до входа.Когато си тръгваш може да я вземеш пак,пазача каза че предния ден хванали доста амуриСтоян Иванов написа:колега, дай малко повече информация за този язовир. това 3кг. само за шарана ли се отнася или за всичкоstelab написа:Комарево-15 кинта и 3кг.риба.Шаран,таранка,амур,червеноперка,най-много е таранката,има добри размери.,но като бяхме там поне аз не видях да извади някой.Масовият шаран е около 1-1,5кг.
не съм ходил до сега там, става ли за пикник(ако жените са с нас) и аз лично предпочитам да ловя на плувка (на телескоп) има ли удобни за този риболов
места като тръстики и папури.
мерси много колега.
не съм ходил до сега там, става ли за пикник(ако жените са с нас) и аз лично предпочитам да ловя на плувка (на телескоп) има ли удобни за този риболов
места като тръстики и папури.[/quote]
Тръстиките са изрязани,язовира не е дълбок около 2 метра,чат-пат някое дърво,няма големи удобства за пикник,но можеш сам да си ги създадеш.
места като тръстики и папури.[/quote]
Тръстиките са изрязани,язовира не е дълбок около 2 метра,чат-пат някое дърво,няма големи удобства за пикник,но можеш сам да си ги създадеш.
- icko741
- научил се да хвърля
Малко снимков материал от Николаевка първия развъдник.
- Прикачени файлове
-
- 376032_574719649228186_223241230_n.jpg (63.08 KiB) Преглеждано 1185 пъти
-
- 601698_574719665894851_2091330981_n.jpg (94.43 KiB) Преглеждано 1185 пъти
- icko741
- научил се да хвърля
Малко и от пикника.Има и видео клип с единия шаран но е с голяма резолюция и не мога да го кача.
- Прикачени файлове
-
- 486787_614965705199693_352980581_n.jpg (136.24 KiB) Преглеждано 1182 пъти
-
- 5258_614965751866355_499923693_n.jpg (199.74 KiB) Преглеждано 1182 пъти
-
- 298292_614964208533176_4209257_n.jpg (196.88 KiB) Преглеждано 1182 пъти
- icko741
- научил се да хвърля
И тука става за телескоп,но е желателно да е оластичен -познайте защо.......
Здравейте колеги,
Някой има ли информация за Паничката на Аврен. Преди няколко години даваше хубава риба на плувка там.
Някой има ли информация за Паничката на Аврен. Преди няколко години даваше хубава риба на плувка там.
- sardina
- научил се да хвърля
Вчера прекарах целия ден на Пода. От към риболов беше близко до трагично. Няколко щаранчета между 400 и 600 гр. /пуснати/ и едно около кило. Добре , че имаше таранки, че да зглобим мезето за бирата. За разлика от предната година едрите риби са значително намалели, а и както чувам май изобщо не са пускани такива.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Днес получих информация ,че яз. Левски няма да отваря и тази година.