Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- kokho
- научил се да хвърля
Re: Качествени чепарета
Привет, благодарности на dobria1 и на всички за коментарите и насоките които ми дадохте, така ще се изчистят грешките които правя и дай боже улова да се промени към по добър.Не се бях задълбочавал толкова относно чепаретата, сега ми е много интересно и започвам да се вманиачавам, не мога да разбера работата с тея ламета и затова правя повече с пера, но добавям и по 1-2 ламета на някоя кука, ламетата ми са евтинджос и незнам дали няма да попречат отколкото да подобрят работата на чепарето, разполагам само с по читаво UV, и слагам по 1-2 нишки от него. Това е, ще чакаме да се появи сафрито и бой, тогава ще проличи кое работи и кое не.И един въпрос, как е положението с германката, че се чудя дали да отида събота или неделя. Айде поздрави и наслука, че се отплеснах нещо.dobria1 написа:Не бих се съгласил(не само азkokho написа:Хем знам, че трябва да са по къси но като ги връзвам ми се струва че ще станат много оскъдни) че са дълги,май забравихте коментарите по назад в темата че когато са пера се пускат по дълги (както и че не се препоръчва рязането отпред)
п.п.По скоро е желателно да сложиш няколко ламета вместо да скъсяваш перото

-
- вече хвърля и на тежко
kokho нали четеш другите постове в съответния раздел ?
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Германката в Събота и Неделя ще са ти,цял Бургас и околията ,че и аз барабар.
Качествени чепарета Borkata

- kokho
- научил се да хвърля
[quote="XegouX"]kokho нали четеш другите постове в съответния раздел ?[/quote
Чета чета, ама съм ходил само 1 път там и затова питам,не формулирах правилно въпроса преди малко, исках да питам за местата
, затова се и двоумя дали да ходя на морски или сладководен риболов. Предполагам че ще е навалица, а не искам да се гъчкам, по ми е кеф като няма много хора. Когато ходих лових от скалите, където по мое мнение повече от 7-8 човека вече си пречат.То беше една излагация с едни чепарета тип "мартеница"
така се изразиха хората които си разбират. Айде да приключвам, че темата ще се отклони от заглавието. Поздрави!
Чета чета, ама съм ходил само 1 път там и затова питам,не формулирах правилно въпроса преди малко, исках да питам за местата

kapoleti написа:Ето и от мен работещи куки.
Добри са , ама предните които си показал на 199-та страница сякаш по ми харесаха

-
- научил се да хвърля
То от мартеница до мартеница има понякога голяма разлика,нали знаеш....има BG и CHINA.kokho написа:XegouX написа:kokho нали четеш другите постове в съответния раздел ?[/quote
Чета чета, ама съм ходил само 1 път там и затова питам,не формулирах правилно въпроса преди малко, исках да питам за местата, затова се и двоумя дали да ходя на морски или сладководен риболов. Предполагам че ще е навалица, а не искам да се гъчкам, по ми е кеф като няма много хора. Когато ходих лових от скалите, където по мое мнение повече от 7-8 човека вече си пречат.То беше една излагация с едни чепарета тип "мартеница"
така се изразиха хората които си разбират. Айде да приключвам, че темата ще се отклони от заглавието. Поздрави!
- kokho
- научил се да хвърля
Абсолютно си прав, в моя случай бяха от несполучливите мартеници, така ще се изразя.Пламен Николов написа:То от мартеница до мартеница има понякога голяма разлика,нали знаеш....има BG и CHINA.kokho написа:XegouX написа:kokho нали четеш другите постове в съответния раздел ?[/quote
Чета чета, ама съм ходил само 1 път там и затова питам,не формулирах правилно въпроса преди малко, исках да питам за местата, затова се и двоумя дали да ходя на морски или сладководен риболов. Предполагам че ще е навалица, а не искам да се гъчкам, по ми е кеф като няма много хора. Когато ходих лових от скалите, където по мое мнение повече от 7-8 човека вече си пречат.То беше една излагация с едни чепарета тип "мартеница"

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- вече хвърля и на тежко
Тука е истината..Браво.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
ахахххххх на Пецата са най готини и ловът повече от другите , и със снимки го доказа....Ти да видиш 

bukiiaz, на втората снимка защо си допуснал през една "кьорави" куки? 

-
- учете се от него
За да се фащат и срамежливите риби, дето не обичат да ги гледат много много

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.