Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от monzata »

да бе по принцип има пресевна при с. Друмохар ,така че не избързвайте със заключенията .Важното е като открият сезона да няма проблеми ;)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

chokoboy написа:Хора ма за какви подписки става на въпрос.Досега не разбрах някой да е сигурен от какво е мътилката.Има ли по елешница някакви работещи пресевни или нещо от сорта.Иначе кво прайме подписка срещу природата или кво.
Не знам за Мурсалево или къде и друга де да е ама от вливането на рилската река до почти дефилето реката е боза от 7 дена 6. :evil:
ciganeto
новобранец
новобранец

Мнение от ciganeto »

monzata написа:да бе по принцип има пресевна при с. Друмохар ,така че не избързвайте със заключенията .Важното е като открият сезона да няма проблеми ;)
Не е от пресевната. Тя не работи от години.
Преди малко минах от там, че и по нагоре– положението е същото/тече мътна, ама мнооого мътна/. Може да е от снеготопенето, може да е от нещо друго но и във Ваксево изглеждаше по същия начин.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

ciganeto написа:
monzata написа:да бе по принцип има пресевна при с. Друмохар ,така че не избързвайте със заключенията .Важното е като открият сезона да няма проблеми ;)
Не е от пресевната. Тя не работи от години.
Преди малко минах от там, че и по нагоре– положението е същото/тече мътна, ама мнооого мътна/. Може да е от снеготопенето, може да е от нещо друго но и във Ваксево изглеждаше по същия начин.
АБСОЛЮТНО!!!!!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Здравейте приятели на риболова :D !
Последното ифо по темата с мътилката е че златари роват.Най-вероятно незаконно.Така че колегите от Кюстендил и околността биха могли да потвърдят евентуално и след това да сезираме съответните институции.Весели празници!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:Здравейте приятели на риболова :D !
Последното ифо по темата с мътилката е че златари роват.Най-вероятно незаконно.Така че колегите от Кюстендил и околността биха могли да потвърдят евентуално и след това да сезираме съответните институции.Весели празници!
Христос Воскресе на всички-живи и здрави! А по темата за реката и аз имам информация,че ровят златари но дали имат разрешение или не все още не знам!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ами мисля че имат,защото ако са златари най-вероятно са същите,които изровиха Мурсалевско,а там никой не ги закачаше и сега има вир който се пълни есен с риба,а лятото пресъхва и рибата в него измира.След празниците ще се поинтересувам.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Д.Граховски написа:Ами мисля че имат,защото ако са златари най-вероятно са същите,които изровиха Мурсалевско,а там никой не ги закачаше и сега има вир който се пълни есен с риба,а лятото пресъхва и рибата в него измира.След празниците ще се поинтересувам.
Значи братле ние ако не се интересуваме нема кой.И нема на кого да се сърдиме ако нешо не ни е ок.Аз мога да поема ангажимент за една подписка из всички магазини в перник инякой в софия.Разбира се ако е незаконно.Пък и да не е на какво основание са им издадени разрешителни.Не требва да се оставяме иначе че ни мачкат докато сме живи!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз ще си дам веднага подписа,ама аз и ти 2ма повече йок,законно или не съм сигурен че се унищожават тонове риба и то в размножителния период.А с риск да се повторя ако са същите които копаха при нас немат пипане.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Не се ли сетихте колеги твърде късно за съдбата / златарска / на тази УНИКАЛНА наша река :?: :idea: :!: :?: :idea: :!:
Вече е кенеф с деко :smt100 :smt100 :smt100 ративни рибки...........
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Я кажете според вас тая щука истинска ли е щото ме съмнява http://www.forumfishing.ru/threads/59/page-2" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

тва е Несси от Лохнес :lol: :lol: иначе на Phostoshop-a мога да я направя и 5 човека да я държат, особено с тва качество на снимката :drinkers:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

:lol: :lol: :D
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

А бе от първия бараш на реката започва една вада, там ми казаха че е имало много риба някой от вас ходил ли е на риболов по нея ?
Аватар
kefala87
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kefala87 »

Здравейте колеги.Мисля след забраната да отида до с.Прибой как е положението на реката там?Кълве на какво дава и какво? :)
Ако има риба и на бастун че се фане.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”