Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
колеги в петък мисля да ходя нататък от към бял кладенец.в какво състояние е пътя.с кола можели да се влиза
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пътищата са проходими , натискай смело 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Да не би случайно забраната тази година да заобикаля топлото?!?!?!?!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Вярно бе .Колегата ще каже.
на стената само е разрешено през забраната
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой да знае какви са условията тази година?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Същите , като миналата 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Колеги,кажете ако някой знае дали вече има хора на теца които си пазят места защото аз мисля да откривам там и събота заминавам за там,всякаква информация би могла да ми е полезна.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Колеги днес отидоха и са се установили около трънката.Казаха че има много свободни места.Но до събота знам ли,има цял ден.
Здравейте,колеги.Днес към 5 часа се върнах,бях там от вчера сутринта.И положението при мен не беше розово.Имах общо към 10 удара от които изкарах само 2 шаранета по 3,5-4 кг,а другите удари всичките ми се откачиха поради неясни причини и си личеше още при взимането на рибата ,че е едра.Бях застанал някъде по средата,имаше колеги около мен които и те имаха удари,хващаха и те шаранета по 4,5 кг и по едрички амури от които идиният им беше около 11 кг.Общо взето имаше удари при всички около мен,но явно аз бях каръка за да не мога да изкарам повечето риби.
Колега какви топчета да ползвам този уикенд мисля да съм 2 дена там и в момента подбирам оръжията :drublahka написа:Здравейте,колеги.Днес към 5 часа се върнах,бях там от вчера сутринта.И положението при мен не беше розово.Имах общо към 10 удара от които изкарах само 2 шаранета по 3,5-4 кг,а другите удари всичките ми се откачиха поради неясни причини и си личеше още при взимането на рибата ,че е едра.Бях застанал някъде по средата,имаше колеги около мен които и те имаха удари,хващаха и те шаранета по 4,5 кг и по едрички амури от които идиният им беше около 11 кг.Общо взето имаше удари при всички около мен,но явно аз бях каръка за да не мога да изкарам повечето риби.
- msotiroff
- фен клуб-скобар
Може би въпроса ми ще се стори малко глупав за тези, които познават язовира, но аджеба на кое казвате топлото и на кое студеното?!
Ходил съм само веднъж на Овчарица, през зимата и риболова беше възможен само на стената, която попреливаше и от другата й страна също беше водоем, на който даже си мрежосваха с лодка... Аз лових от лявата страна на стената, откъдето преливаше язовира... На снимката от картата не ми става ясно на отбелязаното с "1" ли съм ловил или на отбелязаното с "2"...

Ходил съм само веднъж на Овчарица, през зимата и риболова беше възможен само на стената, която попреливаше и от другата й страна също беше водоем, на който даже си мрежосваха с лодка... Аз лових от лявата страна на стената, откъдето преливаше язовира... На снимката от картата не ми става ясно на отбелязаното с "1" ли съм ловил или на отбелязаното с "2"...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
1 е топлото 2 е студеното,ловил си на 1.
Какви аромати имат най голям успех на Овчарица? Имам впредвид шараните и амурите какво най-често хапват . Дайте някакви жокери на аматьорите де
. Искам в събота да демонстрирам класа
След излета ще има снимков материал с рибоците ,ако няма снимки значи няма да има рибоци което ще ме разбие психически .(2ри излет на овчарица без голяма рибка) ;]