Спининг по Струма

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Спининг по Струма

Мнение от FlyFishing »

metoo написа:От първия бараш до помпата има страшни места за клен.Там може да очакваш удар както и на малка така и трофеен клен, наслука. :D
На същото мнение съм.Също така над покровнишкия мост има едно место по широко е водата е спокойна, казват му Огледалото. Има доста големи мрени и кленове, а лятото вадеха и малки сомчета (маломерни)
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

pepisharana97 написа:
metoo написа:От първия бараш до помпата има страшни места за клен.Там може да очакваш удар както и на малка така и трофеен клен, наслука. :D
На същото мнение съм.Също така над покровнишкия мост има едно место по широко е водата е спокойна, казват му Огледалото. Има доста големи мрени и кленове, а лятото вадеха и малки сомчета (маломерни)

И под покровнишкия мост има добри места, а до сомчетата ако не ги пускат не им прави чест. :wink:
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Под моста е хубав гиола на пресевната(каде панели са слагали реката да не отнася неква фабрика там).Казват, че има и щука и сом ама аз само клен съм хващал
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Не казвайте къде има щука и сом на никого и никъде,че ще стане като Бистрака и Кочериново.Може да споделяме снимки с риби,но не съм съгласен да казвам къде съм ги ловил.То тук писалите така или иначе ще сме заедно на риба,ама има такива които само четат и дебнат за инфо и после трепят.Така че ШШШШШшшшшшшшшш
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Не че някой ще излови рибата ами просто се прибира масово, дребно голямо без значение а не са и малко бракониерите.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Да де то като се прибира ще се съсипе и после ....

Изображение

Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Направете фото тема.
Не вярвам на това, че бракониер ще седне да чете форуми. Тия си знаят местата от други източници.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Дано да си прав за бракониерите, имате ли любим кос турски воблер за реката. Аз имах един ама преди четири пет години го скъсах и не му помна марката, беше чисто малак и имитираше костур имате ли предположения за марката че го търся ама не и не. ? :D
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

майкаа.. много предположения имам.. това чисто малък и костурова окраса ми прилича на някой от моделите на goldy, salmo, ugly, ecogear, strike pro, lovec и много други.
Опитай да го нарисуваш на пейнт'а
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Ето http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... lick&page=" onclick="window.open(this.href);return false;Риболовен-воблер-Goldy-G04-Gm почти същия ама по приличаше на костур с по изразена окраска убиец по реката ?
Аватар
eddy
новобранец
новобранец

Мнение от eddy »

Salmo Hornet?
Изображение
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Същия тия дена трябва да ида и да го закупя. :D
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Мето имам точно това което търсиш (Малък и е имитация на костур и е потъващ също така има супер игра).Следващия път, когато се съберем за риболов директно ти го подарявам.
ciganeto
новобранец
новобранец

Мнение от ciganeto »

Я и аз да се изцепим по темата.
те това ми е кутийката с примамките:
от едната страна
Изображение

и от другата страна:
Изображение

Ловя само и единствено на УЛ. /не ме питайте каква въдица използвам като марка и модел :oops: :oops: , никаква идея си нямам, купувал съм ги от форума– имам три броя (дано жената не прочете това, че ще има :cry: :twisted: :evil: )/
Този риболов го практикувам от 3-4 години. Преди това бях мухар, но пусто взеха да ми скъцат много ставите и се отказах. Имах може би 5 пъти повече примамки, но понеже не можаха да си изградят авторитет в моите очи и заминаха като подаръци на разни дечица срещнати по реката с мерак за този вид риболов /почти не подминавам хлапе с хъс по реката без да му подаря примамка, а има останали още без доверие в кутийката /
От миналата година залитнах по микро-колебалките. Купих някоя и друга бройка и се почна:
Изображение

Намерих някакво парченце цветна тенекийка и:
Изображение
Не ми се смейте много. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Като малък участвах в кръжока "Пречат ми мамо и двете ..." и ми остана навик. Както се вижда все още не съм си извадил ръцете от едно място, ноооооооооо рибите по струма се оказаха на друго мнение и взеха, че ги харесаха.

Та така.
И за да не си помислите, че ви лъжа :D , да взема да пусна и някоя снимка с риба:
Изображение

Изображение

Блесната е №00по номерацията на Мепс, да не си помислите, че са много големи. :D :D :D :D :D

П.С: С тея риби се поизложих малко, щот исках да кандидатствам за член в един клуб "Абич" ма ша ви замоля, ако някой има позиции в Управителния съвет там да подпре едно рамо, па аз може и да сложа едно нетъркалящо се на масата.

П.С.2: Това, което го пиша се отнася за Струма в района на Кюстендил от Шишковци до Пастух.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Хаха един приятел така отнесе една уклейка на Голди за гърба и главата и до последно мислеше че му е чукнало кленче и продължаваше да си води бавано.

А аз па се ориентирам към хеви и екстра хеви спинингуване.

Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”