Спининг на баласиерите - с.Шаново

Модератор: Кърцата

Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Спининг на баласиерите - с.Шаново

Мнение от rockeagle35 »

Здрасти, колеги, замисляме тука с едни авери да повъртим малко из въпросните баластиери уикенда, та интересува ме - някой знае ли кое езеро е най-подходящо за търсене на костур, бяла, щука, евентуално някаква прясна информация за условията, че последно съм бил там преди 10+ години и сигурно нещата са се променили. Спомням си, че имаше един Г-образен полуостров, разделящ 2 от езерата, а аз се бях закотвил точно на извивката на Гто и излизаше доста бяла в източното езеро и малки сомлета в канала. Ама въобще не знам съществува ли въпросното място все още...

П.С.: Вземам и лодка, така че няма недостъпни места за нас! Само дайте идея къде да акостираме, че не ми се обикалят безцелно езерата. Благодарско, и обещавам снимки! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Спининг на баласиерите - с.Шаново

Мнение от Петър Недев »

Мястото си е там ,но рибата я няма. Отдавна всичко е избракониерствано,изядено и изсрано. Толова бяла риба имаше там. Да уловиш сом си е жива случайност.По добре се пусни надоло към Зимница. Там е поостанала още щука.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
rockeagle35
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rockeagle35 »

Благодаря за инфото, колега. Наистина много тъжна картинка, и други хора тъй ми рекоха, а спомените ми от там са толкова хубави... като се занесеме утре заран ще видим къде ще сме, само че не съм сигурен дали пресевната на Зимница беше разрешена. Ке го видиме. Живи-здрави! =)
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Има си и бяла и сом и шаран :idea: Плевелите не ги коментирам :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Telemir
новобранец
новобранец

Мнение от Telemir »

Риба има ама, ама е изтормозена, пробвай на втичалото на балистиерите, но рано трябва да се отиде иначе не може да се вредите за място.
"С прости и примитивни хора няма как да се случват нещата"
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”