Наказателен вот?!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Наказателен вот?!

Мнение от Teo 62 »

Кратко ,точно и ясно - още не са минали тия
images.jpg
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

А тези 350 хил. намерени "невалидни" бюлетини, са точно онези 9% разлика, дадени от Мира Радева!?
Еййййй, как всичко си е било измислено предварително, ама нейсе ..... прокурор :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

gamon написа:Нямах намерение да се намесвам, защото в крайна сметка тук всеки може свободно да си каже мнението. Когато обаче един модератор /визирам Sapuna/ прави или подражава на откровенна политическа агитация ми дойде в малко повече.
Я да те видя - кого подкрепих или пропагандирах,че нещо не вдявам???
Или правдата боде нечии очи?Човърка нечий джигер?
Да!Не съм .ербер!Никога няма да бъда!Обаче какъв съм ... ти,приятелю няма как да знаеш!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
gamon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от gamon »

sapuna написа:
gamon написа:Нямах намерение да се намесвам, защото в крайна сметка тук всеки може свободно да си каже мнението. Когато обаче един модератор /визирам Sapuna/ прави или подражава на откровенна политическа агитация ми дойде в малко повече.
Я да те видя - кого подкрепих или пропагандирах,че нещо не вдявам???
Или правдата боде нечии очи?Човърка нечий джигер?
Да!Не съм .ербер!Никога няма да бъда!Обаче какъв съм ... ти,приятелю няма как да знаеш!!!
Не ме интересува за кого ще гласуваш. Никога не съм се интересувал за кого гласуват приятелите ми с които ходя за риба и си пия бирата, та камо ли да ме интересуват твоите политически предпочитания. Но плюенето срещу когото и да е било в такъв момент и призоваването да не се гласува за него си чиста проба политическа агитация и ти го знаеш добре. Бъди жив и здрав и гласувай непременно!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Teo 62 написа:
GODzillata написа: То не става само да хакнеш някви бюлетини в чувала!
Всичко е измама,никой не предложи ни един лев да ни купи гласовете,па още от сутринта намекнахме - не можахме да станем съучастници в престъпление /забавление / и да имаме ДМС . :(
Да бе, да му се не види! :twisted:
Къде са тия купувачи, що никой не ме чака пред урната с една 100-чка евро? :roll:

Дали да не дам наказателен вот, като на всички номера в бюлетината най-прилежно със син химикал отбележа не хиксче, ами по едно такова:
Изображение

...или казано с думи прости:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/nbmdX ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/nbmdX ... 3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Е така става с такива теми ........ :(
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

sapuna написа:...ама становището по скандала ич Павле!

МммДам , оказа се че становището ми е псулютно правилно . Баси , съвсем нормално е да се събере две и две та да се окаже такова , ама понякога му се иска на човек да не се получава баш тъй , ама реалност . Та какво се оказва ? Пчеличката Мая мАнолова , съвсем случайно се досетила че винаги преди вот , в печатницата остават бюлетини . Що да не го припише и това като опит за фалшификация на изборите на гърба на Боко ? Нали суверена и е поставил като първа задача на партията омаскаряване на Герб , па после каквото и да било ? Баси ! Предположих го , надявах се да съм сбъркал , ама си е баш тъй . Нема такива нещастници като обновеното бсп , то и поговорка си има че "вълкът козината си мени бкп , бсп , кб , но нрава не" !!! Мани друго ами гея се чувства победител и иска правителство да прави :lol: :lol: :lol: На него и партията му човек да се изплюе не си струва , пък камо ли да гласува за тях :? Съчувствам на всички гласували за кб и гея , просто не виждам какво друго мога да направя в случаят :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:
sapuna написа:...ама становището по скандала ич Павле!

МммДам , оказа се че становището ми е псулютно правилно . Баси , съвсем нормално е да се събере две и две та да се окаже такова , ама понякога му се иска на човек да не се получава баш тъй , ама реалност . Та какво се оказва ? Пчеличката Мая мАнолова , съвсем случайно се досетила че винаги преди вот , в печатницата остават бюлетини . Що да не го припише и това като опит за фалшификация на изборите на гърба на Боко ? Нали суверена и е поставил като първа задача на партията омаскаряване на Герб , па после каквото и да било ? Баси ! Предположих го , надявах се да съм сбъркал , ама си е баш тъй . Нема такива нещастници като обновеното бсп , то и поговорка си има че "вълкът козината си мени бкп , бсп , кб , но нрава не" !!! Мани друго ами гея се чувства победител и иска правителство да прави :lol: :lol: :lol: На него и партията му човек да се изплюе не си струва , пък камо ли да гласува за тях :? Съчувствам на всички гласували за кб и гея , просто не виждам какво друго мога да направя в случаят :wink:
Направо да не повярваш , ама съм псулютно съгласен с теб :drinkers:
teca
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от teca »

Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
Хем му е се тая кой ще го е...е ,хем после го боляло.....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

teca написа:Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
Не можаха да разберат, че един не подаден глас е в полза на тези, които купуват гласове и колкото по-ниска е избирателната активност толкова по-евтини им излизат купените гласове. Аз друго не мога да разбера. КАК за 24 години не се свършиха "Червените бабички" бре?
teca
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от teca »

....имат внуУуУуци
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

teca написа:Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
Аз съм от тези,които не гласуват.Не,защото не ми пука кой ще ме е...е,а защото не мисля,че който и да е от кандидатите заслужава да му гласувам доверие давайки му гласа си.
А от твоя пост става ясно,че ти,като си гласувал,си си избрал кой да те е...е.Мога само да ти пожелая приятен секс с твоя избранник.
Демократичното право на гласуване включва също и правото да си го спестя.
Изображение
Изображение
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

За съжаление,гласувал или не-все ще сме от еб_ната страна!Никой политик не влиза в парламента с идеята да направи нещо за България,а за да оправи дереджето си и това на поколение-две след него...Да са живи и здрави,айде..
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
teca
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от teca »

Вуйчо-Ваньо написа:
Аз съм от тези,които не гласуват.Не,защото не ми пука кой ще ме е...е,а защото не мисля,че който и да е от кандидатите заслужава да му гласувам доверие давайки му гласа си.
А от твоя пост става ясно,че ти,като си гласувал,си си избрал кой да те е...е.Мога само да ти пожелая приятен секс с твоя избранник.
Демократичното право на гласуване включва също и правото да си го спестя.
...но пък имам право даплача,а ти не.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

:lol: Значи гласуваш,не защото разчиташ твоя избранник да направи нещо за теб,а само за да имаш право да плачеш?
Моите съболезнования тогава. :goodman:
Поплачи си!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”