NEW Daiwa Luvias 2500R

Модератор: sapuna

Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

NEW Daiwa Luvias 2500R

Мнение от vacano »

Привет на всички...имам нова придобивка и просто не мога да не споделя с Вас радостта си :)

All New Luvias has the Real Four design, to share the spool and handle dimensions with other Daiwa Real Four reels, like Certate and Exist. The light-weight all round spinning reel has engineering compound Zaion body to achieve the close-to-Steez weight for the economical prices.

Anti-rust ball bearings, CRBB, and water proof drag make the reel to be safe to use in saltwater.

Features, 7ball bearing and 1 roller bearing to offer very smooth rotation. Air bail, ABS spool, cross wrapping oscillation, Twist Buster 2 line roller, and etc.

Fine for saltwater.

2500R 71/27.9 4.8 245/8.7 7/15 8lb(0.285mm)-170yds 7/1

Какво влакно да и навия на тази красавица обаче е въпроса, тази събота смятам да и направя сефтето по еленските реки а иначе ще я ползвам повече за морски риболов ама сега няма нищо за съжаление така че сега първо ще и навия влакно за сладководен риболов...

Изображение
Изображение
Изображение
Sooner....or....later everything comes to an END!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Честита придобивка ! Това е една от най-добрите спинингови макари произвеждани в света в момента !
По въпроса . Ако и навиваш монофил то от предлаганите в БГ ти препоръчвам - Филстар Фортекс , Аяка на Мусат или Строфт . Няма нужада да и навиваш по-дебело от 0.21мм. от посочените по-горе марки . Ако и навиваш брейд то от предлаганите в БГ - Пауър Про , Спайдър или Стерн като не гледаш обозначението в мм. а си взимаш преко сили 12 либри .
Много рибки с новото макаре ти пожелавам ! Сам ще откриеш какъв кеф е да работиш с туй бижу :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vacano »

Забравих да добавя нещо което ме смути леко:
очаквах да видя надписа MADE IN JAPAN но за сметка на това видях MADE IN THAILAND...
след кратко ровене в нета установих че тази макара се произвежда само в Тайланд нещо което предварително не знаех надявам се да не е пострадало качеството порати тази причина.

Някой да може да ми каже нещо повече за този така наречен техен революционен материал ZАION ? мен си ми блъска баш на пластмаса !!!
Sooner....or....later everything comes to an END!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Надписа MADE IN THAILAND изобщо да не ти прави впечатление ! Там се произвежда за да може туй макаре да се купи за примерно 250$ а не за още + 80$ !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”