Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
sanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.
Защo колега,нали распера в момента е разрешен,а и аз рибата си я пуснах обратно веднага.След няма и 5мин почна да се храни гонеше дребосъка,а и удари след това още 2пъти ама не успях да го засека...Преча ли с нещо на рибата ?
-
- научил се да хвърля
По закон можш да ходиш за распер без проблем,щом не прибираш други риби няма проблем,на който не му харесва да не ходиFishh написа:sanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.
Защo колега,нали распера в момента е разрешен,а и аз рибата си я пуснах обратно веднага.След няма и 5мин почна да се храни гонеше дребосъка,а и удари след това още 2пъти ама не успях да го засека...Преча ли с нещо на рибата ?

НЕ Пречиш с нищо на рибата

по горното не цели да се заяждам с никой

- КалинПетров
- разбира нещата
колега зависи какво е закачено на въдицата...ако има две тройки и се търмачи мисля,че пречи на рибата и то много!luka написа:По закон можш да ходиш за распер без проблем,щом не прибираш други риби няма проблем,на който не му харесва да не ходиFishh написа:sanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.
Защo колега,нали распера в момента е разрешен,а и аз рибата си я пуснах обратно веднага.След няма и 5мин почна да се храни гонеше дребосъка,а и удари след това още 2пъти ама не успях да го засека...Преча ли с нещо на рибата ?Това е закона
![]()
НЕ Пречиш с нищо на рибата......и още нещо искам да кажа на моралистите в форума ,ама добре го запомнете...С въдица няма как да обезрибиш реката
![]()
по горното не цели да се заяждам с никой

Reel Tuning
-
- научил се да хвърля
никъде не съм упоменал търмъчене,колега ,имах друго впредвид,ама който е разбрал добре ,който не е разбрал да мисли ощеКалинПетров написа:колега зависи какво е закачено на въдицата...ако има две тройки и се търмачи мисля,че пречи на рибата и то много!

Не става въпрос за морал.Който ходи редовно по реката ме е разбрал .Броим се на пръсти каде ходим за кеф със спининга.И риба си взимам защото обичам прясна риба.Но друго имах предвид ама здраве да е не обичам дразги.
Кво го направихте колегата,всеки си има мнение и разбира различно нещата.А към колегата sanas,видяхме се на реката и си мисля си ме рабрал какъв човек съм за риболова,ядосан си разбирам,ама щом е позволена защо да не ходя като не взимам риба.
-
- научил се да хвърля
Привет ,моята цел не са дразгите колега и никога не са били,просто отговарям на този твой постsanas написа:Но друго имах предвид ама здраве да е не обичам дразги
Щом по умните глави от насsanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.

няма как да знаеш колко ходя по реката и не искам да давам обясненияFishh написа:Който ходи редовно по реката ме е разбрал

тука си много правsanas написа:Броим се на пръсти каде ходим за кеф със

Колега тоз цитат нещо си го объркал не е писано от менеFishh написа:
Който ходи редовно по реката ме е разбрал

- КалинПетров
- разбира нещата
Карай се едно ти си го писалFishh написа:Колега тоз цитат нещо си го объркал не е писано от менеFishh написа:

Днес имаше ли риби?Един приятел ми се обади голям распер хванал ама аз днес бях зает със гледане на мач

Reel Tuning
Един кефал да спаси капото,водата мътна и вдигнала незнам дали ще кълве следващите 2 дни ?
-
- научил се да хвърля
Kaрай бре дет вика колегата се едно си го писал ти бе кво толко..Fishh написа:Колега тоз цитат нещо си го объркал не е писано от менеFishh написа:

реката беше вдигнала неска ,ама добра за спининг утре ши видим

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес след работа отскочих малко до реката, да релаксирам.
В 18.30 направих едно замятане, колкото да си намокря конеца и да си настроя прецизно аванса, на второто замятане ме взе ото този убавец!!!

още една фотка

Обект: река Марица, около Пловдив
примамка: ворбел китаец-формакс, около 7-8лв.
пръчка: Сейнт Кроа медиум хеви
макара: Шимано
конец: Пауър Про 15 либри ЖЪЛТ!!!
Мерките и теглилките показаха: 71см. 3 390кг.
Аре със здраве!!!
В 18.30 направих едно замятане, колкото да си намокря конеца и да си настроя прецизно аванса, на второто замятане ме взе ото този убавец!!!
още една фотка

Обект: река Марица, около Пловдив
примамка: ворбел китаец-формакс, около 7-8лв.
пръчка: Сейнт Кроа медиум хеви
макара: Шимано
конец: Пауър Про 15 либри ЖЪЛТ!!!
Мерките и теглилките показаха: 71см. 3 390кг.
Аре със здраве!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- научил се да хвърля
Добра риба колега ,...гледам на снимката кукан без да се заяждам да питам ядете ли ги расперите там по вашия край ,по вкусни ли са ....то всеки си е в правото да вземе риба в законните норми ,..ама ми е интересно...
- Vid
- кандидат преподавател
Ашколсун приятелю... И аз днес пообиколих реката привечер в селския район на Д-град и врътнах поредното капо. Активност никаква, не видях риба да проиграе некъде...
п.п. Въпроса дали да се задържи мерна риба в разрешен от закона период е ЛИЧЕН ИЗБОР. Това го казвам, защото ми писна вече да вадя даули, сари и др. брако-пособия от реката при всеки си излет. Затова смятам, че с дори 2-3 задържани распера над 3-те кг. за месеца едва ще се обезриби реката.
п.п. Въпроса дали да се задържи мерна риба в разрешен от закона период е ЛИЧЕН ИЗБОР. Това го казвам, защото ми писна вече да вадя даули, сари и др. брако-пособия от реката при всеки си излет. Затова смятам, че с дори 2-3 задържани распера над 3-те кг. за месеца едва ще се обезриби реката.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди много години пишех много из форума, основно за река Марица и гоненето на СОМ, не на сомчета на спининг с изкуствени примамки!!!luka написа:Добра риба колега ,...гледам на снимката кукан без да се заяждам да питам ядете ли ги расперите там по вашия край ,по вкусни ли са ....то всеки си е в правото да вземе риба в законните норми ,..ама ми е интересно...
После заради такива индивиди като теб сигурно 1-2 години даже не влизах да чета!!!
Да, всеки има право на мнение, уважавам това да се изкажеш, но по същество жалбата ти е неоснователна и процесуално НЕДУПУСТИМА-ХА ХА ААА!!!!
Това е отговорът ми към теб!!!!
От 2005г. се занимавам едиствено и само с риболов с изкуствени примамки и за това време съм пуснал в ПЪТИ повече риби, отколкото съм задържал, но това няма как да го знаеш

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!