МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Fishh »

sanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.

Защo колега,нали распера в момента е разрешен,а и аз рибата си я пуснах обратно веднага.След няма и 5мин почна да се храни гонеше дребосъка,а и удари след това още 2пъти ама не успях да го засека...Преча ли с нещо на рибата ?
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

Fishh написа:
sanas написа:Абе хора 15 дена останаха оставете още малко реката на мира .После цяла година има да врьткаме примамки.

Защo колега,нали распера в момента е разрешен,а и аз рибата си я пуснах обратно веднага.След няма и 5мин почна да се храни гонеше дребосъка,а и удари след това още 2пъти ама не успях да го засека...Преча ли с нещо на рибата ?
По закон можш да ходиш за распер без проблем,щом не прибираш други риби няма проблем,на който не му харесва да не ходи :evil: Това е закона :!:

НЕ Пречиш с нищо на рибата :!: ......и още нещо искам да кажа на моралистите в форума ,ама добре го запомнете...С въдица няма как да обезрибиш реката 8)

по горното не цели да се заяждам с никой :wink:
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

luka написа:
Fishh написа:

По закон можш да ходиш за распер без проблем,щом не прибираш други риби няма проблем,на който не му харесва да не ходи :evil: Това е закона :!:

НЕ Пречиш с нищо на рибата :!: ......и още нещо искам да кажа на моралистите в форума ,ама добре го запомнете...С въдица няма как да обезрибиш реката 8)

по горното не цели да се заяждам с никой :wink:
колега зависи какво е закачено на въдицата...ако има две тройки и се търмачи мисля,че пречи на рибата и то много!
Изображение
Reel Tuning
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

КалинПетров написа:колега зависи какво е закачено на въдицата...ако има две тройки и се търмачи мисля,че пречи на рибата и то много!
никъде не съм упоменал търмъчене,колега ,имах друго впредвид,ама който е разбрал добре ,който не е разбрал да мисли още :D :D
sanas
новобранец
новобранец

Мнение от sanas »

Не става въпрос за морал.Който ходи редовно по реката ме е разбрал .Броим се на пръсти каде ходим за кеф със спининга.И риба си взимам защото обичам прясна риба.Но друго имах предвид ама здраве да е не обичам дразги.
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Кво го направихте колегата,всеки си има мнение и разбира различно нещата.А към колегата sanas,видяхме се на реката и си мисля си ме рабрал какъв човек съм за риболова,ядосан си разбирам,ама щом е позволена защо да не ходя като не взимам риба.
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

sanas написа:Но друго имах предвид ама здраве да е не обичам дразги
Привет ,моята цел не са дразгите колега и никога не са били,просто отговарям на този твой пост
Щом по умните глави от нас :mrgreen: са го решили по закон да ходим за распер по реката ,значи имаме право :!:
Fishh написа:Който ходи редовно по реката ме е разбрал
няма как да знаеш колко ходя по реката и не искам да давам обяснения :wink:
sanas написа:Броим се на пръсти каде ходим за кеф със
тука си много прав :wink:
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Fishh написа:
Който ходи редовно по реката ме е разбрал
Колега тоз цитат нещо си го объркал не е писано от мене :D
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

Fishh написа:
Fishh написа:
Карай се едно ти си го писал :lol:
Днес имаше ли риби?Един приятел ми се обади голям распер хванал ама аз днес бях зает със гледане на мач :|
Изображение
Reel Tuning
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Един кефал да спаси капото,водата мътна и вдигнала незнам дали ще кълве следващите 2 дни ?
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

Fishh написа:
Fishh написа:
Kaрай бре дет вика колегата се едно си го писал ти бе кво толко.. :D :D няма да издребняваме толко я :lol: пия ракия вече не ми се занимава с цитати :drinkers:

реката беше вдигнала неска ,ама добра за спининг утре ши видим :drinkers:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Днес след работа отскочих малко до реката, да релаксирам.
В 18.30 направих едно замятане, колкото да си намокря конеца и да си настроя прецизно аванса, на второто замятане ме взе ото този убавец!!!
Изображение

още една фотка :)
Изображение

Обект: река Марица, около Пловдив
примамка: ворбел китаец-формакс, около 7-8лв.
пръчка: Сейнт Кроа медиум хеви
макара: Шимано
конец: Пауър Про 15 либри ЖЪЛТ!!!

Мерките и теглилките показаха: 71см. 3 390кг.
Аре със здраве!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

Добра риба колега ,...гледам на снимката кукан без да се заяждам да питам ядете ли ги расперите там по вашия край ,по вкусни ли са ....то всеки си е в правото да вземе риба в законните норми ,..ама ми е интересно...
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Ашколсун приятелю... И аз днес пообиколих реката привечер в селския район на Д-град и врътнах поредното капо. Активност никаква, не видях риба да проиграе некъде...

п.п. Въпроса дали да се задържи мерна риба в разрешен от закона период е ЛИЧЕН ИЗБОР. Това го казвам, защото ми писна вече да вадя даули, сари и др. брако-пособия от реката при всеки си излет. Затова смятам, че с дори 2-3 задържани распера над 3-те кг. за месеца едва ще се обезриби реката.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

luka написа:Добра риба колега ,...гледам на снимката кукан без да се заяждам да питам ядете ли ги расперите там по вашия край ,по вкусни ли са ....то всеки си е в правото да вземе риба в законните норми ,..ама ми е интересно...
Преди много години пишех много из форума, основно за река Марица и гоненето на СОМ, не на сомчета на спининг с изкуствени примамки!!!
После заради такива индивиди като теб сигурно 1-2 години даже не влизах да чета!!!
Да, всеки има право на мнение, уважавам това да се изкажеш, но по същество жалбата ти е неоснователна и процесуално НЕДУПУСТИМА-ХА ХА ААА!!!!
Това е отговорът ми към теб!!!!
От 2005г. се занимавам едиствено и само с риболов с изкуствени примамки и за това време съм пуснал в ПЪТИ повече риби, отколкото съм задържал, но това няма как да го знаеш :idea:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”