Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

информация за язовира в село Търхово ?
Модератор: sapuna
Re: информация за язовира в село Търхово ?
Здравейте колеги вчера бях на Търхово и мога да се похваля с приличен риболов (за съжаление без снимки) на шаран и амур както и на кефал и каракуда.Лових с щека 9.5 плувка 1гр. стръв торен комбинация с бял на върха на куката.Амурчета бяха 2+ а шараните по 0.500 и кило.През 15 минути подавах захранка с къпинга.При стреляне на бял червей с прашката идваха само кефали.Резултата е общо 3 амура хванати 2 шарана около 15 кефала и десетина каракуди всичко това от 08 до 16 ч.Всички риби плуват обратно което е най важното
Надявамсе да съм ви бил полезен.
Това е засега от мен наслука
Надявамсе да съм ви бил полезен.
Това е засега от мен наслука
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Жалко, че така лъжат хората!!
С кое колега лъжат хората???
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Да си продават билети или членски карти,за обезрибен язовир.SPRO82 написа:С кое колега лъжат хората???
Миналата година ставаше,ама сега е обран бустан,а билетите са за цяла година ,от дата до дата.
А който си е взел тази година ма извъобще не е излъган,само малко,тъй като и не мислят да го зарибяват
Аз там съм пораснал...
Сега разбирам за какво става въпрос.Не знам колеги какво да ви кажа вие най добре си знаете ситуацията каква е,аз съм от София и не знам какво тава тук по вашите водоеми.Просто споделих излета си с вас.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ами пише си го малко по назад в темата
IVKOPIVKO написа:По думи на много Дряновци есента е бил източен на 90 % и за никулден е вадено яко риба. Засега чакаме зарибяване, но кога ще е само Севлиевското дружество "Сокол" може да каже. Иначе карти си продават нищо, че в язовира няма риба...
Аз там съм пораснал...
Ок колега извинявай съжалявам че споделих излета.Аз за пръв път бях на този водоем и останах с добри впечатления.А специално за въпросното сдружение нищо не знам за тях но написаното от вас ми е достатъчно и мога само да кажа,че не са коректни за съжаление.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Супер е ,че си споделил излета си и че си фанал и риба,ама въпросното сдружение не е виновно,даже и на мен ми казаха да не бързам да си вадя карта,че не се знае какво ще става с язовира.SPRO82 написа:Ок колега извинявай съжалявам че споделих излета.Аз за пръв път бях на този водоем и останах с добри впечатления.А специално за въпросното сдружение нищо не знам за тях но написаното от вас ми е достатъчно и мога само да кажа,че не са коректни за съжаление.
Просто тези дето продават членските карти в Дряново и Габрово не са коректни.
Аз там съм пораснал...
Язовира не е на дружество Сокол вече.. води се уж към общината и някакви дела се водят и такива неща..... Добромирка същата история, между другото някой да е ходил скоро там и какво е положението ?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Начи не би трябвало да се искат такси и карти,щом не е с регламентиран статут,смисъл ,ако е на общината ,си е свободен за любителски риболов.xsxboy написа:Язовира не е на дружество Сокол вече.. води се уж към общината и някакви дела се водят и такива неща..... Добромирка същата история, между другото някой да е ходил скоро там и какво е положението ?
Да видим кой ще ни връща парите за половин година

Аз там съм пораснал...
Да много е странно... аз като звънях до сокола преди 2-3 дена ми вдигна една женица която незнаеше какво да ми каже.. в крайна сметка ми каза че картите важели и тази година уж.. така че не би трябвало да имаш проблем по язовирите
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колеги,
Как е по язовиря чувам имало е състезание скоро. Някакви отзиви?
Как е по язовиря чувам имало е състезание скоро. Някакви отзиви?
Здравейтеколеги,
някой има ли актуално инфо за язовира.
някой има ли актуално инфо за язовира.
Здравейте колеги някой имали инфо за язовира,че скоро мисля да го посетя.