Якото боло

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

И.Панев
новобранец
новобранец

Якото боло

Мнение от И.Панев »

Здравейте риболовни маниаци мислите по цял ден за риболова нали като мен :rolleyes: ех те я риби в сърцата ни влезнаха а главите ни мислят само за тях :shock: . Днес сутринта дойде тай очакваната от мен болонеза colmic MASTER XS-180 .Уникално боло покриващо мойте изисквания. Ней много твърдо средно е а бе аз сам огледал подробно местата който ще посещавам и рибите който ще хващам сте кача по някое време в форума снимки на места подходящи за риболов какво се лови и други в гр.Ямбол

Така до тук добре обаче ужас какво да видя у него мили боже някой водачи се местят нагоре надолу :smt017 :smt091 изтрещях като го видях не знам дали така трябва да бъде май като са на едно място няма да може да се сгъва а бе не знам вие ми кажете ако знаете ето и малко инфо. ВИЖТЕ ТОВА ВИДЕО http://vbox7.com/play:b3662e3723" onclick="window.open(this.href);return false;

И ПАК КАЗВАМ БОЛОТО Е УНИКАЛНО ЗА МЕН САМО ДА РАЗБЕРА ЗА ВОДАЧИТЕ И Е ОК НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ГО СЕФТОСАМ АМА ТРЯБВА ДА ИЗЧАКАМ ЗАБРАНАТА. МОГА НА ЯЗОВИР ИЛИ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ НО НЕМИ СЕ СТРУВА ПРАВИЛО НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е НА РЕКАТА ЩЕ МУ ИЗЛЯЗАТ ВСИЧКИТЕ КИРЛИВИ РИЗИ :D АКО ИМА ТАКИВА РАЗБИРА СЕ НО МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА ИМА :wink:
Прикачени файлове
DSCN0633.JPG
DSCN0633.JPG (241.2 KiB) Преглеждано 2524 пъти
DSCN0632.JPG
DSCN0632.JPG (245.21 KiB) Преглеждано 2524 пъти
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Якото боло

Мнение от stich »

:D Сериозно ли колега?
Това са подвижни водачи.Всичко е на ред.
За да може всички секции да се прибират,но и същевременно да имат достатъчен брой водачи по тях за по-голяма здравина,равномерно разпределяне на напрежението при вадене на риба,по-добър кастинг и т.н.
След като разпънеш болото на цяла дължина ги заклинваш в една права с останалите.
Успех!
:)
Изображение
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

stich написа::D Сериозно ли колега?
Това са подвижни водачи.Всичко е на ред.
За да може всички секции да се прибират,но и същевременно да имат достатъчен брой водачи по тях за по-голяма здравина,равномерно разпределяне на напрежението при вадене на риба,по-добър кастинг и т.н.
След като разпънеш болото на цяла дължина ги заклинваш в една права с останалите.
Успех!
:)

ок бях 98% сигурен че е така ама пак да питам.После се досетих като се упокоих.Аз се притесних не че се мърдат таи ами че ми изглежда податливо на счупване или нещо такова.
И още нещо има някаква гума против търкане на снадките или нещо подобно то е навътре.Като я сгъвам се опира и ме е страх да не му стане нещо малко по трябва да я понатисна да мине от там. :?
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

това е тапа и е сложена там за да не се удрят водачите като се сгъне болото..май нямаш много опит с тези въдици и ще е добре да отидеш с някой на риба за да ти покаже това онова за риболова с болонеза..
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

:lol: :lol: :lol:
Ще се научи момчето, ама време ке мине. То никой не се е родил научен. :lol: :lol: :lol:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Колега добре, че още не си пробвал дали е здрав върха :D не пробвай
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

stefanotis написа:Колега добре, че още не си пробвал дали е здрав върха :D не пробвай

ХАХА :D ПРОБВАХ Я ОЩЕ КАТО Я ВЗЕХ СЛОЖИХ 20ГР Дълбокомер ДА ВИДА КОЛКО СЕ ОГЪВА А БЕ БИВА СИЯ :lol:

ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ СЕ БЪЗИКАМ :lol:
Последно промяна от И.Панев на Пет Май 10, 2013 10:45 am, променено общо 1 път.
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

А БЕ НЕ СЕ СМЕЙТЕ БЕ ХОРА ЩЕ НАПИША СПЕЦИАЛНА ТЕМА ЗА МОЯТА СИТУАЦИЯ ПОДРОБНО.
ЧЕ САМ НА 15Г. САМ САМ С МАМА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ УЧА ТЯ МИ ВЗИМА РИБИ И ТАКЪМИ ЕВАЛА НА ХОРАТА И НА Калоян Белополски. КАКВОТО СА КАЗАЛИ САМ ГО СПАЗВАЛ ВСИЧКИТЕ ТАКТИКИ САМ ГИ ЗАПОМНИЛ И ИЗПРОБВАЛ И РАБОТЯТ.НО НЕ ГОВОРЯТ ПОДРОБНО ЗА БОЛОТАТА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ ПИТАМ.НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ВИ НАПИША ОЩЕ КОЛКО САМ ЗАПАЛЕН СЕГА ПО ВРЕМЕ НА ЗАБРАНАТА НЕ МОГА ДА ХОДЯ ОБИКАЛЯМ С ЧАСОВЕ РЕКАТА СПАЗВАМ ДУМИТЕ НА Валентин Колев КАКВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕДНО МЯСТО НАБЛЮДАВАМ С ЧАСОВЕ И ПРАВЯ СНИМКИ И СЛЕД ТОВА ГИ КАЧВАМ НА КОМПЮТЪРА И ГИ ГЛЕДАМ МЕСТАТА ПО ПОДРОБНО.

И МОГА ДА ЗАЯВЯ ЧЕ ПОНЕЖЕ САМ МАЛЪК НЕ МОГА ДА ХОДЯ ПО СЪСТЕЗАНИЯ НЯМА ОЩЕ КОЛА И СЕГА СЕ ТРЕНИРАМ И УЧА ЗА ДА СТАНА ДОБЪР КАТО Валентин Колев.
САМО АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО САМ ПРОЧЕЛ В ФОРУМА И В СПИСАНИЯТА НО ЗА ВЪДИЦИТЕ СЕГА ПО НАУЧИХ НЯКОЙ НЕЩА.

В МОЯ ГРАД ЯМБОЛ НЯМА КЛАСНИ ВЪДИЦИ НО НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДА ПЛАЩАМ ЗА ПАТ ДО СОФИЯ ДА ГИ ГЛЕДАМ ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМ ВИНАГИ КЪМ ВАС ЗА ПОМОЩ.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Ако тук не намериш това което искаш да знаеш не знам къде другаде би могъл:
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=117" onclick="window.open(this.href);return false;
Изображение
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

Добре дошъл при нас колега! Виждам, че мерака ти е голям и съм сигурен, че бързо ще влезеш в час. Защото както за всичко друго в този живот, така и в риболова най-важното е "мерака". А в теб има и други неща, които също са важни. Аз нямам претенции да съм от най-добрите в риболова, но все пак с удоволствие бих споделил с теб всичко което знам. От Ямбол съм и ако имаш нужда от помощ пиши на ЛС - няма проблем да отделя малко време за теб, пък и ако желаеш след отпадане на забраната, ще направим един съвместен риболов на нашата хубава река Тунджа. Желая ти успех!
И.Панев
новобранец
новобранец

Мнение от И.Панев »

stich написа:Ако тук не намериш това което искаш да знаеш не знам къде другаде би могъл:
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=117" onclick="window.open(this.href);return false;

Точно пак по моя въпрос няма тема.Аз иначе за болонезите знам всичко ма на това него знаех мислях че само някой по скапи въдици имат такива водачи.В описанието не се споменава но мисля че така на мен лично ми е по добре. :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Изрод :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”