НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!

Модератор: Кърцата

Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Re: НА ВНИМАНИЕТО НА СТОЛИЧАНИ!!!

Мнение от lif3house »

Айде успех ;)
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Пробвай схемата с аромат на мед и канела чак на теб ще ти се дояде.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Дами и господа, положението на гьола е някъде между трагедия и комедия. Случайни каракуди, при това дребни, слънчаци и ненормално дребни костурчета. Аааа и едно линче около 50гр. За 7 часа пробвах повече стратегии и такъми, отколкото целият национален отбор на Англия би могъл да измисли за толкова време. :lol: Ефект- :finga: Масовите резултати бяха по 1-2 дребни каракуди и тук там по някой слънчак, имаше и хора с чаша КАПОчино. Ние с ортака разбихме слънчаците и костурчетата, но не бяхме отишли за това. Хванахме една каракуда с общи усилия. Мястото ни беше отвсякъде с подводна растителност и едно от три замятания успяваше да стигне дъното. В повечето случаи куката оставаше да виси на някое водорасло. Шаранчета не хванахме, но са останали доста бройки по думи на местните колеги и са почнали да изхитряват, което е много радостно. Оказа се, че проклетото ъгълче откъм платения под върбата е най-дашното място, но днес беше заето, въпреки че бяхме там в 5:30(Пичовете, които бяха там казаха, че са дошли в 5 без 15 :shock: ). Под голямото дърво до мостчето е другото такова, но и там имаше хора. Тези две места всеки ден са заети още по тъмно и явно има защо. Там бяха най-добрите резултати. Хората на тези места бяха с над 5 каракуди и дузина шаранчета. Като цяло риболова не вървял още от събота, а пък преди това много вървяло :roll: Общо взето - тегав риболов, капризни риби, мръсотия, змии, жаби, ври от кубинки, най-обсъжданата тема са "бурканье с тарамъ айвер от таранка", обикалят разни досадни пияни клошари да искат цигари...а бе идилия.

пп. В никакъв, ама НИ-КА-КЪВ случай не си купувайте храна 12х3. Пълна е с житна отсевка, боядисана с боя за яйца и всякакви други боклуци. Обърках половината пакет сутринта и стана някаква глетава помия. Хвала Богу, че не сложих ВДЕ-то вътре, че щях да се самоубия от мъка. После се зачудих дали не бъркам аз нещо, обаче разбърках останалата храна на три отделни порции в кутийки по три различни начина и ефектът беше същия. Глетаво тесто на топчета, което се разпада адски бавно и не отделя никакви частици. Единственото полезно нещо беше, че носеше житото на далечното петно(бяхме с две :wink: ).

пп2. Ако не са шаранчетата и евентуалните линове не бих стъпил повече там.

пп3. ИАРА-джийте дойдоха с една НИВА, пиха по бира на Урвич и си тръгнаха.

пп4. За пръв и последен път бъркам качамак за риболов по Софийско. Дали денят си беше такъв или просто столичните каракуди са твърде изтънчени и префинени аристократи за да го ядат...не знам. Из дебрите на Северозапада това си остава най-добрата стръв и захранка за каракуда и мисля само там да го използвам за в бъдеще.

пп5. Стига толкова писане. :mrgreen:
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Колко пъти да казвам за това 13х5 , 16х8 , 24х6 ..........ама докато не се опарите не чувате :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

С.Върбанов написа:Колко пъти да казвам за това 13х5 , 16х8 , 24х6 ..........ама докато не се опарите не чувате :lol:
Гледах някъде, че беше написал, обаче я бях купил преди няколко месеца и чак сега ми е се отдаде възможност да я използвам. Препоръчаха ми я като по-добра от подобен TRAPER. Дано да не е вярно, че по принцип уважавам поляците. Днес и чичо Марсел не спаси положението , но такава помия определено не бях ползвал до сега.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

empar написа: Препоръчаха ми я като по-добра от подобен TRAPER.
:lol: :lol: :lol: :lol:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Кърцата написа:
empar написа: Препоръчаха ми я като по-добра от подобен TRAPER.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Да. Опаковката със сигурност и е по-добра.
Експериментите с тези неща за мен са спряли, защото за 5-6 лв. разлика рискуваш да си прецакаш риболова. Ходя ли за риба си купувам от "скъпите". Няма начин. Трапера ми е краен вариант, защото и те имат какво да учат още /мое мнение/.
Явно шаранчетата са ги пуснали в "заетия" район. Нищо аз се чудя за събота след работа дали да не отскокна и ще пиша.
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Вчера пак забравих да го напиша. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ НОСЕТЕ МЕК, ПРЕСЕН, РЪЧЕН ХЛЯБ ЗА БЛАТОТО!!! НА ТРОХА ОТ НЕГО СА НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”