Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Челопечене
Модератор: Paublo_Eskobar
Челопечене
Приятели,ще ходя на челопечене на фидер за първи път,някой има ли инфо. къде горе долу е подходящо за фидер на водоема , и каква тактика да предприема ,като дистанция, стръв,и др,като знам само че има платика.
Re: Челопечене
Еми да ти кажа това е един от най-неподходящите водоеми за фидер. Много закачки, а ако е чисто дълбочините са огромни. Щом си начинаещ, по-добре пробвай на някой по-лесен гьол. Например Паначарево. Успех!
Не мисля,че и Панчарево е добър вариант.Аз бих те посъветвал да отидеш на летището(Черното кафе)
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За фидер риболов, най-добри са големите язовири. После платените водоеми държащи шаранови риби...Челопечене не е нито от едните, нито от другите. Иначе Панчарево не е лош вариант. Добре ще е да пробваш или от гумаджинйницата или на плажа ( тук дълбочината, която можеш да достигнеш е максимум метър...ако ще и на 200 м да заметнеш 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Почти навсякъде става за фидер. Дистанция според дърветата пред теб, но като цяло няма никаква нужда да търсиш големи разстояния. Съветвам те, да смесиш платишката захранка с нещо тъмно и лепкаво.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.