Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
plwned
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от plwned »

djokoriboloveca написа:На вниманието на ИАРА Русе.Заработете си заплатите.След бившите свинарници над кв.Долапите на р.Русенски Лом посока Басарбово се води поголовна сеч на рибата.Нищо че е забранена,на отрещният бяг срещу полянките в папура се крият бракониерите и прибират каквото излезе.Няма кой да ги спре,и докато отпадне забраната няма да оставят нищо.
Обаждай се кво чакаш като си видял? Тука кво внимание те да не висят във форума,,
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

nvelikov написа:Колеги,
никого не карам на сила да идва на водоема и да плаща такса която смята че му е висока.
За това обявявам условията тук , за да няма изненадани.
Не е въпроса каде е водоема , а какво се прави за него и за гостите му.
До сега е бил 5 лв. на човек и рибата се е плащала допълнително , и за това няма риба а е имало един човек който сабира по 5 лв от рибари и е гледал той да е добре . ДО КОГА КОЛЕГИ ?
Здравей колега, при така поставените от теб условия аз лично не мисля, че ще има голям интерес към язовира. От Кубрат съм , но живея в Русе и знам за какво иде реч. Още повече че си в съседство с другото язовирче а там условията са по приемливи май. Виж ако е 10 лв , но 3 пръчки да. Аз лично не съм виждал много колеги да ловят само с една пръчка. Тва е скромното ми мнение. Все пак ти си арендатора и ти решаваш! Поздрави и успех с начинанието. :)
Аватар
shami72
новобранец
новобранец

Мнение от shami72 »

Антимово 5лв.до 3 пръчки теранка 200-500 грама шаран до 4-5 килограма 4 лв.килото Утре ще ходя ще дам още инфо.
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

plwned написа:
djokoriboloveca написа:На вниманието на ИАРА Русе.Заработете си заплатите.След бившите свинарници над кв.Долапите на р.Русенски Лом посока Басарбово се води поголовна сеч на рибата.Нищо че е забранена,на отрещният бяг срещу полянките в папура се крият бракониерите и прибират каквото излезе.Няма кой да ги спре,и докато отпадне забраната няма да оставят нищо.
Обаждай се кво чакаш като си видял? Тука кво внимание те да не висят във форума,,
Много правилно, те да не висят по форумите, има списък с телефоните на ИАРА.
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

shami72 написа:Антимово 5лв.до 3 пръчки теранка 200-500 грама шаран до 4-5 килограма 4 лв.килото Утре ще ходя ще дам още инфо.
Ще чакаме.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Ами два дена правих опити да се обадя бе колеги,явно вие никога не сте звъняли на ИАРА и не знаете че или оператора ще предаде на абоната, или в момента няма връзка или не е в обхват този номер.Преди време разговарях с един от ръководителите на ИАРА Русе и той ме увери че инспекторите постоянно проверяват форума за сигнали.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Антимово - малкият гьол вдясно на дигата ли имаш предвид, пиши после.
efond
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от efond »

Здравейте колеги, някой ходил ли е на Чифлика тези дни да сподели каква е ситуацията.

Поздрави
fisherrs
новобранец
новобранец

Мнение от fisherrs »

на чифлика само дребна таранка за стръв
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

fisherrs написа:на чифлика само дребна таранка за стръв
А какви са условията там?

Някакво инфо за Писанец? :roll:
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
fisherrs
новобранец
новобранец

Мнение от fisherrs »

чифлика-5 лева колкото искаш пръчки.
Аватар
EXPLOSIVE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EXPLOSIVE »

nikolaiiliew написа:
fisherrs написа:на чифлика само дребна таранка за стръв
А какви са условията там?

Някакво инфо за Писанец? :roll:
Писанец не функционира, до колкото знам има само вода и риба никаква.
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

nvelikov написа:Благодаря колега ,
да точно така съм го замислил има единомислие по въпроса . Ще се радвам да се запознаем . Тополите стоят и сянката е наистина прекрасна в началото на тополите от към стената съм разположил фургона . Прекарал съм там и питеина вода . За источването съм се разбрал да не го пипат докато не достигне до преливника. Наистина има хубава и много вкусна риба , няма тиня и рибата не мирише на тиня и др. Не искам да се хваля за да не излеза като оная приказка за циганчето с голото дупе. :D
А относно Панчарево и на мен ми е по близо :mrgreen: но луд омора нема , самоче малко са лудите като мен :lol:
Забравих да ти кажа, в язовира има поплуция на бяла риба от време оно, не е лошо да и осигуляваш мъстилища през ранната пролет, ако се сдобиеш в вложки можеш да ги ползваш ежегодно.
Ток имаш ли на фургона? Какво е покритието на мобилните оператори?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
atom
новобранец
новобранец

Мнение от atom »

Здравейте,
Някой ходил ли е на Звънарци, след отварянето. За таксата разбрах, но не разбрах как върви риболова, на плувка на дъно, какво кълве.
Чух, че хора от селата ходели често и търмъчели здраво за толстолоб.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Имам инфо, че русенци са посетили Звънарци през уикенда. Никой ли няма да сподели? :shock: :shock: :shock: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”