Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Почвам ги :drinkers:
Почвам ги :drinkers:
Колеги немога да не се похваля,след над 30 капота чак взех да си мисля,че няма рибa по реката
.Вчера и днес бях по реката,като вчера падна батерията на телефона и не снимах рибите които хванах и днеска пак така на последните 2 кефала доста сериозни поне според мене,ще се сменя телефона
малко сме в нарушение ама нали има един вид риба разрешен в момента викам що па да не пробвам.Добре че беше един познат Калин Петров да ми даде някакви насоки за риболова в момента,не че колегите които до сега помагаха нямат заслуга,тои и аз де упорито момче съм
БЛАГОДАРНОСТИ на всеки които помогна да се запозная с този красив риболов спининга,живи и здрави и да ви се връща тъпкано

БЛАГОДАРНОСТИ на всеки които помогна да се запозная с този красив риболов спининга,живи и здрави и да ви се връща тъпкано

- Прикачени файлове
-
- DSC00003.JPG (159.17 KiB) Преглеждано 3421 пъти
-
- DSC00006.JPG (236.16 KiB) Преглеждано 3421 пъти
-
- DSC00001.JPG (170.82 KiB) Преглеждано 3421 пъти
Re: Почвам ги :drinkers:
Първите риби на спининга дълго време се помнят
То сега се замислям, че май всички се помнят, защото всяка една ти е дала някаква емоция и ти е направила кефа
Натискай ги тия распери и това си е. Пък каквото дойде знаеш какво да го правиш, то се вижда от снимките 

- Живко Славов
- научил се да хвърля
Браво колега!! Поздравявам те за упоритостта и за слуката.

И днеска пак ходих за 4 часа,щях да си тръгвам рано рано,но един распер около 80см ми изкара акъла на метър от мене,та викам никво тръгване нещо рибата неще да взима за момента ама ще тръгне,аз не
.И след 30мин като ги почнах на 10 мятания по 4-5 риби малки кефалчета ама риби
,не ми удари распера да се накефя повече,ама нищо и утре е ден 
Що не мойе да се пуснат повече от 3 снимки

Що не мойе да се пуснат повече от 3 снимки

- Прикачени файлове
-
- DSC00014.JPG (194.55 KiB) Преглеждано 2467 пъти
-
- DSC00013.JPG (168.18 KiB) Преглеждано 2467 пъти
-
- DSC00012.JPG (196.98 KiB) Преглеждано 2467 пъти
Само на тази блесна Номер-3 ги моря,ама повече кефал излиза и малки распери,става ли за големи распери ?
- Прикачени файлове
-
- AAA.jpg (46.16 KiB) Преглеждано 2446 пъти
Абе, много браво.........................,горският ли ти ги кепва 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Днеска времетo едно такова хубаво викам кво да се прави в тая йега освен бира и риболов
.Тръгвам реката на 100 метра,отивам и катo се почна едно мятане без кълване 1-час взех да си мисля,че рибата я няма,водата малко вдигнала и мътна от преди 1-2 дни като бях.Cменяне на блесните и няма удър,викам еи тука слагам фаворита от предните дни и до 30мин ако не хвана си бия камшика за бира и точно си мисля още 2-3 мятания и ще си ходя и удър....
Хванах 3-4риби на бързо и взех,че скъсах блесната.....после пак 1час нямаще кълване ама има бира.Ще се поръчат няколко блесни и ще им връщам след 2-3 дена,че и днеска звяра пак скочи пред дано се задърйи още малко на товя място

Хванах 3-4риби на бързо и взех,че скъсах блесната.....после пак 1час нямаще кълване ама има бира.Ще се поръчат няколко блесни и ще им връщам след 2-3 дена,че и днеска звяра пак скочи пред дано се задърйи още малко на товя място
- Прикачени файлове
-
- DSC00004.JPG (178.71 KiB) Преглеждано 2006 пъти
-
- DSC00002.JPG (175.74 KiB) Преглеждано 2006 пъти
-
- DSC00005.JPG (191.03 KiB) Преглеждано 2006 пъти
Здравеите колеги и колежки
Днеска пак се разкарах до реката и мога да кажа,че беше големия ден до момента,ама това по нататък
.Отидох и по график почнах да мятам около 30мин никакво кълване,викам така е като нямаш блесни да пробваш а и фаворита го нямаше и си мисля колко ме е яд,че я нямам тази блесна в момента
,смених 4-5 вида блесни и последната която трябваше да пробвам Мепс Kомет-3 слагам и се почна.Тъкмо взех да си мисля,че днеска ще се капотирам и имах удар различен до сега,но не успях да засека още повече надъхан продължавам и след 4-5 мятания еи го удари и изкарах еи тоя звяр,ама си мисля изтърваната не удари така,но пък спасих капото де.

И още повече започва да хваща яд за липсата на фаворита Meps XD защото искарвах поне 2-3 риби за това време,а сега трудни и само една.Но ударът преди това ме държеше на тръни какво ли беше.....по моя преценка распер но пък не се знаеш като от форума и познати са ми казвали не се знае какво ще ти удари.И след още 5-6 мятания удaр тоя път закаченa рибата
,веднага след удара се изпльока отгоре и като я видях се разтреперях направо,викам си ебах си и звяра съм закачил и се моля да я изкарам за няма и две минути вънка направо на водни ски
.И кво да видя сомче ама си личеше,че имах късмет защото беше закачена едната кука не много добре забита в устата а другата около окото дет се вика рибата ако е твоя,твоя е.....дано да оцелее все пак и не е наранено окото.Изкарвам я на брега вадя да я снимам ама тела прави снимки щракам 2-3 бързи и пускам клип като мисля по-бързо да върна във водата,пускам рибата и радостен и леко растреперян
спирам клипа,ама вместо запиши връщам със стрелката назад и кво се получава нямаме клип
нищо поне 2 снимки има еднакви,а бе голяма тръпка голямо нещо.

И докато пушех да се успокоя малко (еи тва спининга голяма работа,ако ме остави моита ще се местя в град покраи реката-както се пее в една песен
) се обадих на един познат колега да се похваля тои ако не се похвалиш дет се вика все едно не си еб..и стига се до решение да се пробват воблери и клатуни,слагам 3-4 проводки 2 удара нереализирани и до там,после още 30мин нямах кълване......доволен за бира и да споделя с вас
Успех и до следващия ми излет:drinkers:

Днеска пак се разкарах до реката и мога да кажа,че беше големия ден до момента,ама това по нататък

И още повече започва да хваща яд за липсата на фаворита Meps XD защото искарвах поне 2-3 риби за това време,а сега трудни и само една.Но ударът преди това ме държеше на тръни какво ли беше.....по моя преценка распер но пък не се знаеш като от форума и познати са ми казвали не се знае какво ще ти удари.И след още 5-6 мятания удaр тоя път закаченa рибата

И докато пушех да се успокоя малко (еи тва спининга голяма работа,ако ме остави моита ще се местя в град покраи реката-както се пее в една песен

Успех и до следващия ми излет:drinkers:

- Батко Емо
- разбира нещата
Пич,ти изкърти мивките
Коя е реката бре? 

Колега още съм в яката еуфория и мисля ли мисляБатко Емо написа:Пич,ти изкърти мивкитеКоя е реката бре?

Една бърза разходка направих и само една рибка за малко да се капотирам
,не че няма да го има тоя момент ама не го искам
.....Реката покачена и мътна 1-2 дена ще се почива.

- Прикачени файлове
-
- DSC00011.JPG (199.54 KiB) Преглеждано 1788 пъти
-
- DSC00010.JPG (135.51 KiB) Преглеждано 1788 пъти
- Живко Славов
- научил се да хвърля
Браво бе машина!! Колко беше голямо сомчето ?
Около 70-80см,може и да същата риба къде ми скочи в краката предния ден.