Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Въпросът на Киро ме изненада и се замислих .........GODzillata написа:...Имаше ли нещо, което не ти хареса?
Съвсем откровено мога да кажа, че когато съм пътувал извън България винаги съм бил позитивно настроен към това, което ще видя.
И винаги ми е било много интересно!
За пръв път излязох в "капиталистическа" държава през 1988 година - в Париж, бях изключително впечатлен.
През 1990 година - в Гърция, този път бях потресен от разликата в начина на живот в две съседни, еднакви, но с различно политическо устройство държави.
Не ми се вярваше, че е възможно да има такова диаметрално различие !!!!!!!
Та затова винаги съм гледал да видя това, което е по-добро

Разбира се виждам и другото, но :
Например не харесвам шовинизма в Турция и Гърция, където липсват надписи на латиница !
Особено пък в Турция - ужасно е.
Преди години ходих да евакуирам един катастрофирал камион с тежко ранен шофьор в Анадола, е там без местен човек не можеш по никакъв начин да се оправиш.
Обаче шовинизма го има и си пишат предимно на техните си езици.
Сега покрай туристическия поток, се появиха повече млади хора, които говорят и разбират английски и руски/за голямо мое облекчение/, но са главно по морските курорти.
Не ми харесва и камънака и голите скали в Адриатиката, на юг в Гърция и Турция, ама ......то не зависи от нас

Ако се задълбоча, може и други неща да не харесам, ама ходя щото като цяло -
Ми харесва

- Христо Рангелов
- разбира нещата
П. Иванов , в децата е бъдещто!!
Всяко тяхно начинание трябва да бъде шподкрепяно - и морално, и финансово!
Всяко тяхно начинание трябва да бъде шподкрепяно - и морално, и финансово!

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
Ангеле,Телескоп написа:...Нищо няма да прецакаме!![]()
Ми,че той-ПРЕХОДЪТ, си е политика,бре Жоре!...
Тук не съм съгласен с теб.
И друг път съм писал, че само "Прехода" остана като позитивна тема, където като кликна и очаквам само майтапи, закачки, хубави/като твоите/снимки и клипове, лакърдии за хапване, пийване и .....т.н.
А сега,
Като Митев отключи и темата "Наказателен вот", както е свободна и темата на Вид за ядрената енергетика,
Що да смесваме нещата, а ?
- Павел Иванов
Георге , той Митьовото я отключи още по обяд , ама кой да погледне 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Това са водни атракции в гр.Едеса,Redimido написа:Жоре, тоя водопад къде се намира?
Добре са направени, събират сума ти туристи, съответно - клиенти на местните заведения

Приятно градче, ама не остана време да го разгледам.
Имало и аквариум !
Някога било българско и се казвало - гр.Воден

- Vid
- кандидат преподавател
Това, за братята хървати го подкрепям с две ръкиRedimido написа:Далмация също е добре да се посети- да видите братята Хървати какво правят. И пак казвам - по-голяма селяния от нашто черноморие няма никъде!!!

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Щом жабарите се трепят да ходят там значи има защо!

- GODzillata
Пав, да ти е живо и здраво, да те радва и все първи да е!
А ти к'во стаа с тия операции, много те режат, накрая няма да остане мръвка в теб...
Стискам палци сичко да е ок!

А ти к'во стаа с тия операции, много те режат, накрая няма да остане мръвка в теб...

Стискам палци сичко да е ок!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Танк Ю Кире
Ся ще режат от други места по мене , с цел да възстановяват ония де резаа и хвърляаа на кучетата да ручат , март месец . Кофтито е че една година ще пропущам лУбимите ми стресоразтоварващи ММА срещи с трети видове , по разни зали

Ся ще режат от други места по мене , с цел да възстановяват ония де резаа и хвърляаа на кучетата да ручат , март месец . Кофтито е че една година ще пропущам лУбимите ми стресоразтоварващи ММА срещи с трети видове , по разни зали

Павел Иванов
Павел Иванов
Павка,успешно лечение ти пожелавам.Я да те питам,тука по Трънското Ждрело,дава ли пъстърва.Зарибявал ли е някой скоро.Намерих един общ клип,къде водеща разказва за района.Имам снимки и аз от тия места,ама никога не съм търсил пъстърва във ждрелото.Значи братчеда на баща ми е от Перник,и като бях малко дете,ме водеше по ерма да ловим мряна на буркан.Връзваш буркана,с една тел около гърлото потапяш го във водата и рибките влизат от любопитство да разгледат.Тогава,по село нямаше откъде да намериш рибар с въдица,и риба много имаше дребна.После кмета зарибиха Ерма с горските с 10000 пъстърви.Това беше преди 15 години,дори 20.Циганетата от селата ловеха пъстървата на джам.Претставлява потопено огледало,и от страни 2 ма чакат с кеп.Другите от горе,наджапват и гонят рибата,в някоя тясна част.Е клип от района
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 4I31zhf0nI" onclick="window.open(this.href);return false;.Е такива клипове е хубаво да има в полза на туристите.Е и гърне с боб
Грънците ги правеха тука,щото материяла е добър,и съм ви показвал на прадядоми стомната и гърнето,в тая тема.Е в тоя музей са дарени

Риболовци.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Павка, да се оправяш...! Стига операции, стига чудеса.
Ти верно ли с ММА се занимаваш? Че аз имам приятелчета в тази сфера. Единия даже е треньор на Pitbuls...
Ти верно ли с ММА се занимаваш? Че аз имам приятелчета в тази сфера. Единия даже е треньор на Pitbuls...
- Павел Иванов
Тенкс ви за пожеланията
Люс , по ждрелото пъстръвките са много наредко , те онуй кръчме къде е на пато , постоянно си държи някоя и друга мрежичка през цялата река . Ако търсиш пъстърви го прави над Трън , от моста след онова параклисче дет веднъж го беше пущал , нагоре , по бентовете .
Redimido , ММАто ми е само като хоби . Ходя , пардон , ходех и след година пак ще ходя , по залите да разпускам стреса . Преди време имах нещо като състезателна кариера по Киокошин , ама това беше отдавна и вече състезания от сорта едно не ме влекът , второ не съм вече в подходящата възраст за тях .

Люс , по ждрелото пъстръвките са много наредко , те онуй кръчме къде е на пато , постоянно си държи някоя и друга мрежичка през цялата река . Ако търсиш пъстърви го прави над Трън , от моста след онова параклисче дет веднъж го беше пущал , нагоре , по бентовете .
Redimido , ММАто ми е само като хоби . Ходя , пардон , ходех и след година пак ще ходя , по залите да разпускам стреса . Преди време имах нещо като състезателна кариера по Киокошин , ама това беше отдавна и вече състезания от сорта едно не ме влекът , второ не съм вече в подходящата възраст за тях .
Павел Иванов
Павел Иванов
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Ти нали каза , че пушиш?Павел Иванов написа:Тенкс ви за пожеланията![]()
Как тъй ги комбинираш и двете?
"The more you know, the less you carry"
- Павел Иванов

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павлето е като нинджа, опушва ги и в м'глата им фърга мае-герита. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!