Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Обаждай се кво чакаш като си видял? Тука кво внимание те да не висят във форума,,djokoriboloveca написа:На вниманието на ИАРА Русе.Заработете си заплатите.След бившите свинарници над кв.Долапите на р.Русенски Лом посока Басарбово се води поголовна сеч на рибата.Нищо че е забранена,на отрещният бяг срещу полянките в папура се крият бракониерите и прибират каквото излезе.Няма кой да ги спре,и докато отпадне забраната няма да оставят нищо.
- potrebitel_666
- новобранец
Здравей колега, при така поставените от теб условия аз лично не мисля, че ще има голям интерес към язовира. От Кубрат съм , но живея в Русе и знам за какво иде реч. Още повече че си в съседство с другото язовирче а там условията са по приемливи май. Виж ако е 10 лв , но 3 пръчки да. Аз лично не съм виждал много колеги да ловят само с една пръчка. Тва е скромното ми мнение. Все пак ти си арендатора и ти решаваш! Поздрави и успех с начинанието.nvelikov написа:Колеги,
никого не карам на сила да идва на водоема и да плаща такса която смята че му е висока.
За това обявявам условията тук , за да няма изненадани.
Не е въпроса каде е водоема , а какво се прави за него и за гостите му.
До сега е бил 5 лв. на човек и рибата се е плащала допълнително , и за това няма риба а е имало един човек който сабира по 5 лв от рибари и е гледал той да е добре . ДО КОГА КОЛЕГИ ?

Антимово 5лв.до 3 пръчки теранка 200-500 грама шаран до 4-5 килограма 4 лв.килото Утре ще ходя ще дам още инфо.
Много правилно, те да не висят по форумите, има списък с телефоните на ИАРА.plwned написа:Обаждай се кво чакаш като си видял? Тука кво внимание те да не висят във форума,,djokoriboloveca написа:На вниманието на ИАРА Русе.Заработете си заплатите.След бившите свинарници над кв.Долапите на р.Русенски Лом посока Басарбово се води поголовна сеч на рибата.Нищо че е забранена,на отрещният бяг срещу полянките в папура се крият бракониерите и прибират каквото излезе.Няма кой да ги спре,и докато отпадне забраната няма да оставят нищо.
Ще чакаме.shami72 написа:Антимово 5лв.до 3 пръчки теранка 200-500 грама шаран до 4-5 килограма 4 лв.килото Утре ще ходя ще дам още инфо.
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Ами два дена правих опити да се обадя бе колеги,явно вие никога не сте звъняли на ИАРА и не знаете че или оператора ще предаде на абоната, или в момента няма връзка или не е в обхват този номер.Преди време разговарях с един от ръководителите на ИАРА Русе и той ме увери че инспекторите постоянно проверяват форума за сигнали.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Антимово - малкият гьол вдясно на дигата ли имаш предвид, пиши после.
Здравейте колеги, някой ходил ли е на Чифлика тези дни да сподели каква е ситуацията.
Поздрави
Поздрави
на чифлика само дребна таранка за стръв
- nikolaiiliew
- сериозен играч
А какви са условията там?fisherrs написа:на чифлика само дребна таранка за стръв
Някакво инфо за Писанец?

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
чифлика-5 лева колкото искаш пръчки.
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Писанец не функционира, до колкото знам има само вода и риба никаква.nikolaiiliew написа:А какви са условията там?fisherrs написа:на чифлика само дребна таранка за стръв
Някакво инфо за Писанец?
- SBANKOV
- ще става разбирач
Забравих да ти кажа, в язовира има поплуция на бяла риба от време оно, не е лошо да и осигуляваш мъстилища през ранната пролет, ако се сдобиеш в вложки можеш да ги ползваш ежегодно.nvelikov написа:Благодаря колега ,
да точно така съм го замислил има единомислие по въпроса . Ще се радвам да се запознаем . Тополите стоят и сянката е наистина прекрасна в началото на тополите от към стената съм разположил фургона . Прекарал съм там и питеина вода . За источването съм се разбрал да не го пипат докато не достигне до преливника. Наистина има хубава и много вкусна риба , няма тиня и рибата не мирише на тиня и др. Не искам да се хваля за да не излеза като оная приказка за циганчето с голото дупе.![]()
А относно Панчарево и на мен ми е по близоно луд омора нема , самоче малко са лудите като мен
Ток имаш ли на фургона? Какво е покритието на мобилните оператори?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Здравейте,
Някой ходил ли е на Звънарци, след отварянето. За таксата разбрах, но не разбрах как върви риболова, на плувка на дъно, какво кълве.
Чух, че хора от селата ходели често и търмъчели здраво за толстолоб.
Някой ходил ли е на Звънарци, след отварянето. За таксата разбрах, но не разбрах как върви риболова, на плувка на дъно, какво кълве.
Чух, че хора от селата ходели често и търмъчели здраво за толстолоб.
Имам инфо, че русенци са посетили Звънарци през уикенда. Никой ли няма да сподели?