Калкан около Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
boki
новобранец
новобранец

Мнение от boki »

О'к Камба.
Ша са пробвам, та да видим к'во ша стане.
Ще пусна и снимка за одобрение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

А покрай бордюрите из града кат пешача събирам по някой друг баланс за джанта,кат са съберат повечко-лея в лъжиците и стават перфектни.После с дрелката с много тънка бургия в единия край.Стават повече от перфектни,на Дунава ползват такива дртите рибари. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
emcho0o
новобранец
новобранец

Мнение от emcho0o »

другари смятам тези дни да ходя за калкан но не съм сигурен как да си направя такъма....така че ще мога ли да помоля някои да даде някаква снимка на такъм за да преценя как да го направя :wink:
Гладни и мокри...но не и без риба :)
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Колеги някой днес да е ходил.Като гледам времето какво е :evil:.А утре май ще е още по-зле.Ебати каръка два почивни дни има човек и то на,виж ко стаа.Защо утре не е така както беше в четвъртък да го ева.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Аз използвам гадното време да се подготвям бавно и славно от към оръжия.Днеска си взех още една макарка,другата седмица ще взема три пръта,ще си направя още такъми,ще осоля граците и все някой ден ще имаме късмет. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

тази тема стана като обща за всичко- днес времето си го биваше във варна :lol:
вълните си бяха за снимки :lol:
- използвам са калканскя такъм тежести 45 гр - 1 лв парчето :?:
Красимир от Балчик
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Ко става ве момчета никой не пише за калканец някой не е ли ходил скоро :D
boki
новобранец
новобранец

Мнение от boki »

Явно никой не е и помислял за калкана
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Ами никакъв го нямаше калкана тая седмица...ходих в Бяла,Траката,Ной,Панорама....Нйенте :)
Stand and fight
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Е как да го има калкана, като всичката риба се крие като се появиш на брега. А ти си обходил почти навсякъде. Даже Камен ми се оплака днес. Ходили чак до Резово, и тъкмо тръгнала зарганата , ти си се обадил по телефона и до там с риболова. Как те е усетила пущината и по телефона, недоумявам !
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Дели написа: Даже Камен ми се оплака днес. Ходили чак до Резово, и тъкмо тръгнала зарганата , ти си се обадил по телефона и до там с риболова. Как те е усетила пущината и по телефона, недоумявам !
Дрънни едно телефонче и на Кирето и той да ти се оплаче :D ....Абе не им давам много да дишат :D
Stand and fight
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Мани мани . Кирето бил до Камен като си се обадил. Остави ами и Стефан и дружина. Засякох ги навръщане на ОМВ - то в Бургас. Сърбат кафе, реват и псуват. Били толкова път до Резово и ти с едно телефонче само си им провалил риболова . Стефан даже си направи устата да му сипя малко сафридче , че да не се прибира с празни ръце.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Абе мани ги тия...те все реват...Я сектора куц,я стръвта объркана....Те ръчичките им не знам къде наврени,после аз съм им бил карък :D
Stand and fight
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Чета и не знам какво да си мисля - май наистина има нещо вярно.
И в събота и в неделя си даваше много прилично на Синеморец - направихме по 25-30 заргана на човек, а бяхме трима. Може би нашият успех да се дължи на това, че останахме до тъмно, щото рибата тръгна след 15.30часа и може би защото никой не ни се е ОБАЖДАЛ по телефоните :lol: :lol: :lol: :lol: .
Всичко е късмет,но трябва и акъл :wink: - както се казва в рекламата :D :D. Другия път телефоните в колата или изключени.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодаря на Дели за рибата дето ми сипа в торбичката, в неделя ... телефона ми беше включен! :lol:

А иначе нищо, в събота оставих Кольо сървайвъра да лови карагьози на Японското, ние с Киро отидохме първо за костури на Мандрата, после на германката за сафрид...и нищо.Разделихме се аз за в къщи, Киро за Несебър.Там само велико Джамджията измъкнал един калкан към 3,5 кила. :lol:

В неделя отидох за костур на дигата с помпената станция в Меден Рудник.Гаден вятър и риба никаква, докато не дойде един ...с една едра пъстърва, към 700-800 грама.Да вземе да прелее някакъв рибарник и рибите в Мандрата, също така прелял от дъждовете и язовира край Грудово и тонове шаран, толстолоб и щука се изсипали н гьола. :cry:

Пъстървата я хванал на шлюзите по пъта за село Маринка, в съботата имал 6 едри риби, а ние минахме с Киро, видяхме бурната вода и...подминахме.Рибата била в гьоловете на тихо и спокойно.Ех късмет...да го е...както казва Михалич... :wink:
Последно промяна от batmilen на Сря Ное 28, 2007 4:38 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”