Фотоапарат

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Sampo,Ivak,Sapun,как се държат машинките примерно при снимане на тъмно?И съответно клипчета...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

FinePix-а прави клип до "паметта на картата".Формат .avi,който малко тежи.За тъмно-няма никакви грижи!В зависимост от матричните настройки ти прави снимка на 5МР с размер 1-1,2МВ.Няма само оптичен стабилизатор,но има някаква компенсираща опция,която така и не знам как се нарича.Снимам в движение,а също и движещ се обект,като прихванатият кадър излиза пърфект.Старо е моделчето ми.Има много по кадърна техника в момента,и все пак-страшно съм доволен от него.Липсват консумативи обаче.Май ще се възползвам от предложението на Ачо /в моята тема /да ми намери батерия!Издъхва,а никъде не мога да намеря по каталог!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Моят е Canon A460..появил се на пазара м.февруари 2007.
Бюджетен апарат.Тук струва 300лева, а трябва да му вземеш и карта за 30-40 лева.
Аз го взех от eBay точно за 100$ Brand New (долара беше 1.49 лева) с бонус карта 1 Gb -бърза ...Low level format за 20 секунди..ако е някоя бавна карта отиват 3-5 минути за формат на ниско ниво.
5 Мегапиксела , голям дисплей, оптичен визьор, 4 пъти оптичен зум има и цифров зум.
Автоматична работа, готови настройки , ръчен режим с твои си настройки.Три вида видео клипчета формат Avi до напълване на картата 1 Gb...Менюта много, настройки много, стига да си мераклия.
Макро режим за снимки от близо -няколко милиметра ..та до безкрай.
Режим за нощни снимки доволен съм много.Минах го на Никел-металхидрид батерии 2.7 амперчаса и с един комплект прави 500 снимки.Батериите 2 комплекта със зарядното са 27 лева.
За мене до 300 лева това е фотоапарата..
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Pedro благодаря за подробното описание марката е ясна Canon ще е , а и модела май избрах така че догодина и аз ще имам снимки в галерията :D
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”