Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Калъпи за олово
Модератор: nkolev66
Калъпи за олово
Привет колеги.Миналата година бях си забравил тежестите на германката и разбира се като се върнах на другия ден ги нямаше..дълга история..Искам да ви попитам откъде мога да си намеря калъп за олово 1.5/2 и плоча за гърба,защото нямам средства да си купя 2кг олово за 20 лева от магазините с риболовни стоки.
Мерси предварително и ПОЗДРАВИ!
Мерси предварително и ПОЗДРАВИ!
- alex_vp
- научил се да хвърля
Re: Калъпи за олово
Позната история с тази германка
. Аз преди 2 години си забравих там долнището на неопрена и естествено го нямаше като отидох на другия ден. Няколко месеца по-късно случайно мой познат чул как негов комшия се хвали на друг комшия, че е намерил долнище там. И така успях да си я получа след време.
Та на въпроса ти: калъп за тежести нямам, но ога да ти дам една плоча около 4 кг, която ми беше подарена на мен преди няколко години като започвах. Тъкмо се канех да я пускам за подаряване в другия форум. От Бургас съм 0878 230615 Звънни да се разберем.

Та на въпроса ти: калъп за тежести нямам, но ога да ти дам една плоча около 4 кг, която ми беше подарена на мен преди няколко години като започвах. Тъкмо се канех да я пускам за подаряване в другия форум. От Бургас съм 0878 230615 Звънни да се разберем.
МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК!!alex_vp написа:Позната история с тази германка. Аз преди 2 години си забравих там долнището на неопрена и естествено го нямаше като отидох на другия ден. Няколко месеца по-късно случайно мой познат чул как негов комшия се хвали на друг комшия, че е намерил долнище там. И така успях да си я получа след време.
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex_vp
- научил се да хвърля
Със здраве да си я ползваш. Много успехи и на равни 

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Алекс, дал съм къде да чете и гледа колегата как да си направи оловата. Тази жилетка е на Претора
, сигурно я е скъсал вече от гмуркане:-) За жалост, много от снимките ги няма, а и невиждам как мога да ги редактирам.Писах на Админите ама...,няма отговор. 

- alex_vp
- научил се да хвърля
Аз съм му писал едно лично. Че и бях забравил, че имам от твоя калъп за бързите тежести. Ама нека почете 

Да ти се връща двойно!alex_vp написа:Със здраве да си я ползваш. Много успехи и на равни
-
- новобранец
Колеги, някой има ли останали калъпи за олово? Аз си направих сам, след дълги размишления,не станаха много успешни,но пък успях да си отлея 18 килограма тежести(имам от 1.7 и 1 кг). Ако има някой,на когото не му трябват калъпите(особено за бързи тежести) или иска да ги продава,моля да пише тук или на ЛС.
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
И аз търся калъп за бързо сваляеми тежести за да си отлея, връщам бързо.
Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
Младежи,не сЪ занимавайте с глупости
Миналата година си закупих 4 броя с тегло м-у 0,9 и 1кг.,на цена 5(пет) лева за брой ( за справка на Пикасо "бързите" бяха къде 30-се лева пак за бройка от кило)
При интерес ще пусна тел. на момчето-от Варна е
Пооздрави и дерзайте
ПП:Сигур ще е утре че тамън "отлитам" към Сандански за една неделя
Миналата година си закупих 4 броя с тегло м-у 0,9 и 1кг.,на цена 5(пет) лева за брой ( за справка на Пикасо "бързите" бяха къде 30-се лева пак за бройка от кило)
При интерес ще пусна тел. на момчето-от Варна е
Пооздрави и дерзайте
ПП:Сигур ще е утре че тамън "отлитам" към Сандански за една неделя
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Цената е добра бе, и аз бих си купил поне две. Тольо пусни му телефона на лични на това момче.
Пашата обича смелите.
И аз искам 2 такива тежести .Напишете тел. на това момче да си поръчам