Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Каракудки..
Каракудки..
Привет.
Днес направих един излет на платен водоем в близост до София.Идеята беше да ловя каквото дойде,щото от предни излети не съм оставал много очарован и не съм и очаквал много,много...
Риболова беше на щека на 13 метра.Ластик 1.0 мм,основно 0.14,повод 0.12(тоя такъм ми беше останал от Искъра)кука 14 Оунер фуна.
За захранка отначало подходих само с каракудски пелетки,като в последствие подавах и по една топка храна с къпинга.Риби имаше доста и се влияеха добре от дохранването,като обшо взето направих доста приятен риболов с един малък бонус шаран и много каракуди.

Това е от мен.Яко дърпане цаял ден и задоволен от излета..
Поздрави.
Днес направих един излет на платен водоем в близост до София.Идеята беше да ловя каквото дойде,щото от предни излети не съм оставал много очарован и не съм и очаквал много,много...
Риболова беше на щека на 13 метра.Ластик 1.0 мм,основно 0.14,повод 0.12(тоя такъм ми беше останал от Искъра)кука 14 Оунер фуна.
За захранка отначало подходих само с каракудски пелетки,като в последствие подавах и по една топка храна с къпинга.Риби имаше доста и се влияеха добре от дохранването,като обшо взето направих доста приятен риболов с един малък бонус шаран и много каракуди.

Това е от мен.Яко дърпане цаял ден и задоволен от излета..
Поздрави.
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: Каракудки..
Браво, страхотен излет, направо си расказал играта на каракудите.
LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- сериозен играч
Направо си избил рибата!!!Браво!!! 

Браво, накъсал си ги тея рибета 

-
- новобранец
каракудките препържени са страхотно мезе за бирата но на Суходол не съм чул скоро да са пускали риба но определено това шаранче ме заитригува.След празниците ще го посетя за още едно разузнаване.
- pacho109
- сериозен играч
Важното е да си задоволен 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
Браво!Чудесен майски излет.Малки,малки ама риба и адреналин.Весели празници колега!
- Martin Angelkov
- научил се да хвърля

Само две неща на този свят са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Колега това на суходол ли е ?
Да,точно там.Mollier написа:Колега това на суходол ли е ?
- Trueplayer
- новобранец
Отличен риболов от всякъде.
Ово йе стандарт !
Ово йе стандарт !
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
- nikolaiiliew
- сериозен играч