Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Калкан около Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А покрай бордюрите из града кат пешача събирам по някой друг баланс за джанта,кат са съберат повечко-лея в лъжиците и стават перфектни.После с дрелката с много тънка бургия в единия край.Стават повече от перфектни,на Дунава ползват такива дртите рибари. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз използвам гадното време да се подготвям бавно и славно от към оръжия.Днеска си взех още една макарка,другата седмица ще взема три пръта,ще си направя още такъми,ще осоля граците и все някой ден ще имаме късмет. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Дрънни едно телефонче и на Кирето и той да ти се оплачеДели написа: Даже Камен ми се оплака днес. Ходили чак до Резово, и тъкмо тръгнала зарганата , ти си се обадил по телефона и до там с риболова. Как те е усетила пущината и по телефона, недоумявам !

Stand and fight
Мани мани . Кирето бил до Камен като си се обадил. Остави ами и Стефан и дружина. Засякох ги навръщане на ОМВ - то в Бургас. Сърбат кафе, реват и псуват. Били толкова път до Резово и ти с едно телефонче само си им провалил риболова . Стефан даже си направи устата да му сипя малко сафридче , че да не се прибира с празни ръце.
-
- учете се от него
Чета и не знам какво да си мисля - май наистина има нещо вярно.
И в събота и в неделя си даваше много прилично на Синеморец - направихме по 25-30 заргана на човек, а бяхме трима. Може би нашият успех да се дължи на това, че останахме до тъмно, щото рибата тръгна след 15.30часа и може би защото никой не ни се е ОБАЖДАЛ по телефоните
.
Всичко е късмет,но трябва и акъл
- както се казва в рекламата
. Другия път телефоните в колата или изключени.
И в събота и в неделя си даваше много прилично на Синеморец - направихме по 25-30 заргана на човек, а бяхме трима. Може би нашият успех да се дължи на това, че останахме до тъмно, щото рибата тръгна след 15.30часа и може би защото никой не ни се е ОБАЖДАЛ по телефоните

Всичко е късмет,но трябва и акъл

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Благодаря на Дели за рибата дето ми сипа в торбичката, в неделя ... телефона ми беше включен!
А иначе нищо, в събота оставих Кольо сървайвъра да лови карагьози на Японското, ние с Киро отидохме първо за костури на Мандрата, после на германката за сафрид...и нищо.Разделихме се аз за в къщи, Киро за Несебър.Там само велико Джамджията измъкнал един калкан към 3,5 кила.
В неделя отидох за костур на дигата с помпената станция в Меден Рудник.Гаден вятър и риба никаква, докато не дойде един ...с една едра пъстърва, към 700-800 грама.Да вземе да прелее някакъв рибарник и рибите в Мандрата, също така прелял от дъждовете и язовира край Грудово и тонове шаран, толстолоб и щука се изсипали н гьола.
Пъстървата я хванал на шлюзите по пъта за село Маринка, в съботата имал 6 едри риби, а ние минахме с Киро, видяхме бурната вода и...подминахме.Рибата била в гьоловете на тихо и спокойно.Ех късмет...да го е...както казва Михалич...

А иначе нищо, в събота оставих Кольо сървайвъра да лови карагьози на Японското, ние с Киро отидохме първо за костури на Мандрата, после на германката за сафрид...и нищо.Разделихме се аз за в къщи, Киро за Несебър.Там само велико Джамджията измъкнал един калкан към 3,5 кила.

В неделя отидох за костур на дигата с помпената станция в Меден Рудник.Гаден вятър и риба никаква, докато не дойде един ...с една едра пъстърва, към 700-800 грама.Да вземе да прелее някакъв рибарник и рибите в Мандрата, също така прелял от дъждовете и язовира край Грудово и тонове шаран, толстолоб и щука се изсипали н гьола.

Пъстървата я хванал на шлюзите по пъта за село Маринка, в съботата имал 6 едри риби, а ние минахме с Киро, видяхме бурната вода и...подминахме.Рибата била в гьоловете на тихо и спокойно.Ех късмет...да го е...както казва Михалич...

Последно промяна от batmilen на Сря Ное 28, 2007 4:38 pm, променено общо 1 път.