Pokee или Филстар

Модератор: sapuna

poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Pokee или Филстар

Мнение от poyalnik »

Христос воскресе, колеги :)
От няколко седмици съм решил да си купя мач, понеже сегашните ми въдици не са много добри за риболов на плувка. Насочил съм се към два мача: http://www.riboco.com/index.php?mod=product&show=2434" onclick="window.open(this.href);return false; и http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7779" onclick="window.open(this.href);return false; Въпросът ми е, колкото и банално да звучи, кой е по добър? :D Ще го използвам за каракуди, платики, бабушки и шарани ;) Интересува ме реално ли е теглото и акцията, също така лигави ли са или по-стегнати. Знам, че за малко повече пари ще се намери и по-добър, но съм все още ученик, а с тези малки стипендии не мога да си позволя скъпи въдици. :D Благодаря предварително на отговорилите :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Pokee или Филстар

Мнение от Д.Граховски »

Ходи и пипни на теб да ти допаднат,а не на някои друг да му харесва,па после на тебе не.Лично аз бих заложил на Рокее-то,заради по-ниската долна граница на теста.Но не знам лигава ли е или не.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Покито го внасям от две години и гарантирам за него!Страхотна пръчка е!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

колега ако искаш здрава стегната и надежна пръчка си потърси fokus carp match от 4 години го ползвам и останах много доволен.За парите си тази пръчка е уникална , а дори и да и стане нещо се продават резервни части,а усещането за риба е доста точно ,от костур по 100гр до шаран 5кг
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

aaa11 написа:колега ако искаш здрава стегната и надежна пръчка си потърси fokus carp match от 4 години го ползвам и останах много доволен.За парите си тази пръчка е уникална , а дори и да и стане нещо се продават резервни части,а усещането за риба е доста точно ,от костур по 100гр до шаран 5кг
Благодаря за съвета, но не ми допадна тази пръчка. Видях я в магазина, но не ми пасна, все пак всеки си има свое мнение ;)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Е за тва ходи и опипай Покито и Филстара дет си харесал,да не се разочароваш после,казвам го от личен опит.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Аз съм с Филстара нa 4.20,почвам 4-та година ловил съм всичко с него по реката от дребно до едро. Вади си доволно и кефа е ок при шарани 4-5 кила.За мен е супер сопата и не мисля да я сменям скоро(не е лигава)Не съм я теглил и не знам дали има разминаване в теглото ама не ми дотежава хич и при риболов от тъмно до тъмно.Дано си я намерил в някой от вашите магазини, че май зор се намира вече по онлаин магазините :drinkers:
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Д.Граховски написа:Е за тва ходи и опипай Покито и Филстара дет си харесал,да не се разочароваш после,казвам го от личен опит.
Проблемът е там, че няма къде да видя на живо това Поки. ;) В Сливен само на едно място съм виждал въдици от тази фирма и нямаха такива мачове. Все пак ще проверя, може и да са получили нещо. Филстара утре или в сряда ще го видя. За него поне съм почти сигурен, че го има в наличност :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Приятелю,исках да ти помогна и пак ще се опитам да го направя!Казвам ... нямам наличен мач,но се нагърбвам до 10-тина дена да ти го изпратя!В линка,който си дал има посочена дължина 3,60.Аз казвам,че няма такава - на 3,90 и 4,20 са само!Казваш коя от двете дължини ти е необходима,опаковам ти един,застраховам го,пращам ти го с наложен платеж за 65лв и опцията "АКО НЕ ТИ ХАРЕСА,МИ ГО ВЪРНИ" .Дори съм съгласен и един риболов да направиш! ;)

Казвам го пред целия форум,защото съм сигурен в пръчката и знам че няма да ми я върнеш!А,ако го направиш си я вземам обратно за моя сметка!

п.п. Рядко правя подобни въртележки,но в случая нещо ме натиска,натиска ... защото съм сигурен,че спойката ще стане :D
Изображение
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Благодаря много за предложението, доста трудно бих го отхвърлил :) Утре ще ти кажа със сигурност дали ще взема ;)
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Реших вече категорично :) Ще ти се доверя, преди съм купувал макара от теб и останах много доволен, дано и сега е така. Предложението ти беше прекрасно и просто няма начин да го откажа. Щом ти ми казваш, че въдицата е супер - вярвам ти! ;) Пръчката не ми е спешна. Когато можеш, тогава ми я прати. Ще ми трябва чааак за лятото :D За още нещо да те помоля: ще може ли да се измисли и някаква макара за около +/- 35 лева, да станат около 100 лева двете. Виждал съм да предлагаш една на FL, мисля, че беше модел DK20f, но не съм сигурен :) Забравих да спомена дължината, 4,20м ;) Данните ти ги изпращам на лично съобщение. Поздрави! :)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

sapuna написа:.... Казвам го пред целия форум,защото съм сигурен в пръчката и знам че няма да ми я върнеш!А,ако го направиш си я вземам обратно за моя сметка!
Все още нямам пратка! :wink: А в същото време и отзиви не видях! :D
Изображение
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

Нямаш пратка сега, няма да имаш и по-късно! :) Комплектът е идеален ;) Аз ти писах на лично, че пристигна и всичко е наред, но може би не си го видял. Казвам го и тук - всичко е точно. Пръчката и макарата са супер, като за тези пари по-добри едва ли има. Благодаря отново за услугата ;) Трябва някой път да направим един съвместен риболов на Жребчеово, ако имаш път насам :)
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”