Гражданска отговорност 2008г 260лв.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Гражданска отговорност 2008г 260лв.

Мнение от Виктор71 »

КОЛЕГИ от другата седмица почват с новите цени на граждансата. Имам един познат които работи на КАТ и днеска ме предупреди за тия шок цени които ни готвят от декември.
п.п наи ниската 260ЛВ
Бъдете здрави за риболов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Застрахователен агент съм от пет години.В смисъл такъв,че почти не се занимавам.Наблягам само на собственните!Миналата "прекарах" няколко колеги да се застраховат промоционално и още им се извинявам!
За справка:
До 10-ти декември правих застраховка ГО средно за 126лв.Около Коледа падна на 98+количество гориво,а аз си се застраховах на 3-ти януари за 86лв!
Всеки сам си решава колеги!Моят съвет е-не избързвайте!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

И аз се червих :oops: ,така,че не бързайте!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ако някои може да провери колко са в някои страни на евросаюза да даде имфо?
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Няколко компании вече са предупредени от надзора!
Смятам, че няма да се стигне до миналогодишните аномалии! Утре ще проверя този слух за тези цифри и ако мога ще взема някаква аналитична таблица на тарифите за задължителните автомобилни застраховки в някои по-големи ЕУ държави.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Днес бях в един сервиз да си сменя маслото и там ми казах че и те правили застраховка гражданска отговорнос но ме посъветваха след 15-декември,цените ще паднат.Така че не бързайте колеги,в края на годината е най добре.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Викторе,този от КАТ забравил да ти каже,че там влиза и цената на гаража.Днес бях в GENERALI,за 1600 кубика ще ми бъде 145лв.Плюс отстъпки за каско,но все още не съм се интересувал колко.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Аз вече я направих моята :roll: Във Виктория-114 лв.Времето ще покаже дали съм се набутал :?
Stand and fight
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Булстрад - 142 лв. Направих я преди няколко дена.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Аз я направих преди седмица,
платих до 1700-99.00лв във български имоти.разбрах че същата застраховка след нова година ще бъде 140лв
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Работя със всички застрахователи и нито един от тях все още не може да каже какви ще са цените на гражданската... едно е сигурно ще са по-високи но няма да се резличават кой знае колко от таз годишните повечето застрахователи са подготвили бонуси така че няма страшно, не испадайте в паника миналата година по това време пак имаше паника и в крайна сметка прецакани останаха тези които си мислиха че сключват застраховки на ниски цени а то кво стана :lol: аз застраховка си правя като ми изтече предишната сиреч в началото на януари и винаги в лев-инс с бонус :lol: а най-вероятно ще има пак разграничения за тези които искат зелена карта и тези които неискат това е голяма глупост дори и да не си искараш зелена карта пак можеш да пътуваш единствено ще ти трябва тази карта евентуално при птп но дори и да я нямаш няма страшно защото застрахователа е виновен защото е длъжен по закон да ти издаде такава карта :wink:
общо взето кокуренцията е голяма и има много които ритат под кръста, а това е добре за крайния потребител щото плаща по-малко :lol: да ви е честита новата застрахователна година, айде за много години :lol:
Изображение
Аватар
bambin
новобранец
новобранец

Мнение от bambin »

Сутринта ме зарибяваха от Дженерали по телефона.....отказах.
В сайта им видях 145лв крайна за всичко.
Това ме подтикна обаче да поразпитам тук там от приятели и преди малко си сканирах талона да ми пуснат гражданска
Булинс = 96лв. за БГ (НЕ ВКЛЮЧВА гражданска за ЕВРОПА)
С остъпката от приятела...ми стъпи на 87лв.
С европейска гражданска 130лв. крайна(+10-те лв. Гаранционен фонд, които гледам навсякъде ги взимат), а на мен щеше да ми дойде на около 116лв.
Тези цени са сега и са"уж" преди гооолямото поскъпване....което ако въобще има такова ще е до около 40 лв от цените миналата година....
Лично на мен цената ме устройва(ако не ме лъже паметта 10 лв е повече от грж. ми миналата година) и не ми се чака, но напълно възможно да се получи дъмпинг на цените като миналата година...
Чух че гражданската на ДЗИ в момента е около 110-115 лв......но не знам дали е за БГ или и за европата....

*Говоря за лек автомобил 1600 куб.
**незнам какви са тези разделения.......гражданската за мен трябва да е една и да важи за ЕС, макар и да аз се възползвах от това "ограничение".
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Ето къде може да се осведомите подробно от сайта ни за тарифите както за леки така и за товарни автомобил.
http://www.iandgbrokers.com -->> download -->> тарифи ГО

Слуховете за големи увеличения засега не са оправдани. Според мен се пускат от по-малките компании, които искат да съберат още сега колкото се може повече премиен приход.
Чета тук коментари от рода "моя приятел ми напарви отстъпка и така ми дойде по-тънко"....Това ама в никакъв случай не е меродавна информация, още повече че не е за писане. Направили са ти, направили са...Не пускай цифри да бъркаш хората...Утре ще иде някой в тази компания..и ще каже.. "Ама и аз искам отстъпка"!
Това не е правилно, защото това не е отстъпка, а твоя приятел си е "пипнал" от комисиона.
Тарифата е една и тя е за всички.
Ако аз дължа 100 лева на някой, или ми е симпатичен и му направя без пари, това означава ли, че всички ще получат безплатна ГО?
Пожелам приятен ден на всички!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Незнам колко е важно къде ще се застраховате,важно е при злополука ако другия е виновен в коя компания той е застрахован,зощото ако Вие изберете престижна компания и ви гарантира всички компенсации по загубите по автомобила ви,то нее съвсем така,компенсациите се изплащат от компанията към която е застрахован виновния а не от компанията която сте застраховани вие.
Така че ако ви ударят и виновния се е застраховал в компания която само събира парите на хората с ефтените си тарифи,то вие ще пиете една студена вода от тази компания.
Мойто мнение е,че трябва да има само една компания за всички,но това си е само мнение.
Желая ви приятен и безавариен път на всички :wink:
Аватар
bambin
новобранец
новобранец

Мнение от bambin »

КрасиПловдив написа: Чета тук коментари от рода "моя приятел ми напарви отстъпка и така ми дойде по-тънко"....Това ама в никакъв случай не е меродавна информация, още повече че не е за писане. Направили са ти, направили са...Не пускай цифри да бъркаш хората...Утре ще иде някой в тази компания..и ще каже.. "Ама и аз искам отстъпка"!
Това не е правилно, защото това не е отстъпка, а твоя приятел си е "пипнал" от комисиона.
Веднага ме сръфа значи....
Нали коментираме кой какво чул , какво видял.
За това първо съм писал колко е цената и след това сумата с "приятелската отстъпка" т.е. колко си е свалил той към мен от комисионната му.(цифрите който са ми казани)
И тънка ми мисъл( с това споменаване за отспъпката) беше, че т.н. ни "приятели" изкарват пари от тези застраховки и ако сключваме при тях МОГАТ да дадът някаква отспъпка....ако действително са такива....
Той взел нещо за труда.....аз намазвам нещо, че съм му "приятел" , "познат".

п.с. Ти ако имаш успешен риболов някъде...после споделиш....аз отида и нищо не хвана.....по твоята логика - ти ме подвеждаш.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”