Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

Найстина,има активиране на шарана,амура и тарана и то само на царевица,което е добре,при темпратура на горния слой на водата 23гр.и в плиткото е така,два са опуснали при паметника,амури,имаче с тролинга е само возене :lol:
ето и една снимка
Изображение
На капитанчето.
Риба къща няма.
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

kolev написа:Колега, имаше ли хайвер в уклея?
Честно казано, не знам. Други хора се занимаваха с него, но докато ловяхме, май даже видях уклей да се бие по брега. :shock:
Ще попитам.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
christensen
новобранец
новобранец

Мнение от christensen »

Колеги,интересува ме ако през следващия уикенд отидем от петък до неделя с преспиване в разрешената зона но без да ловим през ноща дали ще има проблем или всичко ще е по правилата и няма да има грижи ?
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Че какъв проблем може да има?
Освен яко озвучаване от съседен лагер - друго не ;)
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
kluna_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kluna_ »

как е положението с комарите че мисля да поостана няколко дни? На Дунава бях там е просто ад...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

kluna_ написа:как е положението с комарите че мисля да поостана няколко дни? На Дунава бях там е просто ад...
Е тук си в рая,няма ги :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Прекаляват :!: :!: :!: :!: :!: http://iara.government.bg/?p=10255 Нагли от всякъде.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Другата ти снимка да е с жилетка :idea: :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

С.Върбанов написа:Другата ти снимка да е с жилетка :idea: :wink:
Каква жилетка-от баба му,спасителна или бронежилетка :roll: :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момчета водата се покачва по малко, като до максималното ниво има 3м. Водата достига до 150м от стената на рибарниците! Там в момента е забранено да се лови! Забранените зони са отбелязани с червени шамандури- четири на стената и четири в плитката част на устието на Топля. Дава на царевица едра каракуда и има по някой удар на шаран и бял амур. Приятели са от 1 седмица на "Алберт" и имат по десетина " лакътници", но само един удар на едро, който им е оплел всичките влакна и си е отишъл! По брега е пълно с палатки, постоянно някой на някого се кара, че му е закачил въдиците при тролингиране! Чистенето за "1 ден" се бързо компенсира! Идвайте, ловете, но си чистете и напомняйте на комшиите, че пак ще идват, та да не оставят камари боклук на огнищата и в храстите! Не се притеснявайте да звъните на д-р Найденов за мрежари. Наглеците от местна порода и довлечените от вън постоянно пускат хрилни мрежи. Уж да си опържим нещо за вечерта! А ловят по 10 см. костурета и от 5-6кг. очистват 1 , а останалото отива за прасета или подарък за приятели от селата. Ще ми е драго, ако някой ми се обади, като дойде на язовира! В София ще съм 3-4 дни да сменя жилото на ръчната спирачка, да накупя разсад , туй-онуй и бягам обратно в Центъра на Земният Рай!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Задължително да е плетена на 1 кука :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

С.Върбанов написа::lol: Задължително да е плетена на 1 кука :idea:
Няна страшно баба му ще му оплете :lol:
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:smt023

Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Аз да казвам ли как беше уйкенда? ;-)
Знаете къде ходиме . Излизаше досадна платика шамар размер, уклей ма почва да се бие и скоро ще спре да кълве.
Дребен костур и 3-4каракуди 300-600гр. 5 удара на рибе и само една маломерна сулка.
Като се настанявахме излязаха едни колеги с лодка и ни предопредиха за нощния ,че проверяващите пишели актове по 200лв на въдица и това което пишело за разрешения на язовира . Щяло евентуално да е след падане на забраната.
Лично нас не са ни проверявали за 3 те дни но през ноща не е имало въдици във водата.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Dimy написа:Аз да казвам ли как беше уйкенда? ;-)
Знаете къде ходиме . Излизаше досадна платика шамар размер, уклей ма почва да се бие и скоро ще спре да кълве.
Дребен костур и 3-4каракуди 300-600гр. 5 удара на рибе и само една маломерна сулка.
Като се настанявахме излязаха едни колеги с лодка и ни предопредиха за нощния ,че проверяващите пишели актове по 200лв на въдица и това което пишело за разрешения на язовира . Щяло евентуално да е след падане на забраната.
Лично нас не са ни проверявали за 3 те дни но през ноща не е имало въдици във водата.
Дими ако беше чел ,нощния е след 01.06,пък другото дава го началника,а стръвта е важна,но нещата като цяло,френд са зле,такова немане и аз не помня. :D
Риба къща няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”