Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Левски - ЦСКА
Модератор: dantho.mihov
Левски - ЦСКА
Задава се дерби.Дайте вашата прогноза за неговия изход.
п.п. просто прогноза,не се "карайте" и не "спорете" излишно...
п.п. просто прогноза,не се "карайте" и не "спорете" излишно...
Бях заклет ЛЕВСКАР,но след всичко,което се случва през последните години в родния футбол-все ми е тая!Както и да завършат,все ще има някой,който да реве,че отбора му е ощетен.А и като знам,че повечето футболисти и от двата отбора са национали,и като видях как играят и като гледам групата за световното....Който и да бие,който и да стане шампион,нито ще имаме национален отбор,нито финалист в Шампионска или УЕФА!
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
Има,но знаеш ли от кога?От както Сираков играеше за "Славия"и след като вкара гол на "Левски" отиде пред трибуната на левскарите и си ...СВАЛИ ГАЩЕТАТА.Показа си косматия задник,а сега е едва ли не най-важния човек в "Левски".Да,левскар съм все още,но не и докато Сираков е там.multi_maks написа:Да ме извиняваш колега,ама такова нещо като бивш заклет ЛЕВСКАР нема. Или не си бил,или все още си,надявам се да е второто
С НАИ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Заклет ЦСКА-кар съм както е известно на повечкото но найстина напоследък така наречените дербита са доста грозни и ако не си спретнем каубоиска среща на стадиона или около него не се различава тоя мач по нищо от Герман-Урвич
Иначе леффскарите да слезнат на земята минаха времената на истинския футбол когато ни биехте с 7 и ние ви млатехме с 5

Иначе леффскарите да слезнат на земята минаха времената на истинския футбол когато ни биехте с 7 и ние ви млатехме с 5

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Левски- ЦСКА
Много ми се иска изразителна победа на ЦСКА.