Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Redimido »

Павел Иванов написа:
GODzillata написа:Суперски репортаж, Жоре! :smt023

Имаше ли нещо, което не ти хареса? :roll:
Предполагам че ако е пил кафе в Метеора , силно негативно впечатление му е направило , че най-евтиното такова идва на цена 4 еврака чашката . Нещо което си е за нехаресване от всякъде :twisted:
Псулютну! :axe:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
GODzillata написа:Суперски репортаж, Жоре! :smt023

Имаше ли нещо, което не ти хареса? :roll:
Предполагам че ако е пил кафе в Метеора , силно негативно впечатление му е направило , че най-евтиното такова идва на цена 4 еврака чашката . Нещо което си е за нехаресване от всякъде :twisted:

Не може да не е имало и друго... :roll: ....пословичната византия как ли се е проявила? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

GODzillata написа:

Не може да не е имало и друго... :roll: ....пословичната византия как ли се е проявила? :roll:
Честно да ви кажа, аз останах приятно изненадан от византийците. И честно да ви кажа, по ниво на обслужване на тяхното море, сравнено с нашето - срещу тях да тичаме - не можем ги стигна! Никаква селяния, перфектно отношение, нормални цени за европейска държава. След първото ни море в Гърция - не ща и да си помисля да ходя на море в БГ. Както искате - така го разбирайте.
Много ги плюем ама ние и нас си плюем. Българина така си е свикнал - да си плюе, по всичко и по всеки!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Redimido , опитай на море при другите комшии , в Турция и вече няма да ти се ходи в Гърция :lol: :lol: :lol: После отскочи до Италианската и Испанската Ривиери , евентуално до Канарите и после иди на Албена :lol: :lol: :lol: Друг е въпроса че ако пък идеш на Дюни , доста от нещата по Гърция които са ти направили добро впечатление , ще ти се струват нищо особено а напротив :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...Друг е въпроса че ако пък идеш на Дюни , доста от нещата по Гърция които са ти направили добро впечатление , ще ти се струват нищо особено а напротив :wink:
...ъъъ...ко речи? :shock: :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми на Дуни си е много читаво , тва рекох Кире :wink:

Павел Иванов
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Живял съм в Барселона - 4 години, бил съм на Канарите- Санта Круз де Тенерифе, френската ривиера съм посещавал, както и италианското крайбрежие. Бил съм на море седмица в Кушадасъ, също и в Анталия, италианското средиземноморие също препиках, ама не съм влизал там у водата. Далмация също е добре да се посети- да видите братята Хървати какво правят. И пак казвам - по-голяма селяния от нашто черноморие няма никъде!!!

Май забравих да спомена и Майорка - лудите немски пияници и Ибица - страшни дискотеки долу!!! Ама за почивка не става!
В Испания мога да препоръчам още Costa Dorada, Reus. А ако искаш голям град наблизо - Castell Defels, до Барселона.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми тогава що ти харесват гърците :roll: Те имат хубава природа и исторически забележителности ама като народ ...

Павел Иванов
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Нищо лошо не са ми направили. Поне там където сме ходили винаги са били на ниво. Винаги учтиви, винаги готови да помогнат...просто морето там ни беше супер. За природата да не говорим - райско местенце...Просто знаят как да гъделичкат самочувствието. И сервитьори, и бармани и хотелиери. Тука само дето не ми се карат че съм седнал да си поръчам, където и да отида. Карат те да се чувстваш така сякаш им губиш времето. Та всичко е до лични преживявания. Познавам и чепати гърци, с които съм се запознавал по Европа, ама каквото и да си говорим, обслужването в държавата им е нива над нашето.

Не ми пука какви са като народ, а още по-малко на фона на българския народ...бих обвинявал едни или други че са такива, или онакива. Хората са различни; Каквито и да са, са много по-напред от нас. И гърци, и италианци, и испанци, че и хърватите...и кой ли не още.
lusienn

Мнение от lusienn »

Здравейте момчета.Никъде не съм ходил,само в парка напоследък-та е едно фото кога е по слънчевоИзображение Тука ми е най близо,и спортувам с колелото.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е като нямам езерце,може да си имам на картинка-водопад,снежен човек,който ще се разтопи от кеф,котка и дърво с очички :P Изображение Е сега ,детето е наред да рисува с фотошопа. :mrgreen:

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Изображение Гледай,как рисува ученичка в 3ти клас.Програмата е видя преди 10 минути за пръв път.

Риболовци.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

Тъй са децата бре, много бързо се учат..
"The more you know, the less you carry"
lusienn

Мнение от lusienn »

Днес има,кино вечер.Сиромашко Лято с Георги Парцалев.Сега ще му метна едно око,щото е от 1973 година,тогава съм бил на 3. :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=5pk66A47Pxg" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

lusienn написа:... Гледай,как рисува ученичка в 3ти клас...
Като сме тръгнали да си хвалим третокласниците , те - http://iztok-smb.hit.bg/pobedVMS.html" onclick="window.open(this.href);return false; , търси се Виктор Иванов , 3ти клас , от 2 СОУ . Без да е ходил на нито един частен урок по математика , псулютен максимален резултат точки от между училищното Великденско състезание :D Утре ще трябва да притичам до Младост та да му взема наградата че вдругиден влизам наново в ИСУЛ за трета , надявам се последна , операция за сезона . По английски същата работа ама там ходи на уроци от три годишен та не е същото . Все пак там е с първи резултат за пети клас състезанието , ако в момента да е трети :D Отделно ни носи медали по фехтовка , а тати му като лицензиран семпай го е обучил още от детската градина как да ступва батковците кога тормозят некое убаво девойче . Друг е въпроса че едвам му издържам на темпото на 20 дължини х 50 метра свободен стил кога плуваме заедно . Та да се похваля и аз де :oops:

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”