Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Teo 62 написа:...гледай виметата да са натурални...
Д-р тигърът ме уби

За хиксовете не споря, ама това с вимето малко ми напомня за един фотос на Джак Даниелс за доминиканката с най-големи естествени цици!
Тази е бяла, ама се приближава по размери,
Имах преди години една позната с подобни дадености,
Та като останеше дибидюс,
Гледката беше леко шокираща,
А като легнеше - и потичаха отстрани

Сега би ми предизвикала обратна ерекция

Ама тогава бях млад и ми ставаше от всяка ...........

Но тогава, сега .....

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dEruDTulDgw?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dEruDTulDgw?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dEruDTulDgw?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dEruDTulDgw?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
То затова са взема едно аперативче и после .................G.Petkov написа: Ама тогава бях млад и ми ставаше от всяка ...........,
Но тогава, сега .....!

- GODzillata
И я хочу вас поздравит

На здоровье, молодци!

На здоровье, молодци!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Тя,историята,е неразривно свързана с Прехода !!!
Всеки има поглед към нея от своята си"камбанария"!
И винаги нейното тълкуване,за едни е било-субективно,а за други-обективно!
Ако някой прояви интерес,кога и как е протекъл първия парад,в чест на 9-ти май,може да изгледа това клипче:
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aCWVM5bUZmE?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aCWVM5bUZmE?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Всеки има поглед към нея от своята си"камбанария"!
И винаги нейното тълкуване,за едни е било-субективно,а за други-обективно!

Ако някой прояви интерес,кога и как е протекъл първия парад,в чест на 9-ти май,може да изгледа това клипче:
[youtube1]<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aCWVM5bUZmE?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aCWVM5bUZmE?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Честит ви празник..
Телескопе, що не даде линк вчера или оня ден да го кача във вибокса с превод..
Телескопе, що не даде линк вчера или оня ден да го кача във вибокса с превод..

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XRUczpDcVQM?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=e81a96f130" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Клипчето не е правено от мен, само превода..
Този човек не е оценен достатъчно от хората..
Клипчето не е правено от мен, само превода..
Този човек не е оценен достатъчно от хората..
- Vid
- кандидат преподавател
Бих се замислил доста над по горното? Дали този ден не е началото на деградацията на българското общество? Защото до този ден сме били най развитата икономически и военному държава на балканския полуостров, а след този ден....????GODzillata написа:И я хочу вас поздравит
На здоровье, молодци!![]()
Дано ме разбирате какво искам да Ви кажа? Дали този псевдокомунизъм ни проми мозъците? Къде отиде нашия национализъм, нашия български дух де турски ятаган не можа да го посече в продължение на 500 г.???
Тук исках всъщност да ви споделя как върви прехода при мен. Пообиколих част от източната европа и това което много ме радва е, че има и такива кои са по зле от нас, не толкоз финансово, а мисля по скоро манталитетно и инфраструктурно...

Малко снимки.... Надявам се, че ще е интересно за тези от вас кои не са били там...
Албания- смешно и абсурдно

Ето защо:

Албански магазин...

Хора, ако ви се наложи да пътувате заобикаляйте Албания...
След 4-ри изнурителни часа, вече съм в Хърватска... Преживях лек кошмар на границата, щото оне разпертушиниха все постелки на колата и номера на двигател и шаси докато не се убедиха, че не е крадена. Оттам насетне вече съм в европата...
Ако, някой се интересува, горещо бих препоръчал хотел в Дубровник, най доброто място на което съм бил през живота си, само за 50 евро на вечер в то сезон де..

Все това е обикаляне.., т.е. мъка

Качването на снимки ме умори и ще спра до тук.......
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Уф,накефиха ме фотките,а за победа има още да поработим доде не ни изпреварят комундетата.
- GODzillata
По първата част - 9 май няма нищо общо с БГ, това си е съветски/руски празник, почитащ победата им, падналите в боя и т.н., а това, че ние сме им се надупили, си е друг въпрос.Vid написа:Бих се замислил доста над по горното? Дали този ден не е началото на деградацията на българското общество?
....Пообиколих част от източната европа и това което много ме радва е, че има и такива кои са по зле от нас......
То и в Сърбия, Унгария и Чехия имаше соц, ама нямаше нищо общо с нашия, в качеството ни на 16-та република.
По втората част - моЕ ние да сме зле, ама важното е, че и Вуте не е добре!

Това обаче мен не ме успокоява...
Винаги съм намирал другите народи за тъпи парчета, особено западняците и зат'ва не мога да разбера, защо ние, големите далавери, мозъците, сме все на края на класациите?!

Ето вчера едни англичани какъв комарник си поръчаха:

Чупката е, за да може да им се затваря вратата

В заключение - ако си си починал, мяткай още снимки от воаяжа, особено от Албания, много са интересни!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- Модератор
Хубави фотки Vid. Пък сте и симпатяги и добродушковци и двамата. Хич не си бил агресивен както снимката на ника ти.
Кире, ма тез англичани много тъпи бе. Очаквай да ти направят лоша реклама след като ги нахапят комарите нощно време.
Кире, ма тез англичани много тъпи бе. Очаквай да ти направят лоша реклама след като ги нахапят комарите нощно време.
И на мен ми хареса репортажа на Vid.
Обаче за разлика от Годзилски албанската действителност ми е достатъчна.
Хърватската обаче е фантастико и още бих могъл да поема.
Обаче за разлика от Годзилски албанската действителност ми е достатъчна.
Хърватската обаче е фантастико и още бих могъл да поема.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Здравейте малки и големи момчета.Браво на Вид-хареса ми репортажа,за пръв път пуска,та да го укуражим да пуска още,от ексурзиите.Аз съм си само у БГ и малко пътувам.Та нема лошо да погледам как е хавата по света.Днеска малката ми е рожденичка,ама утре ще празнува та до сега бех на пазар,и късно сядам на масата.Сипах си чаша червено шампанско
Малка салатка и набързо на оребрения тиган по един врътняк
Тука при мен сме на опашка за лаптопа
Пийнете по едно за нейно здраве.

Риболовци.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
То затуй в едно семейство - колкото са членовете , толкоз компютри 

-
- Модератор
Да е жива и здрава щерка ти ! Голяма хубавица да стане и лошотия да не види !lusienn написа:Днеска малката ми е рожденичка ... Пийнете по едно за нейно здраве.