Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

КАДЕ ИМА ЩУКА ОКОЛО БУРГАС?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
КАДЕ ИМА ЩУКА ОКОЛО БУРГАС?
КАДЕ ИМА ЩУКА ДО БУРГАСЛ.В Сливен каде ловят щуката? 

- RiverFisher
- новобранец
-
- новобранец
Re: КАДЕ ИМА ЩУКА ОКОЛО БУРГАС?
Модерирано!
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
-
- научил се да хвърля
Ре: КАДЕ ИМА ЩУКА ОКОЛО БУРГАС?
[яуоте=&амп;яуот;АНГЕЛ МТАФ4ИЕВ&амп;яуот;]КАДЕ ИМА ЩУКА ДО БУРГАСЛ.В Сливен каде ловят щуката?
[/яуоте]там има много хубави места ако не ги знаеш какьв рибар си

-
- сериозен играч
Re: Ре: КАДЕ ИМА ЩУКА ОКОЛО БУРГАС?
Колега,не всички сме се родили научени и знаещи рибари като теб.РАДО от РУСЕ написа:[яуоте=&амп;яуот;АНГЕЛ МТАФ4ИЕВ&амп;яуот;]КАДЕ ИМА ЩУКА ДО БУРГАСЛ.В Сливен каде ловят щуката?[/яуоте]там има много хубави места ако не ги знаеш какьв рибар си
- YOJIMBO_BS
- новобранец
Колеги знам , че в Сл. Бряг има един канал ( или рекичка нз. как да го нарека ) , та там съм чувал , че са хващали щуки . Колко са били големи нямам информация !
Най-мразим да мислим !
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине !
Они ми плащат колко да не умрем, ама я работим колко да не заспим !
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине !
Они ми плащат колко да не умрем, ама я работим колко да не заспим !
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То си е някаква рекичка,дето минава под главния път Варна-Бургас,близо до оная странна дискотека в Слънчев Бряг.До самия курорт най-много да хванеш таранчица,или нещо от сорта,по-скоро трявба да се търси няколко километра нагоре,където има по-широчки и бавнотечащи места.Някой ако е ходил,нека сподели,щото и на мен ми е много интересно. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
щуки има в язовирчето до с.изворище има и на язовирите до село банево но се пазят за спортен риболов повечето удари са на силиконова рибка около 10 см щуките са от 1 до 3,5 кг има таранка и хубав костур наслука
-
- вече хвърля и на тежко
Re:
здравейте колеги
вчера ходих за риба на платеня в карнобат.....шаран излиза трудно и то само в близост до бесетката или върбите....а щуката се е побъркала....кълве като луда намира се в ръкава и до върбите...основните щуки са 0,8-1,2 кг но има и по големи но за тях трябва и по голяма рибка....рибки има на пазра до светофара в карнобат на рибарското магазинче при бат живко....не е разрешено да се хвашта на блесна...много е активна в момента защото още не си е хвърлила хайвера двете щуки които взех бяха пълни с хайвер който се оказа доста вкусен....и един съвет от мен като отидете за риба си проверявайте живарниците обстойно за претърквания или дупки да не стане като мен- хвашташ пускаш- направо хоби тв докато разбера какво става три щуки си хванаха къра и то заради проклетите мишки дето са си похапнали от живарника ми...а на торен червей на грозд излизат малки шукички но не ги хабете нека пораснат пък на по голяма рибка може да забиете някой доста едър сом..това е от мен наслука на всички колеги....
вчера ходих за риба на платеня в карнобат.....шаран излиза трудно и то само в близост до бесетката или върбите....а щуката се е побъркала....кълве като луда намира се в ръкава и до върбите...основните щуки са 0,8-1,2 кг но има и по големи но за тях трябва и по голяма рибка....рибки има на пазра до светофара в карнобат на рибарското магазинче при бат живко....не е разрешено да се хвашта на блесна...много е активна в момента защото още не си е хвърлила хайвера двете щуки които взех бяха пълни с хайвер който се оказа доста вкусен....и един съвет от мен като отидете за риба си проверявайте живарниците обстойно за претърквания или дупки да не стане като мен- хвашташ пускаш- направо хоби тв докато разбера какво става три щуки си хванаха къра и то заради проклетите мишки дето са си похапнали от живарника ми...а на торен червей на грозд излизат малки шукички но не ги хабете нека пораснат пък на по голяма рибка може да забиете някой доста едър сом..това е от мен наслука на всички колеги....

Хора има много,ама Човеци вече няма............
Щука може и в р.Ахелой да удариш,като минавам се вижда че има доста народ,също на каналите в Слънчев бряг,но тръгваш към Тънково, после един сервиз и преди него в ляво и там вече трагваш по каналите.Успех!